'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelincimm toprağım ben yatayım artık yarın iş var erken kalkmam lazımm.. çok hoş bi tesadüf olduu çok sevindimm cidden yarın görüşürüzz iyi bak kendine.. iyi gecelerr tatlı rüyalar

ben varım.

şafak atarsa 8

hasret, heyecan, sevinç herşey iç içe
herşeyden değerli aşkı hep benimle

azıcık kaldı yarime kavuşmama...
çok özledim çooookkk.. ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık. canımın parçası olmuştu o benim; elim, kolum gibiydi..
aaah ah gece gece yine depreşti aşkım

hadi şimdiden gözün aydın hiçbişicikk kalmamışşş vallaaa :)))

ofise geldim boş boş oturuyorum sen napıyosun canımm

Uyukluyorum bebişimm Akşam seninle sohbete dalınca burda rötar yaptım, kitap okuma saatim geçti baktım sen çıkmışsın bende hemen çıktım Ama bikaç sayfa da kitap okuyayım derken saati 1 buçuk ettim( Yarın olsa da uyusammm pöööööfffffff

aynen canım ya benimde çok uykum varr.. akşam okuyamadım ben kitap bugün yanımda getirdim kimsecikler yok okurum bi de akşam bi arkadaşıma yemeğe gidicem akşamda erken yatamıcam

aynen canım ya benimde çok uykum varr.. akşam okuyamadım ben kitap bugün yanımda getirdim kimsecikler yok okurum bi de akşam bi arkadaşıma yemeğe gidicem akşamda erken yatamıcam

Cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum yaaaaa Ohhh afiyett olsun şimdiden balımm, bende akşam 1-2 saat sevgilicikle görüşücemm. O şimdi nöbetten geldi yatıp uyucakk ne güzel Çok kıskanıorum onu yaaa

bendee yaaa herkes ne güzel uyuyo yatağında ya da yeni kalkmış biz çalışıyoruzz saol canım beniimmm benim sevgilimde gelicek akşam yemeğee birlikte olucaz senin sevgilin ne iş yapıyo :26::26:

günaydın ballarım
Günaydın Nurayımmm:)
napıyım cnm bizim ark.işyerinden 6yasındaki oğlunu getrimiş te kucağımdan inmiyor yaf onunlayım anca girebildim
Bulmuş o yeriniiiiii balım bal die boşuna yazmıo bebiş
bendee yaaa herkes ne güzel uyuyo yatağında ya da yeni kalkmış biz çalışıyoruzz saol canım beniimmm benim sevgilimde gelicek akşam yemeğee birlikte olucaz senin sevgilin ne iş yapıyo :26::26:

Maşallah bize o zaman kuzumm:) Benim sevgilim İpsala'da gümrükçü tatlım:)) Onların vardiyeli sistem, çok da güzel sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…