haklısın canım RAbbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn.. elbet beklememizdede bi fayda vardırr.. hem biz beraber olduktan birbirimizi sevdikten sonra 2013 2014 farketmez..
bende çok memnun oldum Pelinciimm...
Nerelisin tatlımm? :)bende çok memnun oldum Pelinciimm...
İyi ettin canım bende yoktum bayadır yeni geldimnasıl gidiyo bebişim
Evet mankenlere taş çıkartırım ama büyük beden mankenlerine
Nerelisin tatlımm? :)
Ayhhhh bebeğim sen her halinle güzelsin boy pos endam.. Büyüttüğün şey de eminim 1-2 kilo bişeydir, yerimmm
Nerelisin tatlımm? :)
Ayhhhh bebeğim sen her halinle güzelsin boy pos endam.. Büyüttüğün şey de eminim 1-2 kilo bişeydir, yerimmm
minnakııımmm cookiemmm dualarınızla gittim geldim sınava ve 100 bekliyoruummm
pelin burdaymış semre burdaymış.. öperim ki siziiii
çağlacık filmde heralde enişteyle, ooh maşallah herşey çok güzeldir inşallah
Ay hoşgeldin Nuray'ım semre değil kız o kim
Ne sınavıydı canım ??
minnakııımmm cookiemmm dualarınızla gittim geldim sınava ve 100 bekliyoruummm
pelin burdaymış cemre burdaymış.. öperim ki siziiii
çağlacık filmde heralde enişteyle, ooh maşallah herşey çok güzeldir inşallah
20 mi? Şaka mı yapıosun hayatımAh Pelinim Sarışınım 1-2 kilolar eskidendi1-2 senede 20 kilo aldım ben Veremedim de en son doktora gittim bana troid ve şeker başlangıcı dedi bundan kilo alman verememen dedi marta kadar 10 kilo koydu önüme vericeksin dedi 1 kilosunu verebildim 2 haftada
canımm ben kocaelide gebzede oturuyorummsizler nerelisiniz??
evet kuşum düzelttim yanlış yamışımcemreeemmmmm
yüksek lisans dersimdi canım. embriyoloji dersim. günlerdir hatta haftalardır çalışıyodum sonunda karşılığını alıcamm çok şükür.
Nurayımm hoşgeldn bebeğimm:) Harikasınn ya huu gelinciğime de 100 yakışırdıı
20 mi? Şaka mı yapıosun hayatım( Ama hiç göstermiosun ki:S Tatlım çok geçmiş olsun umarım bi an önce eski kilolarına kavuşursun bebeğimm (
Bende Edirneden tatlım. Edirne / Keşan:)
20 mi? Şaka mı yapıosun hayatım( Ama hiç göstermiosun ki:S Tatlım çok geçmiş olsun umarım bi an önce eski kilolarına kavuşursun bebeğimm (
Bende Edirneden tatlım. Edirne / Keşan:)
evet kuşum düzelttim yanlış yamışımcemreeemmmmm
yüksek lisans dersimdi canım. embriyoloji dersim. günlerdir hatta haftalardır çalışıyodum sonunda karşılığını alıcamm çok şükür.
Yüz ince bebişimBen basende totodan alıyorum hayatta olmayan bira göbeğim var artık Ama veririm canım benm ilaçlarımı kullanıyorum gene incelirim inşallah.
İnşallah alırsın canım. Allah emeğinin karşılığını vericektir bebeğim..
Kızlar ben yatıyorum yarın temizlik var evdeEnerji toplamam lazım hepinize iyi akşamlar iyi geceler tatlı rüyalar bebişler
Şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben de Keşanlıyımmm ay çok hoş tesadüf olduuu buu
Yüz ince bebişimBen basende totodan alıyorum hayatta olmayan bira göbeğim var artık Ama veririm canım benm ilaçlarımı kullanıyorum gene incelirim inşallah.
ŞakaaaaaaaaaaaaaaaAyyy inanmıorumm yaa her yerde direk çekiorum kii sadece Edirne yazıcakktım dayanamadımm Keşan yazdımm Bu kadar olur
Kıyamam kiiiii:26: İnşallah kuzumm önemli olan sağlıkk. sağlıklıı ol gerisi mühim değil:)
Edirnede yazsan sorardımkiii neresinden diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?