'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gel canım gel bugün çok kalabalık olucak size iyi gezmeler

pelin perfin ve yağmur kızlar burdamısınız günaydın herşeyin gönlümüzce geçeceği bir gün olsun

pelin perfin ve yağmur kızlar burdamısınız günaydın herşeyin gönlümüzce geçeceği bir gün olsun

Günaydın Gizemim. Sende benim gibi akşamları evde oturmayanlardan mısın:76::76:
Annem en sonunda alıcak bir terlik eline :76:

iyim çok şükür:) sen ne haldesin.. naptınız:) dua ettim senn için:)

Canımsınnn Çok sağ ol asmim mutlu ettin beni
Affetmedim henüz asmim...

ay ne demek gizemcm rica ederm :) demekki annler farklı zevklere sahip olabilio benm annemde yün yaptırdı bana ama silikonları görünce hep bunları kullan çok rahat oluo dedi , halam da dayanamadı o da aldı
yumus yumus uyuruz artk misafirlere de yün yorgann

nil mrb hoşgeldin.. burda paylaşıosun dımı onalrı:) hani bizde alırız:) kampanyalardan haberimiz olur:)

erkek arkdaşımla 2 gün sonra 1yıl olcak. yuvarlarsak 2yıldır hayatımda..
beni seviyor.bundan hiç şüphe duymadım. ben ne onun kdar seviyorum ne hissedebiliyorum.
ama çok tedirgin. kmseyle paylaşamıyor bni. kız arkadaşlarımla bile..
daha öncede yazmıştım bikaç sorunumuzu kıskanç olması giydiğime karışması, 7den sonra dışarda olmama vb.
neyse..
dn bnden şifre yazıp 7048 göndermemi istedi. ikimizinde vodafonede dksı btti.malum ay başına çok var.
bnde gelen şifreyi ona gönderdim falan.
şifremle giriş yapınca vodafona. sen son kmle konuştugum. kmle msjlaştıgımı görebiliyor.
dün işte çaktırmadn sormaya başladı. bi bnlemi mesajlaşıosun.kmseyle konuşuyormusun gn içinde.
bnm bu numaram yeni gibi, kmse biliyormu falan sormaya başladı. bn tabi çaktım olayı bozuntuya vermedim
masum masum cv verdim. çünkü içim rahat sırtm sağlam..
hergn girip bakıcak takip edicek:S şifreyi değiştirincede olmuyor demedim
eski şifreylede giriş yapılıyor
napmam lazım...
hani bişey sakladıgımdan dolayı değil rahatsız oldum
sana güvenmiyor diyeceksiniz güvenle bi alakası yk bnce:S o diyarbakırda okuyor hani 1 yıldır uzaktan yürüyo..
bana diyorki biryle msjlaşın ":)" bunu bi bana yapmanı istiyorum falan:S

edit:
bana dün yazdıki, bnm dışımda konuşmanı istemiyorum. kıyamıyorum sana. paylaşamıyorum. biriyle mesajlaşırken ona ":)" smilesini koyman bile beni huzursuz eder.. diyo..

Son düzenleme:

günaydın kızlar nasılsınız bakimm asmunıkal baska bırıyle konusmuyosun zaten nıe tedırgın oluyosun kı ıstedıgı kadar baksın oyle rahat edecek dmekkı

:))) Berfincm erkek arkadaşın kıskançlık gibi bi hastalığa tutulmus ama bi dönem sonra geçicektir eminm, rahatsız olmakta da haklısın ama biraz da onu düşün sonuç olrak kıskanç bi erkek ben kız halimle didik didik herşeyi incelerim mesela, ona güvensizliğimden deil içimin daha da rahat etmesi güvenimin daha da sağlamlaşması için belkide..ama bu durumdan eğer sen çok rahatsız oluosan dile geitr ki bilsn

Canımm seninki de epey kıskançmış. Gerçi günümüzde kim kıskanç değil ki. Neler görüyor, neler duyuyoruz...
Ama sevin, seni paylaşmak istememesi, seni hep düşünmesi güzel. Bir süre sonra sıkmaya başlayabilir umarım o zaman bu ilişkiyi boğmaz erkek arkadaşın. Ben yapı itibariyle sıkıntıya gelemeyen biriyim mesela. Bir ara Evren'de benim gece çıkmalarıma karışıyordu. Ama gündüz vaktim yok, full çalışıyorum. Arkadaşlarımla yalnız gece vakit geçirebiliyorum, zaten paşamız da 2 gece de bir buluşmak istiyor En sonunda resti çekmiştim, yeter diye. Yani sen temkinli yürü bu yolda, temkinden kastım sözünü dinle ama emir eri olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…