'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Asmicim ne kadar taviz verirsen daha da tepene biner.
pelin anlamıyor bni.. bilerek yapmıyor. yapmamaya çalışıyor.. buna gayret ediyor.. ama sonraa patlak veriyor falan falan..
neyse geçmiş bikaç gn söylicem telefon olayını bakalım.saol:)

şey yapsak belli bi tarih ayarlasak.. herkes o gnüne kendini ayarlamaya çalışsın.
neblm vardiyeyle çalışanlar.. izin yapanlar iznini o gnüne getirsin. hani 2 hafta sonraya falan..
herkes ayarlasın kendini olmazmı

gizem adalar bostancıdamı die sormuştum

tamam metro city olur ama akşam muhakak sana geri dönüş yapcam tarifeler değişti bir kontrol yapayım kaçta dönebilirim diye ütü felan işlerimide bugün yapayım pazartesi genel müdürle toplantımız var canım o yüzden

yağmur sende sevdiceğinle buluşmadığın bir gün gelebilirsin çok süper olur

pelin edirnede uzak değil birgün gelmeni bekleriz süper olur

berfin canım bostancıdan motor yada vapurlarla adaya ulaşım yapılıyor adalar bir ilçe istanbulun gözbebeği

siz nasıl isterseniz kızlarr, ben her türlü uyarm 2 hafta sonrasnda fln zaten ekim ayında topluca görüşmeyi düşünüodk ama herkes gelicek ona göre

ben yarın gelebilirim sanırım:):):)

ama erken dönerim malum yolda varya:) nili beklerim görürüm sonra go home:)

telefon numarı özelden atim

gerçi telefonlarım takip ediliyor ama neyse

izmitt:) varmı akrabaların tu tarafta canım

Ben İstanbul'u hiç sevmiyorum kızlar yaaa.:26: Bitek karşıyı seviyorum, Kadıköy falan.

Asmicim yok İzmit'te akrabam.

pelin edirnede uzak değil birgün gelmeni bekleriz süper olur

Edirne uzak değil ama Keşan ona nazaran daha uzak canım. Bizi Tekirdağ'a bağlasalar daha iyi olcakmış aslında:76:

valla çorluda sevgilm var hem onu görürdm hem sizi bana uyar
ama ist en makulü malum hepimiz burdayz sen gelcen pelinm başka yolu yok:))

Aaaa Çorlu muuuuuuu

Severim Çorlu'yu kafama esince kaçarımdaaaaa. Seni de beklerim Nilimmm

senle de oriona gideriz pelinm üzülmee:))
bende sevdm valla corluyu aşkım orda olunca mecbur sevilmek zorunda

Son düzenleme:
allah seni napmasn bide bana diosunuz ceyiz canavarı die:))
orion küçük ama yetioo:) yani erkek arkadaşm öle dio hiç toz kondurmaz oraya yetiomus ona:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…