Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini denedim sürekli genzine kaçırıyo ki pompa falan kullanmıyodum şimdi mecbur kullanmaya başladımSilikon uca baslarsaniz daha birakamazsiniz. Emzirme oncesi elle sagim yapin
Ki öyle çok sütümde yok 1 aylık daha bebeğim meme reddi falan yok ama bu gidişle edicek korkuyo emerkenSilikon uca baslarsaniz daha birakamazsiniz. Emzirme oncesi elle sagim yapin
siz biraz daha yatar pozisyonda olursanız o şekilde daha az tazyikli gelir sütünüzSütüm çok tanzikli geliyor bu yüzden bebeğim sürekli kusuyor emdiğini ve çok gaz oluyor silikon uç alıp akışını yavaşlatmayı düşünüyorum
Hepsini denedim onu bende gördüm yine kaçırdı bugün bi yan yatarak verdim sıkıntı yaşamadım ondada diğeri davul gibi şişip ağrımaya başladıNerede okudum tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş ayakta dik bir şekilde emzir tavsiyesinde bulunmuştu, o şekilde emzirmeyi başarmıştı sanırım. Sizde deneyin ayrıca pompa ile sağım yaparsanız akış daha da hızlanır, elle sağım yapmanız tazyik açısından daha sağlıklı olabilir...
Onu denedim sadece yan yatarak oldu ilk defa biraz önce denedim iyice uykum açılmışkensiz biraz daha yatar pozisyonda olursanız o şekilde daha az tazyikli gelir sütünüz
Sütüm çok tanzikli geliyor bu yüzden bebeğim sürekli kusuyor emdiğini ve çok gaz oluyor silikon uç alıp akışını yavaşlatmayı düşünüyorum
Hiç emmiyo öyle kendini hemen yana atıyo memeyi tutsadaSütün tazyikliyse sen sırt üstü yatıp öyle emzirebilirsin . Bana doktorum böyle tavsiye vermişti.
memeyi iki parmaginin arasinda sıkarak tut sütün az gitsin yada bebegi üstüne uzatarak emizirSütüm çok tanzikli geliyor bu yüzden bebeğim sürekli kusuyor emdiğini ve çok gaz oluyor silikon uç alıp akışını yavaşlatmayı düşünüyorum
Makas yönteminide denedim malesef gözenek çok süt az 7 8 yerden birden çıkıyo tek seferdememeyi iki parmaginin arasinda sıkarak tut sütün az gitsin yada bebegi üstüne uzatarak emizir
bebegin kaç aylik. küçükken benimde bebeğim boguluyodu emerken anca makas gibi tutarak çözüm buldum.Makas yönteminide denedim malesef gözenek çok süt az 7 8 yerden birden çıkıyo tek seferde
Daha 1 aylıkbebegin kaç aylik. küçükken benimde bebeğim boguluyodu emerken anca makas gibi tutarak çözüm buldum.