- 23 Ağustos 2010
- 19
- 2
Arkadaşlar kafam karmakarışık,yardımınıza ihtiyacım var,yakın çevremden bir kızımız 20 yaşında,anne babası ayrı ,babası ve babasının ailesiyle yaşıyor, sorun şu ki babasını tacizle suçluyor, gösterdiği kanıtsa babası konuşmak için kızı odasına çağırıyor,kız hemen girmiyor yanına,bir süre sonra odasına girdiğinde yatağında uzanmış üzerinde battaniye olan fakat bir bölümü açılmış kısımdan bazı yerlerini gördüğü hemen kafasını çevirip odadan çıktığı ama bu durumu üzerinden atamadığı,pisikolojisinin bozulduğu yönünde.
Bizler bu kişinin hiç bir olayını duymadık ve asla inanmak istemiyoruz. Ama yinede konuyu araştırmak gerektiğini biliyoruz, yanlız bunu nasıl yapacağımızı bilemedik,kişiyle yüzleştirmekmi gerekir? göz hapsine almakmı gerekir? ???? bir sürü soru işareti... Doğrumu? yoksa iftirayamı uğruyor? Bu konuda nerden yardım almaları gerekiyor? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Bizler bu kişinin hiç bir olayını duymadık ve asla inanmak istemiyoruz. Ama yinede konuyu araştırmak gerektiğini biliyoruz, yanlız bunu nasıl yapacağımızı bilemedik,kişiyle yüzleştirmekmi gerekir? göz hapsine almakmı gerekir? ???? bir sürü soru işareti... Doğrumu? yoksa iftirayamı uğruyor? Bu konuda nerden yardım almaları gerekiyor? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: