- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hayırlı sabhlar:) nasılsınız:)
ballarım ben gellldiiim ve gene yorgunluktan ölebiliriiiimmmm :101: demet akalının konserine gittim tepinmekten ayaklarım sızlıyo artık gece hiç uyumıcam cunku sabah 6 bucukta yola cıkıcaz buyuk adaya gıdıceeezz Gizemcim yarın senin semtindeyim yani :101:
iyim çok şükür:) sen ne haldesin.. naptınız:) dua ettim senn için:)Sağ ol canım ben iyiyim kendi adıma. Sen nasılsın asmicimm?
pelin perfin ve yağmur kızlar burdamısınız günaydın herşeyin gönlümüzce geçeceği bir gün olsun
pelin perfin ve yağmur kızlar burdamısınız günaydın herşeyin gönlümüzce geçeceği bir gün olsun
iyim çok şükür:) sen ne haldesin.. naptınız:) dua ettim senn için:)
canım annem beğendi ama o böyle yün seviyo bende pamuk gibi yumuşşak seviyorum o yüzden ama demedi bişi oda sevdi anlıcağın iyikide söylemişsin şeytana uyup kendim geceleri yatcam gibi çok tatlılar yumuşacıklar canım benim sen olmasan haberim olmazdı bunu bil emi
gel canım gel bugün çok kalabalık olucak size iyi gezmeler
ayy günaydn millet herkes burda yahu ne güzelll, öpürom tek tek hepiniziiii
ay ne demek gizemcm rica ederm :) demekki annler farklı zevklere sahip olabilio benm annemde yün yaptırdı bana ama silikonları görünce hep bunları kullan çok rahat oluo dedi , halam da dayanamadı o da aldı
yumus yumus uyuruz artk misafirlere de yün yorgann
ayy günaydn millet herkes burda yahu ne güzelll, öpürom tek tek hepiniziiii
ya bnm bi sorunum var:S yazsamı bilmedim:S
nil mrb hoşgeldin.. burda paylaşıosun dımı onalrı:) hani bizde alırız:) kampanyalardan haberimiz olur:)
erkek arkdaşımla 2 gün sonra 1yıl olcak. yuvarlarsak 2yıldır hayatımda..
beni seviyor.bundan hiç şüphe duymadım. ben ne onun kdar seviyorum ne hissedebiliyorum.
ama çok tedirgin. kmseyle paylaşamıyor bni. kız arkadaşlarımla bile..
daha öncede yazmıştım bikaç sorunumuzu kıskanç olması giydiğime karışması, 7den sonra dışarda olmama vb.
neyse..
dn bnden şifre yazıp 7048 göndermemi istedi. ikimizinde vodafonede dksı btti.malum ay başına çok var.
bnde gelen şifreyi ona gönderdim falan.
şifremle giriş yapınca vodafona. sen son kmle konuştugum. kmle msjlaştıgımı görebiliyor.
dün işte çaktırmadn sormaya başladı. bi bnlemi mesajlaşıosun.kmseyle konuşuyormusun gn içinde.
bnm bu numaram yeni gibi, kmse biliyormu falan sormaya başladı. bn tabi çaktım olayı bozuntuya vermedim
masum masum cv verdim. çünkü içim rahat sırtm sağlam..
hergn girip bakıcak takip edicek:S şifreyi değiştirincede olmuyor demedim
eski şifreylede giriş yapılıyor
napmam lazım...
hani bişey sakladıgımdan dolayı değil rahatsız oldum
sana güvenmiyor diyeceksiniz güvenle bi alakası yk bnce:S o diyarbakırda okuyor hani 1 yıldır uzaktan yürüyo..
bana diyorki biryle msjlaşın ":)" bunu bi bana yapmanı istiyorum falan:S
berfin son cümleni anlayamadım???
bana diyorrki....???
erkek arkdaşımla 2 gün sonra 1yıl olcak. yuvarlarsak 2yıldır hayatımda..
beni seviyor.bundan hiç şüphe duymadım. ben ne onun kdar seviyorum ne hissedebiliyorum.
ama çok tedirgin. kmseyle paylaşamıyor bni. kız arkadaşlarımla bile..
daha öncede yazmıştım bikaç sorunumuzu kıskanç olması giydiğime karışması, 7den sonra dışarda olmama vb.
neyse..
dn bnden şifre yazıp 7048 göndermemi istedi. ikimizinde vodafonede dksı btti.malum ay başına çok var.
bnde gelen şifreyi ona gönderdim falan.
şifremle giriş yapınca vodafona. sen son kmle konuştugum. kmle msjlaştıgımı görebiliyor.
dün işte çaktırmadn sormaya başladı. bi bnlemi mesajlaşıosun.kmseyle konuşuyormusun gn içinde.
bnm bu numaram yeni gibi, kmse biliyormu falan sormaya başladı. bn tabi çaktım olayı bozuntuya vermedim
masum masum cv verdim. çünkü içim rahat sırtm sağlam..
hergn girip bakıcak takip edicek:S şifreyi değiştirincede olmuyor demedim
eski şifreylede giriş yapılıyor
napmam lazım...
hani bişey sakladıgımdan dolayı değil rahatsız oldum
sana güvenmiyor diyeceksiniz güvenle bi alakası yk bnce:S o diyarbakırda okuyor hani 1 yıldır uzaktan yürüyo..
bana diyorki biryle msjlaşın ":)" bunu bi bana yapmanı istiyorum falan:S
edit:
bana dün yazdıki, bnm dışımda konuşmanı istemiyorum. kıyamıyorum sana. paylaşamıyorum. biriyle mesajlaşırken ona ":)" smilesini koyman bile beni huzursuz eder.. diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?