• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T&S kılıçın düğününden(26.08.2006)

Gelinliğin çok modern hiç 2006 modeli gibi duruyo ama bişey sorucam kollarındaki askılar seni rahatsız etmedimi hoş durmuşlar ama sanki rahatsı eder gibime geldi. yinede herşey çok güzel olmuş saçın gelinliğin çok güzel :nazar:

cnm gelınlıgım o senenın modellı degıldı zaten cemil ipekçi ve ögrencılerı tasarım yapıyordu 2007 katologu için ben çok begendım ısrar uzerıne ve tanıdıgımız gırdı araya oylelıkle alındı kollarıda kendı duşuyor sıkı degıldı hıç rahatsız etmedı cnm

keske ogune tekrardan gerı dönebılsek

cnm habire aynı günlere dönsek ogünün tadı kalmas:jeyyar:bak negüzel resimlere bakarken tebessüm ediyosundur herseferindesositosositovalla onca tanıdıgım var düğünleri rezilliklerle biten ogünlere dönmeyi bırak düşünmeye tahammül edemiyolar..
sen çok şanslısın cnm allah bi ömür mutlulukla anmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnna.s.:nazar::nazar:bu arada darısı biz bekarların başına:jeyyar:

cnm habire aynı günlere dönsek ogünün tadı kalmas:jeyyar:bak negüzel resimlere bakarken tebessüm ediyosundur herseferindesositosositovalla onca tanıdıgım var düğünleri rezilliklerle biten ogünlere dönmeyi bırak düşünmeye tahammül edemiyolar..
sen çok şanslısın cnm allah bi ömür mutlulukla anmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnna.s.:nazar::nazar:bu arada darısı biz bekarların başına:jeyyar:

evet cnm ogunku mutlulugumuz heyecanımız hala devam edıyor hıç bıtmesın ıstıyorum hele bıde oglumuz olunca daha bır baska oldu 3 yıl nasıl gectı hıç anlamadık.darısı bekarların basına

ya neresi eski bunun yaa.süpersiniz.çok güzel bir gelinlik ve çok güzel bir gelin.eşinle çok yakışmışsınız.allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi.bayıldım fotolara.pastanızda süprmiş hanicokacimcoook :nazar:a.s.

Back
X