Vakit olmuyorsa kopuk olsanda konulara hakim olamasanda yetiştiğin yerden devam etMerhabalar
Arada sırada buraya uğrayıp çok kalabalık olduğundan konuları takip edemediğimden yakınıp yakınıp kaçıyorum
Yine o günlerden birisi..
Velhasıl kelam, güzel bir sohbet dönüyor bazı fikirlerden yararlanıyorum doğrusu.
Ama yine de çok kalabalık
merhaba bayanlar...
bir arkadaş nişanlığımı merak ediyordu burdaysa ekleyeceğim yoksa bana mesaj atsın ona göre albüme ekleyeyim
Elimden geldiğince öyle yapıyorum..Vakit olmuyorsa kopuk olsanda konulara hakim olamasanda yetiştiğin yerden devam et
Ondan şüphem yok ama bi konuştuğumu bir daha bulamıyorum
2 gün girmesem birileri evlenip gitmiş oluyor
O yüzden çok takipte olamıyorum..
Canım senin gelinliğini çok merak ediyorum nurbanuda yaptırıyorsun ya fotolarını çekip koysanaaaaa :)
Hayırlı olsun fotograffffffffffffffff lütfen
gülçin bende bunu beğendim yaaaa ayyyy çok ciciiii
modagaleri hürrem abiye bindallı kınalık elbise GittiGidiyor'da 63161312
normal şartlarda bunun gibi bişi beğenirim en sadesi,nden ama bunun üstüne hafif pul serpilebilir 2. model gibi
MODAGALERİ HÜRREM KINA ABİYE ELBİSE BİNDALLI GittiGidiyor'da 55480240
modagaleri hürrem abiye bindallı kınalık elbise GittiGidiyor'da 68544692
Adam herhalde hem çok akıllı hemde gerizekalı olduğumu sanıyor. Bilgi işlemin, asistanın, raporlama elemanının yaptığı işleri kendi görevim dışında bana yaptıracak ve hepsine yetecek eğitim düzeyi ve zeka seviyesine sahip olduğumu düşünürken yaptığım işi yeteri kadar iyi bulmamasını ve her defasında eleştirecek kadar bilgi sahibi olmayan insanlarında sözüne bakıyor.
Benim yaptığım işlerin meyvesinide başkalarının toplamasına her defasında izin verecek kadar da gerizekalı olduğumdan emin olsa gerek.
Cnm facebook sitesinde müşterilerimizden gelenlerde ilk çıkan kız kırmızı bir tane giymiş onuda çok beğendim, senin gönderdiklerinde güzel evet ama pahalılar baya :)
https://www.facebook.com/photo.php?...61750182.55237.100002832325188&type=3&theater
İş yapmak gelmiyor içimdenSıkıldım sanırım. Akşam için kayınanniimm yemege cagırmıs ona gidicez nişanlıcanla Ne giysem derdi sardı şimdiden
Alice dosya boyutu büyük olduğu için olabilir cnm.
Gizemcim buluruz diye düşünüyorum ben kiralık olarak eminönünde falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?