'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya maddi durumu iyiyse versin geri sen alırsın ne yapcan maddi durumu yoksa ne yapıyrlar o zaman??

ya maddi durumu iyiyse versin geri sen alırsın ne yapcan maddi durumu yoksa ne yapıyrlar o zaman??

maddi durumu iyi sözlümün şükür bizimde iyi yani
ihtiyaçtan değilde yerine gelmesi gerekiyomuş
3 aydır sözlüyüz ben istemey geldiklerinde engelledim hep vermesını ıstemedım
3 aydırda aynı konu artık banada tak etti yani hatta dedim bende çalışıyorm ben veriyim aramızda kalır
mahcup olmuşum yeteri kadar saten
şimdi hala konusuyoruz vericek artık babama versinde kapansın bencede 4 aydır bunaldım çünkü

e verin bakalım ne yapcaksınız hayırlısı

kızlar azar azar girebiliyorum okuyorum ama pek yazamıyorum siteler markafoni trendyol lensmarket şehirfırsatı ne kadar shoping site varsa ksııtlandı kotolar geldi googlede yasaklanır yakında gmailim aktif berfinle yazışıyorum yakında oda kısıtlanır bu yeni uygulamaymış kota vardı ilk girdiğimde 1 saat haber felan okuaybiliyodun ne yapacaksan 1 saat hakkın vardı bu daha kötü oldu sırf iş yapıyoruz

sırf burasıda kısıtlanmasın die az giriyorum

öpüyorum herkesi kızlar çeyize ara vermiş bulunuyorum bernardodan aldığım çekide kullanamayabilirim şimdilik birikm yapmaya devam

benimde kaldı çekim ne zamandı o son ya bie kullanmıcan cnm boşa paramı gitsin yaa
bizde seni öpüyoruz kendine dikkat et gizemcim

tatlımm özledik senii.. ama sen zor durumda kalcaksan girmee zor durumda kalma.. akşamları falan bi şekilde görüşürüz..

şöylee 5 dk.hayal ettim aşkımla bizde başbaşa evli oy anam ne güzel olurdu yaf hele de taze evliyken aşkım yaa ama yaaaa bende isterim ya sen zaten benden meraklısın ama uf neyse daha çook var nasip

anacım sen balayında değilmisin yaf ne girdin gitsene kocanın yanına yaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

darısıı başımızaaaa inşşşşşş

inşallah canım.
yaaa anam balayındayızda kocemin iş telefonları bitmediki bugün. iki saattir telefonda:)) dört gün zor dayandılar kocamsız. bende bi takılayım dedim ne var ne yok diye.

inşallah en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu. sabah eşinin kollarında uyanmak çok başka bişeymiş

yahu tel.nie açık eniştenin kızcam hee kapatın tadına varın yahu alala neredesınız suan il olarak?
amin amin amin hayırlısyla yaa bak çok pis canım çekti yaaaaaaaaaa aşkımmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…