ben varım.
şafak atarsa 8
hasret, heyecan, sevinç herşey iç içe
herşeyden değerli aşkı hep benimle
azıcık kaldı yarime kavuşmama...
çok özledim çooookkk.. ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık. canımın parçası olmuştu o benim; elim, kolum gibiydi..
aaah ah gece gece yine depreşti aşkım
günaydın kızlar...:44:
Günaydınn bebiklerrrrr
günaydın kızlar...:44:
günaydıınn canlaarr
Pelincim kusuruma bakma akşam mesajını bekleyemeden çıktım uyukluyodum resmen
Önemli değil topraaaaağımmm:))
Napıosunn şekerimm?
ofise geldim boş boş oturuyorumsen napıyosun canımm
Uyukluyorum bebişimmAkşam seninle sohbete dalınca burda rötar yaptım, kitap okuma saatim geçti baktım sen çıkmışsın bende hemen çıktım Ama bikaç sayfa da kitap okuyayım derken saati 1 buçuk ettim ( Yarın olsa da uyusammm pöööööfffffff
aynen canım ya benimde çok uykum varr.. akşam okuyamadım ben kitap bugün yanımda getirdim kimsecikler yok okurumbi de akşam bi arkadaşıma yemeğe gidicem akşamda erken yatamıcam
Napıosun balımm?
Topic bu sabah çok sessiz
Cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum yaaaaaOhhh afiyett olsun şimdiden balımm, bende akşam 1-2 saat sevgilicikle görüşücemm. O şimdi nöbetten geldi yatıp uyucakk ne güzel Çok kıskanıorum onu yaaa
napıyım cnm bizim ark.işyerinden 6yasındaki oğlunu getrimiş te kucağımdan inmiyor yaf onunlayım anca girebildim
günaydın ballarım
Günaydın Nurayımmm:)günaydın ballarım
Bulmuş o yeriniiiiii balım bal die boşuna yazmıo bebişnapıyım cnm bizim ark.işyerinden 6yasındaki oğlunu getrimiş te kucağımdan inmiyor yaf onunlayım anca girebildim
bendee yaaa herkes ne güzel uyuyo yatağında ya da yeni kalkmış biz çalışıyoruzzsaol canım beniimmm benim sevgilimde gelicek akşam yemeğee birlikte olucaz senin sevgilin ne iş yapıyo :26::26:
bak işte çocuk işini biliyoo bulmuş güzel kızı inmezz tabii
günaydınn canımm
Günaydın Nurayımmm:)
Bulmuş o yeriniiiiii balım bal die boşuna yazmıo bebiş
Maşallah bize o zaman kuzumm:) Benim sevgilim İpsala'da gümrükçü tatlım:)) Onların vardiyeli sistem, çok da güzel sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?