sutum kesildi lütfen yardım

digonya

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
8
0
39
Merhaba sevgili anneler iki aylık kızamıyorum var stres vrupa sikintidan sutum kesildi şimdi damla damla var. sutunu geri getiren anneler var mi tavsiyeleriniz bekliyorum

bol bol su için. dere otu, bulgur bol pretein kaynaklı beslenmek sütün kalitesini arttırıyor.
ya bana yediğim içtiğim şeyler fayda etmiyor yiyorum içiyorum bi değişiklik olmuyor. göğüslerim hiç dolmuyor sadece sabahları biraz doluyor. gün içinde yumuşacıklar. ucunu sıkınca sür geliyor kızımda emiyor yuttuğunu hissediyorum ama bi süre sonra yutması kesiliyor yavrum boş boş çekiyor.sağınca çok ama çok az geliyor. bana şöyle denenmiş hah işte bu be diyebileceğiniz bir şey var mı. çok üzülüyorum kızımı başta Allah'ın izniyle daha çok emzirebilmek istiyorum.

ya bana yediğim içtiğim şeyler fayda etmiyor yiyorum içiyorum bi değişiklik olmuyor. göğüslerim hiç dolmuyor sadece sabahları biraz doluyor. gün içinde yumuşacıklar. ucunu sıkınca sür geliyor kızımda emiyor yuttuğunu hissediyorum ama bi süre sonra yutması kesiliyor yavrum boş boş çekiyor.sağınca çok ama çok az geliyor. bana şöyle denenmiş hah işte bu be diyebileceğiniz bir şey var mı. çok üzülüyorum kızımı başta Allah'ın izniyle daha çok emzirebilmek istiyorum.

emzirdikçe çoğalacak. üzülüp kafana takarsan etkilenir sütün. ne kadar geliyorsa diye düşünme. internette tomrisin emzirme notları diye araştırırsan bir çok şey bulabilirsin. kaynar tarifi mesala çok faydalı burdan yazayım.

süt arttırıcı kaynar tarifi:60 gr çubuk tarçın, 10 gr zencefil, 10 gr zerdeçal, 5gr(1 kök) havlıcan, 5gr yenibahar 5 gr karanfil.

Bunları yıkayıp bir tülbente koyun, geniş olsun tülbent sıkışmasın
3,5 lt suda kaynatın, 3 lt ye düşene kadar, kahve kızıl bi renk alıyor.. bardağa koyun, balla tatlandırabilirsiniz. Üzerine ceviz ve fındık kırıkları koyabilirsiniz.. afiyet olsun..

malt içecekleri benim sütümü arttırmama yardımcı oluyor hergün 1 tane içiyorum sabah aç karnına dereotu ve rezene+kimyon tohumu çayı içiyorum hem sütü arttırıyor hemde gaz oluşumunu azaltıyor bebişimin tavsiye ederim son olarak tahin helvası da çok iyi geliyor. stres sıkıntı ve uykusuzluk sütü azaltır kafana takma emdikçe bebişin sütün artar

X