'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kıskanması sahiplenmesi çok güzel bir duygu ama belli bir süre sonra sıkıcı olur boğulursun berfin ilişkiye zarar verir aşırısı die düşünüyorum bence karsına al konuş!:26:

bn bi süre sesimi çıkarmıcam.takip ets rahat etsin. ama sonra söylerim ehrhalde:s

pelin yapmadımmı zannediyosun.geçen hafta geldi konuştuk. yeter dedim.seni böyle görmek istemiyorum. boguyosun sıkıyosun bni dedim. tamam dio sonra bidaha başlıo.. tamam dediği zamnda rol yapıo işte. güya karışmıyor ama içi içini yiyor belli..

günaydın kızlar nasılsınız bakimm asmunıkal baska bırıyle konusmuyosun zaten nıe tedırgın oluyosun kı ıstedıgı kadar baksın oyle rahat edecek dmekkı
o rahat etcek ama ben rahat edicem:S napabilirimki yani. siz bile gnde erkek arkdaşının dışınca kaç kişiyle msj atıyorsunuz. nbm bişey soruck olursunuz nblm illaki bişey oluruz. :S

kızlar kahvaltı edip geldim hemen pelin canım sorma annem babamda sağolsun hep yemekti şuydu buydu dılşarda oldukları için benim yazın dışarda gezmem sorun olmuyor hatta onlardan önce gelip nerede kaldınız siz diye kızıyorum aşkla severek evlendikleri için maşallah diyim heryere beraber gidiyorlar babam yemeğemi gidiyor arkadaşlarıyla direk annemi alıyor diğerleride hanımlarınıda çağırıyor mecbur bizim burda genelde hep gezenti olur insanlar bizimkilerde hiçbir organizasyondan eksik kalmazlar bu durumdada allahtan gözlerine akşam gezmelerim batmıyor

erkek arkadaşım sorun çıkarıyor birtek yapcak bişiy yok onada

ama gizem sen bu kdr tatlı olmak zorunda mısın ki yaa:))
valla heyecanla bekliorm seninde topiğini eğer bende beğendiysen bilki sen beğendin ve senin de zevkin hiç sadece bana ithaf etme:)
pazar günü kaçtan sonra boşsun kuzum bende merak ediorm metrocityi:) pazar 2 de çıkıorm ben de..

Allah sana da böyle bit evlilik nasip etsin canım benim, ne mutlu:)

Aynı durumdayız ama benimde annem, babam, abim karışmaz o burnunu sokar...:76:

biz dış kapının mandalıymız bnde pazar boşum belki zaten erkek arkaşım nefen aldırmıo:/

gelsene sende kızımmmm
aşk olsnn burda ömrümüzden ömür gitti buluşalm ayarlayın die:))
kimseden bi ses çıkmıoki bizde bari aramızda halledelim diorz herkesin zamanı birbirine uymuo malum
topluca zaten görüşiiiciiizzzz dimi kızlarrrr

...................

tatlım bnm pazar günü olması yeterli.. %90 gelirim ozaman:)
bizim market var. bazen oraya gitmek zorunda kalıyorum. babam çağıyor. o olmazsa boşum her pazar:)

canım o senin tatlılığın canım yarın benim hiçbir planım yok valla evdeyim kös kös bugünde naparım bilmiyorum yani ama gelebilirim metro citye metrobüse atlar gelirim ama çok ayaküstü tanışmak olcak he birgün uzun uzun sabahtan akşama kadarda görüşebilirdik nilcik ama günlerimiz var kaçmıyoruz dur ben yarın gelmeye çalışıcam sana akşam haber vereyimmmi canım

Allah sana da böyle bit evlilik nasip etsin canım benim, ne mutlu:)

