'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben katı meyve sıkacağı ve korkmazdan seramik tava alabilirm cnm onlarda kullanmayı düşünüorm

tatlım ben elektrikli aletlerimi nasıl istediğime bi karar verebilsem bende seramik tava ya da tencere almak istiyodum korkmazınkiler iyimidir? bende alaiblirim

Bende çok memnun oldum canım Sen 2013ümü bekliyosun canım yoksa benim gibi 2014ümü

canım 2013 olmasını ümit ediyorum annem kpss'den sonra ancak söz ve nişan olur dedi bizde kaderimize razı olduk bekliyoruzki sınav gelsinn :44: inşallah annem başka şartlar koşmazsa 2013 anlayacağın

canım 2013 olmasını ümit ediyorum annem kpss'den sonra ancak söz ve nişan olur dedi bizde kaderimize razı olduk bekliyoruzki sınav gelsinn :44: inşallah annem başka şartlar koşmazsa 2013 anlayacağın

Allah hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsin canım Bizim okul var askerlik var 2013te anca aileler tanışıp söz olur Oda olursa

ben varımm:26::26: biz tanışmadık henüzz ben gülden
Tatlım merhaba bende Pelinn:)) Uzun zamandır giremiodum işlerimin yoğunluğundan ama artık geliyorumm memnun oldum tanıştığımızaa gelinciğim:)
Zayıflama topiklerinde sürünüyorum Canım sen nasılsın bebişim sarışınım

Aaaaaaaaaa sen miiiiiii mankenlere taş çıkarırsın bebeğimmmm :))
İyiyimm hayatımmm hazır evdeym pc yi açıyım da topiğimizde neler oluyor bakıyım dedim

İyi ettin canım bende yoktum bayadır yeni geldim nasıl gidiyo bebişim
Evet mankenlere taş çıkartırım ama büyük beden mankenlerine

Allah hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsin canım Bizim okul var askerlik var 2013te anca aileler tanışıp söz olur Oda olursa

haklısın canım RAbbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn.. elbet beklememizdede bi fayda vardırr.. hem biz beraber olduktan birbirimizi sevdikten sonra 2013 2014 farketmez..

bende çok memnun oldum Pelinciimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…