görmeden alma ama çağla bakarsn beğenicen seyler olur boşuna almıs olursn 2 kere, almadan biz gelinciklere göstermeleri en mantıklısı aslında :76:
tabikiiide, her zamannnn:82:
aşk dolu nevresimim nasıl ececik beğendin mii kiiii
al annene ver
şaka bi yana almak gerekir ama öle bi durumda çok ayıp olur kenarda durucak belki ama napalm
öle canım malesef ayıp olur kadın da sonucta ne hayallerle almıstır oglum kullanıcak diye :44:
ececim ceyizden konusmassak gecmez bu zaman heraldedaha 2011 i bile bitiremedik ofoff
Selam kızlar..
Sizden birşey istemek istiyorum..
Lütfen internetteki alışveriş sitelerindeki ev ile ilgili eşyalar indirime geldiğinde paylaşırmısınız ?
ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıorm cerencm
mesela gün itibariyle linenste bir alana bir nevresm hediye kampanyası var, ykmde de paşabahçe ürünlerinde ikincisine %50 indirm
ayrıca çok güzel dekorlu tavalar aldm ykmden markası herevin gayet uygundu 9,95 gibi:) pazar günü çekip göstericem resmlerini
Tatlım 2 işte çalıştıgım için gecem gündüzüm kalmadı internet üzerinden olursa çok sevinirim hiç biyere çıkamıyorum..
valla ben de iş dolayısıyla hergün mağazalardan çıkamıorm
en azından bu işe yarıo die seviniorm, yoksa nerden takip edicemm:26:
Ne güzel tatlım valla. Sabah 11 akşam 8 vodafone müşteri hizmetlerindeyim. Ayrıcada gce 12 sabah 8 vodatechte müşteri çağrı merkezindeyimsen düşün artık halimi cnm.
ne diosn cnm çok zor deil mi ya valla ben 11de girip 3 te çıkıorm genelde o bile zor gelio:18:
sana sadece 7 saatlik bi zamn dilimi kalıo sağlığına dikkat et
Yok iyiyim Allah'a şükür cnm şuan tık yok :) vitamin falan içiyorum. Alıştım düzene. 2 sene sıkıcam dişimi canım şuan çok rahatım aldığım maaşta çok iyi yavaş yavaş başladım artık bende. İşte pek gezmediğim için. İnternetten takip etmeye çalışıyorum. Ama bi yerde pahalıysa bi yerde ucuzu varsa pahalısını almak istemiyorum.
bu nevresmi evmanya çeklermle aldm, bu gün şikayetvara yazdığım yorum hakkında aranmıslar lütfen şikayetinizi geri<alın istediğiniz ürünü seçin tedarik edicez dediler bide hediye göndericeklermiş bakalm
gizoş annen beğenmedi mi ki yorganlarımızı?
bu arada msj atmıssın linens deil taçın indirimi o 2.ye %50, linenste de bi alana bi bedava varmıs da ordan alıcam bişi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?