Aynı durumdayız ama benimde annem, babam, abim karışmaz o burnunu sokar...:76:

pelin işte anladın dimi beni bu erkek milleti böyle kendilerini bir şey sanıp herşeye müdahale ediyorlar ama onlar gezer onlar bişiy yapmaz onlara asılan olmaz

amin canım benim hepimize el üstünde tutulcak evlilikler nasip etsin allah

berfincim öncelikle benimde erkek arkadaşım çok kıskançtır hatta ilk günlerde bir konuya yazmıştım kıyafetime karışır aile yapılarımız farklı onla beni ailem ne kadar özgür bırakırsa o bırakmaz öyle en kısıtlanmış halin bumu her gece ya bir arkadşaının evindesin yada geziyorsun diycen belki ama canım ben yaz akşamları hiç evde durmazdım o burdayken hep gezdim ama inan 10 da evde oldum benim arkadaşlarım giderler çay kahve içerler hep bana göre ayarladılar kızmadılar napam dedim çocuk üzülüyo

telefon mevsuda şu aynısını bende yaşadım 1 aydır hat aldık aşkım dediki kimseyi arama tatlıcım turkcelden ara telsimi ben bilem sadece dedi bende tamam dedim erkek arkadaşlarım olmadığı için içi rahat ama öyle oluncada baldızlarından şikayetçi
bu erkekler ne etsek ne yapsak mutlu olmuyor erkek arkadaşlarım olmazsa kızlarla dolaş der kızlarla gezerim kır dizini otur der bende anlamyıorum

sen pazartesi demişssin de ben pazar anlamışım gizz:S
yarn 2 de çıkıorm da haftaya pazar programım henüz belli deil, adam akıllı hafta sonu bitek bu gün tatilm var kızlar(
uff yaa:26:

aman nolucak sanki yabancı mıyız kiii evt bu gün çok ayak üstü olur, yarn 2 de çıkarsam metrobüse fln binerm bende ama avcılar tarafında metrobüs çalışması fln da var akşamı bulucak yine gelmem en az 3,5 ama çok da geç deil pazar için gezebilirz, maaşlarımızı alıncada asıl alışverişimizi yapardkk

Yaaaaaa ne hayaller. Ben gelmek istiyorummm Nilimmm

tamam canım banada uyar bende sabahtan işlerimi hallederim pazartesi toplantım var o vakit akşam haberleşellmi bide ben deniz otosu yada vapur tarifelerine bakayım

sen bugün gidicekmisin işe eğer gitmiyorsan gel adaya istersen canım ayayorgiye çıkarız kızlar bugün boş olan arkadaşlar varsa kafa dağıtmak için adada güzel bir gezintiye davetlisiniz

gizem zorya walla çok zor. nefes alamıyorum bazen. bukdarda olmaz bukdarda olmamalı diyorum.. ilerisininü düşünce daha kötü oluyorum:S ilerde ne olcak die..
bn onun gönlünü hoş ettikçe o daha fazla şey bekliyor..
ben varya asiyim biraz.. annem bu hale geldiği görse ne güler ya:)

bostancıda dımı canım bu ada:)

Yaaaaaa ne hayaller. Ben gelmek istiyorummm Nilimmm

pelincik eğerki aynı şehirdeysek gelmemen ayıp olur vallla en azından tanışmış olmak çok güzel olur

canım bende geleceğim düşünür ağlardım çok bunaldım yapma byle derdim söz verirdi yine yapardı 3 senemize girdiğimizde düzeldi bak şimdi 4 bitcek 5 olcak ama bu yazda yine yaptı yapacağını çalıştığım için hep o aldı şirketten hep onlaydım kız arkadaşlarımı anca evde olduğum zamanlarda gördüm bana diyo gizem düşün ben uzaktayım hep beraber geçirelim diyor
sonra ne oldu arkadaşlarıyla takıldı paşamız yazın sonuna doğru o arkadşalarıyla gezerken hemen bende organizasyonlar yaptım kudurdu sanıyoki evde oturcam bide erkeklerde kızlarda arkadaşlarını görünce 10 msj atıyosa 5 msj atarlar doğal olarak telefonsuz özgür vakitlerim oldum

ama berfincim kıskanç bir erkek eğer uzaktaysa patlamaya hazır bomba oluyor malesef

berfincim bostancının tam karşı kıyısında prens adalarındayım

Son düzenleme:

Asmicim ne kadar taviz verirsen daha da tepene biner.

o zman yarın nerde buluşuorz kızlar kesin bi yer diyin banaa:))
2 de çıkıcamı da hesaba katın ama berfin pelin diğer gelincikler gelebiliosanız gelin sizde yahuu senide unutmadm yamuurrrrr alıngan gelinciğm benimm:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…