'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım o listeyi benle de paylaşsana :)))) Bu arada nişan için ne yapmayı düşünüyorsun?

kızlar haftaiçi eminönüne gelen olursa haber verin ben eminönünde çalışıyorum

Canım o listeyi benle de paylaşsana :)))) Bu arada nişan için ne yapmayı düşünüyorsun?

o zaman sana akşam eve geçince inceliklerle dolu bir mail atayım canım :)))))

nişanda kafa karışıklığı yaşıyorum ev olmaz annem istemiyor daha önce sölediğim deniz kenarı olan bir klüpte sahilde yapıcam büyük ihtimal ama benmkide bu sene düğün istiyo bir arkadaşım haziranda nişan yapıp eylülde evlendide ben sıkıntıya gelemem gülçinim ama biliyorsun seninkide çok uzun bizimkide öylede napacaz o meçhul 1 sene nişanlı kalırmıyım bilmiyorum

siz napıcaksınız canım

oya albümünü yeni gördümm koltukların çok şık çok tatlıı sen kartalda mı oturuyosun sanki öyle bişiy gördüm?

Son düzenleme:

Mailini bekliyorum cnm at mutlaka :))

Canım bizimkisi evde olacak, hem daha samimi olur, hemde biz çok kalabalık olmayız mekan tutmak için...Yaza istiyoruz bizde ama bakalım yetiştiririz umarım herşeyi ben valla sadece nikah bile olsa bu sene olsun istiyorum bakalım kısmet...

geçmişi okurkene şu paylaşayım kına mekanı için kayınpederim görüşmeye gitmişti
bize söylenenin 300 tl aşağını söylediler onaaaa
çok mutluyum kaparo verdim bugün orasını ayarladık böyleceeee
bir de bindallılarım bugün resmen kiralandı, kadın iki tane taç hediye etmiş onları görmedim
bi ara bakıcamm

canım evlenme planınız varsa evlenin valllla aslına bakarsan bende evde isterim kısa kesilsin die ama anniş ve babamın hayalleri daha ağır basıyor bakalım yapacaz bir çare valla bende nikah olablr fikrine sıcak baktım eğer dışarda nişan yaparsak nikahla evlenmem sorun olmaz bana göre

bide nişanı dışarda yapmazsakta adada illlaki bişi olur nikah kokteyl tarzında karşı tarafta düğün yapar başka bir gün

ama benmki 2 düğün yani nikah ayrı düğün ayrı kokteylidi şuydu buydu stresine girmek istemyor arkadaşını görmüşte çok etkilenmiş paşa :) o yüzden en olmadı kına gecemde bişiler yapabilirim bide arkadaşım et pilav meşrubat felan servis ettirdi yaniiii nişan dışarda olmazsa değişik alternatifler olabilir kına adada olur en olmadı

ayyy gülçin benim kafam bir dünya şimdi benmki gelip kafamı çorba edicek ama gördüğün gibi öle çok altenatifim varki hiç şaşırmıyorm bişi olmazsa arkasından bişiyi yerleştiriyorum :)))))))

ennnn hayırlısı ben inanıyorum sen bu yaz aşkınla kavuşucannnn

geleceğim işlerim var.

ece sana da dönücem az sonraaaaaaaa

ei177777 mjın beni bilboardlara çıkartıyor düzenlermisin süresi dolmadan

müdürüm yoktu başımı koymuşum uyumuşum resmen..
arkadaşlarda uyandırmamış

napıonuz bakalm

Canım hayırlı olsun hangisini aldın Geçen fotolarını koymuştun onlardan mı

oya albümünü yeni gördümm koltukların çok şık çok tatlıı sen kartalda mı oturuyosun sanki öyle bişiy gördüm?

ohhh sağol

sağollll canımmmmm beğenmenize seviniyorum daha güzelleri senin/sizlerin evinde olsun inşallah

ayrıca evet artık kartalda oturuyorum

Okurken benim bile kafam karıştı gizemmm senin be halde olduğunu düşünemiyorum

Kınayı bizde mekanda yaparız cnm yarı düğün gibi olur diye düşünüyorum nişan için o kadar kalabalık istemiyorum ben...evde yaparız açık büfe gibi masanın üzerine çeşitleri hazırlarız diye düşünüyorum, herkes tabağına alır her istediğini....

Ağzından bal damlıyor umarım yaaaa inşallah daha aksilik çıkmaz gerçi hala maaşını alamadı, işinden memnun değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…