demekki bu tarflarda var bu adet
bizde isterdik maddi şeyler konusulmadan halledelim istiyoduk
ama mecbur vericez parayı babama
ya saten vercez ama yine sizin için kullanılcak o para dedi babişko ama
böyle seylerın gündeme gelip konuşulması kötü
napalım işte heryerın gelenek göreneği farklı oluyo :))
ya maddi durumu iyiyse versin geri sen alırsın ne yapcan maddi durumu yoksa ne yapıyrlar o zaman??
maddi durumu iyi sözlümün şükür bizimde iyi yani
ihtiyaçtan değilde yerine gelmesi gerekiyomuş
3 aydır sözlüyüz ben istemey geldiklerinde engelledim hep vermesını ıstemedım
3 aydırda aynı konu artık banada tak etti yani hatta dedim bende çalışıyorm ben veriyim aramızda kalır
mahcup olmuşum yeteri kadar saten
şimdi hala konusuyoruz vericek artık babama versinde kapansın bencede 4 aydır bunaldım çünkü
e verin bakalım ne yapcaksınız hayırlısı
yağmur gizoş nerdee ya habern var mı? bugun ortalarda gorunmuyo
minnagım nasıl oldu
canım nazlıyı aradım bakmadı ki bilmiyorum..
gizemden de haberim yok inan bende ancak öğlen girebildim hiç karsılasmadık işi vardır oda eskisi gibi şirketten giremiyordu sanırım
aa gercekten miii işi sıkı tutmaya basladılar desene :44:
kızlar azar azar girebiliyorum okuyorum ama pek yazamıyorum siteler markafoni trendyol lensmarket şehirfırsatı ne kadar shoping site varsa ksııtlandı kotolar geldi googlede yasaklanır yakında gmailim aktif berfinle yazışıyorum yakında oda kısıtlanır bu yeni uygulamaymış kota vardı ilk girdiğimde 1 saat haber felan okuaybiliyodun ne yapacaksan 1 saat hakkın vardı bu daha kötü oldu sırf iş yapıyoruz
sırf burasıda kısıtlanmasın die az giriyorum
öpüyorum herkesi kızlar çeyize ara vermiş bulunuyorum bernardodan aldığım çekide kullanamayabilirim şimdilik birikm yapmaya devam
karaca senet yapıyomu..? bileniniz varmı acaba..??
kızlar azar azar girebiliyorum okuyorum ama pek yazamıyorum siteler markafoni trendyol lensmarket şehirfırsatı ne kadar shoping site varsa ksııtlandı kotolar geldi googlede yasaklanır yakında gmailim aktif berfinle yazışıyorum yakında oda kısıtlanır bu yeni uygulamaymış kota vardı ilk girdiğimde 1 saat haber felan okuaybiliyodun ne yapacaksan 1 saat hakkın vardı bu daha kötü oldu sırf iş yapıyoruz
sırf burasıda kısıtlanmasın die az giriyorum
öpüyorum herkesi kızlar çeyize ara vermiş bulunuyorum bernardodan aldığım çekide kullanamayabilirim şimdilik birikm yapmaya devam
kızlar düğünüm çok güzeldi. herşey sorunsuz başladı şükür. darısı başınızaa
kızlar düğünüm çok güzeldi. herşey sorunsuz başladı şükür. darısı başınızaa
anacım sen balayında değilmisin yaf ne girdin gitsene kocanın yanına yaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
darısıı başımızaaaa inşşşşşş
inşallah canım.
yaaa anam balayındayızda kocemin iş telefonları bitmediki bugün. iki saattir telefonda:)) dört gün zor dayandılar kocamsız. bende bi takılayım dedim ne var ne yok diye.
inşallah en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu. sabah eşinin kollarında uyanmak çok başka bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?