• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+4. Gün şiddetli bel ağrısı

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
1.019
370
323
Transfer hariç 4. Gundeyim 22 Kasım'da Transfer oldum
Bugün bütün gün çok kötü bir bel ağrısı çektim
Klasik adet sancısı olur ya hani ince bir sızı..adet olacağınızı anlarsınız. O ağrı yok. Ama belimin ortasında müthiş bir ağrı var. Daha önce adet oncesi de böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum. Şuan uyutmuyor resmen bu ağrı
Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Tüm ümidimi kaybettirdi bu ağrı

Bende 21 kasım da oldum transfer benimde belim ve sırtım inanılmaz ağrım var neden acaba

Bu benim ikinci transferimiz ilkinde böyle bişey hatırlamıyorum yatmaktan mı acaba

Bilmiyorum ki. Ne düşünecegimi hiç bilmiyorum
Negatifse bile bir an önce öğrenip bıraksam düşünmeyi
İnşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip eder ama böyle olumsuz düşünmek stres yapmakda iyi değil sabır bol zikir Çek derin nefes al sürekli olumlu düşün her nasip vaktine esirdir Rabbim nasip etsin en guzelini

Kasık ağrısı yok ama garip şekilde göbeğim de kalp atışı gibi zorlama hissediyorum

Transfer hariç 4. Gundeyim 22 Kasım'da Transfer oldum
Bugün bütün gün çok kötü bir bel ağrısı çektim
Klasik adet sancısı olur ya hani ince bir sızı..adet olacağınızı anlarsınız. O ağrı yok. Ama belimin ortasında müthiş bir ağrı var. Daha önce adet oncesi de böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum. Şuan uyutmuyor resmen bu ağrı
Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Tüm ümidimi kaybettirdi bu ağrı
Sürekli istirahet halindeyseniz oda ağrı yapar olumsuz düşünmeyin

Ay ben bugün 6. Gün test yaptım çok çok gölge gibi bir çizgi çıktı. Önceki transferinde de 6. Gün yapmıştım negatifti hatta olumsuz olduğunu düşünüp ev işi yapmıştım baya 9. Gün pozitif görmüştüm. İnşallah yine öyle olur

İnşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip eder ama böyle olumsuz düşünmek stres yapmakda iyi değil sabır bol zikir Çek derin nefes al sürekli olumlu düşün her nasip vaktine esirdir Rabbim nasip etsin en guzelini
Gece ağrı o kadar fazlaydı ki uyuyamadım resmen. İstesem de olumlu düşünemiyordum. Geçti çok şükür 🥰

Ay ben bugün 6. Gün test yaptım çok çok gölge gibi bir çizgi çıktı. Önceki transferinde de 6. Gün yapmıştım negatifti hatta olumsuz olduğunu düşünüp ev işi yapmıştım baya 9. Gün pozitif görmüştüm. İnşallah yine öyle olur
Bak bu çok güzel haber. Çok mutlu oldum. Hayırlı olsunnnn ❤️❤️❤️ darısı biz bekleyenlere inşallah

5. Gün embriyosu genetik taramalı embriyo belirti yok aslında ya hala kesin birey de yok çok silik bir çizgi çünkü

Back
X