ohh hayırlı olsun cicilerin bebeemmm bende yarın bı bakıncam taksımde
güle güle kullan canımmmbu arada evimisterden minimalim gelmiş çok güzel kızlarrrr bayıldm sateninee
güle güle kullan canımmmben hala kullanamadım kuponumu ne alsamkii:44::44:
ben katı meyve sıkacağı ve korkmazdan seramik tava alabilirm cnm onlarda kullanmayı düşünüorm
tatlım ben elektrikli aletlerimi nasıl istediğime bi karar verebilsembende seramik tava ya da tencere almak istiyodum korkmazınkiler iyimidir? bende alaiblirim
bence iyidir gülden, jumbo hisar korkmaz die gider bunlarn sıralaması
Hoşgeldin beybi
Vuuuuu cemrem burdaymışşşş
Napıosunnn bebeğimmm?
ben varımm:26::26: biz tanışmadık henüzz ben gülden
Hoşgeldin sende canım yeni gelinciksin sanırımSineray Cemre bende canım hoşgeldin aramıza gülden cim
evett ben yeni gelinciklerden biriyimçok memnun oldumm..
Bende çok memnun oldum canımSen 2013ümü bekliyosun canım yoksa benim gibi 2014ümü
canım 2013 olmasını ümit ediyorumannem kpss'den sonra ancak söz ve nişan olur dedi bizde kaderimize razı olduk bekliyoruzki sınav gelsinn :44: inşallah annem başka şartlar koşmazsa 2013 anlayacağın
Tatlım merhaba bende Pelinn:)) Uzun zamandır giremiodum işlerimin yoğunluğundan ama artık geliyorumm memnun oldum tanıştığımızaa gelinciğim:)ben varımm:26::26: biz tanışmadık henüzz ben gülden
Zayıflama topiklerinde sürünüyorumCanım sen nasılsın bebişim sarışınım
Tatlım merhaba bende Pelinn:)) Uzun zamandır giremiodum işlerimin yoğunluğundan ama artık geliyorumm memnun oldum tanıştığımızaa gelinciğim:)
Aaaaaaaaaa sen miiiiiii mankenlere taş çıkarırsın bebeğimmmm :))
İyiyimm hayatımmm hazır evdeym pc yi açıyım da topiğimizde neler oluyor bakıyım dedim
Allah hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsin canımBizim okul var askerlik var 2013te anca aileler tanışıp söz olur Oda olursa
Tatlım merhaba bende Pelinn:)) Uzun zamandır giremiodum işlerimin yoğunluğundan ama artık geliyorumm memnun oldum tanıştığımızaa gelinciğim:)
Aaaaaaaaaa sen miiiiiii mankenlere taş çıkarırsın bebeğimmmm :))
İyiyimm hayatımmm hazır evdeym pc yi açıyım da topiğimizde neler oluyor bakıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?