nasıl olduda burayı farketmedim kendime şaşıyorum canım :) çok güzel bi topik olmuş. bayada ilerlenmiş:)
zeliha'cım hoşgeldin aramıza canım..bende gülden.. evet topiğimiz çok güzell kızlar süperr.. bende çok eski sayılmam ama o kadar iyiki hepsii sende çok seviceksinn
sağol canm o senin güzelliğin iyiliğin bakış açın
ya ben bişey sorucam size madem hepimiz gelin olucaz burda çogu sevgili falan ama
söz nişan olanlar yada bilgisi olanlar cvplarsa
şimdi burda süt parası denen sey var ya benim babamda biraz eski kafalı ama ben maddi konuların konusulmasından nefret edıyorum
sözlümle kendı aılem arasında yani hatta sözlüme diyorum herseyı biz alalım kimseye laf düşmesın aileler karışmasın
ama benım babama ne kadr ısrar etsemde konuyu açıyo :S sorun yasıyoruz beni mahcup ediyo yani
hayır sözlüm veremicek durumda deil ben verme dedim bana babam ikidebir o para verilmedi diyo
heryerde varmı süt parası olayı nasıl halledebilirim ben :S
bizde yok canım ama bazı yörelerde varmış duymuştum.. benim bi ablam var evli o bahsetmişti kendi aileside istemiş eşiyle o zaman eşinin ailesine duyurmadan beraber altın alıp vermişler..herkesin gönlü olmuş anlıyacağın.. sizde öle bişi yapsanız :44::44: hem zaten sözlünde hayır dememiş babanı da kırma istersen böle bişi için ama tabii sizin bileceğiniz bişey :26:
ya ben bişey sorucam size madem hepimiz gelin olucaz burda çogu sevgili falan ama
söz nişan olanlar yada bilgisi olanlar cvplarsa
şimdi burda süt parası denen sey var ya benim babamda biraz eski kafalı ama ben maddi konuların konusulmasından nefret edıyorum
sözlümle kendı aılem arasında yani hatta sözlüme diyorum herseyı biz alalım kimseye laf düşmesın aileler karışmasın
ama benım babama ne kadr ısrar etsemde konuyu açıyo :S sorun yasıyoruz beni mahcup ediyo yani
hayır sözlüm veremicek durumda deil ben verme dedim bana babam ikidebir o para verilmedi diyo
heryerde varmı süt parası olayı nasıl halledebilirim ben :S
bizde yok canım ama bazı yörelerde varmış duymuştum.. benim bi ablam var evli o bahsetmişti kendi aileside istemiş eşiyle o zaman eşinin ailesine duyurmadan beraber altın alıp vermişler..herkesin gönlü olmuş anlıyacağın.. sizde öle bişi yapsanız :44::44: hem zaten sözlünde hayır dememiş babanı da kırma istersen böle bişi için ama tabii sizin bileceğiniz bişey :26:
ben okadar rahatsızım ki ve kendimi kötü hissediyorum babam ısrar ettikçe yani:S
ne babamın ihtiyacı var ne sözlüm veremıcek durumda yani
ama maddi seylerden nefret edıyorum bılmıyorum dün yıne acıldı konu çok canım sıkıldı sorıyım dedim bilmiyorum nası yapıcaz
Valla ben hiç duymadım canım bizde böyle birşey yok :44:
[SUB][/SUB]
canım bazı insanlar ihtiyaçtan değil gelenek göreneklere çok bağlı olduklarından istiyolar.. senin babanda öle görmüş öle yetişmiş o yüzden istiyodur.. evet hoş değil tabii maddiyatın altının paranın söz konusu olması ama madem babacığın önem veriyo sende hassasiyetine özen gösterebilirsin.. babanı tanımıyorum nasıl biridir ama al karşına konuş ben hoşlanmıyorum de.. ya da nişanlınla babana bi saat falan alın hediye hem kendini kötü hissetmemiş olursun babanada böle olunca bende kendimi daha iyi hissediyorum diye izah edersin.. :44::44: yani benim aklıma şu an bunlar geldi.. :26:
dün konustuk en son tatlımm bu bi adet bende annenle evlenırken verdim diyo
parayı vermekten başka caremız yok gibi 3.000 tl bi para
kırgın olucam sadece babama ama nese bakalmm teşekkürler yardım fikir ıcın
rica ederim canımm.. sende üzme kendini.. bak yarınn öbür gün evlenceksin mutlu olucaksın.. aileninde gönlü olsun.. senin için en iyisini isterler onlarda..
süt parası nedir ya başlık parası demek mi anlamadım?:26:
annen seni emriziyo ya küçükken helallik gii bişey bu para
bi adet gelenek işte saçma olsada
alala ilk defa duydum sibelcim yaa..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?