'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Vakit olmuyorsa kopuk olsanda konulara hakim olamasanda yetiştiğin yerden devam et
merhaba bayanlar...
bir arkadaş nişanlığımı merak ediyordu burdaysa ekleyeceğim yoksa bana mesaj atsın ona göre albüme ekleyeyim

Ekle ekle ekleeeeeeeeee

Ondan şüphem yok ama bi konuştuğumu bir daha bulamıyorum
2 gün girmesem birileri evlenip gitmiş oluyor
O yüzden çok takipte olamıyorum..

koptum yaaa

iki gün değil de 15 gün girmezsen birisi evlenecek şimdiden aklında olsun
bizde böyle başladık, sende gel aramıza bak sonra müptelası oluyor insan
hem ben sana özet geçerim bildiğim kadaryla

Canım senin gelinliğini çok merak ediyorum nurbanuda yaptırıyorsun ya fotolarını çekip koysanaaaaa :)

evet cnm bende çok merak ediyorum Dua edin bana inşallah çok güzel bi gelinlik olsun

Hayırlı olsun fotograffffffffffffffff lütfen

Tamam cnm çekicem mutlaka ama benimde şu nick imi değiştirmem lazım bbütün arkadaşlarım biliyo bütün gün kk da olduğumu
Gelinliğimi görmelerini istemiyorum sürpriz olsun Bu nick i değiştirmek için napmak lazım

Hadi canlar mesai paydos maviş kaçar bugün biraz başınızı ağrııttım kusura bakmayın ama ben cici bi baş belasıyım değil mi hemde paynak kaday çocukum telden takip ediyom sizi biri sizi takip ediyo hadiyin şimdilik kolay gele
Size bol bol Mavişli akşamlar

Cnm facebook sitesinde müşterilerimizden gelenlerde ilk çıkan kız kırmızı bir tane giymiş onuda çok beğendim, senin gönderdiklerinde güzel evet ama pahalılar baya :)

https://www.facebook.com/photo.php?...61750182.55237.100002832325188&type=3&theater

uyuz insanlar ne olacak. cevaplarını vermişsindir umarım

İş yapmak gelmiyor içimden Sıkıldım sanırım. Akşam için kayınanniimm yemege cagırmıs ona gidicez nişanlıcanla Ne giysem derdi sardı şimdiden

Alice dosya boyutu büyük olduğu için olabilir cnm.

Gizemcim buluruz diye düşünüyorum ben kiralık olarak eminönünde falan :))

Alice ben de bakıcam nişanlığına geçen bende ekleyemedim büyükmüş foto küçülttüm koydum ben de foto koydum sen de bak nişan kapağımın resmi üstümde de nişanlığım var görebilirsin :)

Ece yakalanman kötü olmuş ,direk nickini ve avatar fotonu değiştir bence

o kadar iş yaptım , ekrana bakmaktan gözlerim şaşı oldu kafa dağıtayım diye girdim sayfa ilerlemiş.

nerelerdesiniz....

toplanınca hepimiz birden güvercinler gibi üşüşüyoruz sonra çil yavrusu gibi dağılıyoruz.

Alice dosya boyutu büyük olduğu için olabilir cnm.

Gizemcim buluruz diye düşünüyorum ben kiralık olarak eminönünde falan :))

biz artık bol bol eminönüne gidicez züccaciyeciler hediyeciler şark han havuzlu hana felan bir eminönü haritası oluşturdum zaten her cumartesi gideriz sevgilicikle kına içinde fikrimiz olur artık gülçincim eminönnde bulacağımız ainanıyorum benim arkadaşım göçmendir o çok güzel bir yerden yaptırdı şalvar takımı ailesinden vardı bindallıyda 300 350 ye yaptırdı mürdümdü rengi ama hayatımda gördüğüm en iyi bindallıydı canım 300 peşine anlaştılar sanırsam kaliteliydi

bide ona uygun takı seti almıştı gümüş üstündeki renklere uygun krisal taşlar ama öyle güzelki hala takıyor çok minikti herşeyi :)))))))) takılar benim olucak

ayyy çok detay var

oyammmm nirdesin özletme kendini

Ececikkk yeni üyelik alana kadar karşıdan takip edicek kızlar bizi şimdilik yorum yazmıcak ama ruhu bizleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…