Bebek Beslenmesi sütünüzü arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
kızlar bunu bugün okulda öğrendim,ben de sizinle paylaşmak istedim okuldaki öğretmen arkadaşlarım denemiş ve ciddi anlamda artmış sütleri

bira mayası-bildiğimiz toz pakmaya-1 tatlı kaşığı kuru olarak yutulup üzerine hemen su içilirse sütü arttırıyormuş..
 
şimdiye kadar sütümün artması için her yolu denemiş ve tam bir başarı elde edememiş biri olarak bunu da denemek istiyorum :) herhangi bir sakıncası falan yoktur değilmi??
 
eylül annelerinin bir forumunda pak mayanın sütü arttırdığı ile ilgili bir konu paylaşılmış. sanırım bira mayası ile pak maya aynı olabilir
ben deneyeceğim. inş. faydası olur:)
 
sütü artırmak için ibrahim saraçoglunun bi incir kürü vardı . inciri bilmem kaç dakka kaynatıp vs vs içiliyuordu . detayı hatırlamıyorum . sitesinden bakın isterseniz bayanlar.

benim doktorlardan öğrendiğim tek şey sürü artıran sıvıdır. bol bol sıvı tuketmek gerekir.
 
o zaman bende size bir tavsiye vereyim. eczanelerde bile satılıyor. vita malt. kesinlikle tavsiye ederim. yüzde yüz garantili gibi birşey. tek kötü tarafı tadı. ben burnumu tutup içiyorum. pekmezli kola tadında. ama süt için ne içilmesi gerekse içerim. budur.... :)))))
 
ben dün gece pak mayayı denedim. sahurda kalkıp sütümü sağdığımda eskiden zorla 50-60cc çıkan sütüm ilk kez 100cc çıktı :)) kendi rekorumu kırdım diyebilirim. Allah nazardan saklasın tabi.
bunda mayanın bi faydası oldumu bilmiyorum ama tekrar denemeye değer gibi görünüyor..
 
biranın sütü artırdığını duymuştum hamur mayası ve bira mayası aynı şey olduğuna göre çok mantıklı
aslında ben bunu denemeyi düşünmüştüm ama nasıl yapacağıma karar verememiştim ben de bugün deneyeyim ben sağmaya henüz başlamadım ama arttığını anlayabilirim deneyenler sonuçları yazın
 
X