biz artık bol bol eminönüne gidicez züccaciyeciler hediyeciler şark han havuzlu hana felan bir eminönü haritası oluşturdum zaten her cumartesi gideriz sevgilicikle kına içinde fikrimiz olur artık gülçincim eminönnde bulacağımız ainanıyorum benim arkadaşım göçmendir o çok güzel bir yerden yaptırdı şalvar takımı ailesinden vardı bindallıyda 300 350 ye yaptırdı mürdümdü rengi ama hayatımda gördüğüm en iyi bindallıydı canım 300 peşine anlaştılar sanırsam kaliteliydi
bide ona uygun takı seti almıştı gümüş üstündeki renklere uygun krisal taşlar ama öyle güzelki hala takıyor çok minikti herşeyi :)))))))) takılar benim olucak
ayyy çok detay var
oyammmm nirdesin özletme kendini
Ececikkk yeni üyelik alana kadar karşıdan takip edicek kızlar bizi şimdilik yorum yazmıcak ama ruhu bizleeee
kızlar haftaiçi eminönüne gelen olursa haber verin ben eminönünde çalışıyorum
Canım o listeyi benle de paylaşsana :)))) Bu arada nişan için ne yapmayı düşünüyorsun?
o zaman sana akşam eve geçince inceliklerle dolu bir mail atayım canım :)))))
nişanda kafa karışıklığı yaşıyorum ev olmaz annem istemiyor daha önce sölediğim deniz kenarı olan bir klüpte sahilde yapıcam büyük ihtimal ama benmkide bu sene düğün istiyo bir arkadaşım haziranda nişan yapıp eylülde evlendide ben sıkıntıya gelemem gülçinim ama biliyorsun seninkide çok uzun bizimkide öylede napacaz o meçhul 1 sene nişanlı kalırmıyım bilmiyorum
siz napıcaksınız canım
ya canım sana sorayım kapalıçarşı falan cumartesi günleri açık dimi dükkanlar?
Mailini bekliyorum cnm at mutlaka :))
Canım bizimkisi evde olacak, hem daha samimi olur, hemde biz çok kalabalık olmayız mekan tutmak için...Yaza istiyoruz bizde ama bakalım yetiştiririz umarım herşeyi ben valla sadece nikah bile olsa bu sene olsun istiyorum bakalım kısmet...
biz artık bol bol eminönüne gidicez züccaciyeciler hediyeciler şark han havuzlu hana felan bir eminönü haritası oluşturdum zaten her cumartesi gideriz sevgilicikle kına içinde fikrimiz olur artık gülçincim eminönnde bulacağımız ainanıyorum benim arkadaşım göçmendir o çok güzel bir yerden yaptırdı şalvar takımı ailesinden vardı bindallıyda 300 350 ye yaptırdı mürdümdü rengi ama hayatımda gördüğüm en iyi bindallıydı canım 300 peşine anlaştılar sanırsam kaliteliydi
bide ona uygun takı seti almıştı gümüş üstündeki renklere uygun krisal taşlar ama öyle güzelki hala takıyor çok minikti herşeyi :)))))))) takılar benim olucak
ayyy çok detay var
oyammmm nirdesin özletme kendini
geçmişi okurkene şu paylaşayım kına mekanı için kayınpederim görüşmeye gitmişti
bize söylenenin 300 tl aşağını söylediler onaaaa
çok mutluyumkaparo verdim bugün orasını ayarladık böyleceeee
bir de bindallılarım bugün resmen kiralandı, kadın iki tane taç hediye etmiş onları görmedim
bi ara bakıcamm
elbise giyip süper bir coraplanokta atısı yap bence pelin
oya albümünü yeni gördümm koltukların çok şık çok tatlıısen kartalda mı oturuyosun sanki öyle bişiy gördüm?
canım evlenme planınız varsa evlenin valllla aslına bakarsan bende evde isterim kısa kesilsin die ama anniş ve babamın hayalleri daha ağır basıyor bakalım yapacaz bir çare valla bende nikah olablr fikrine sıcak baktım eğer dışarda nişan yaparsak nikahla evlenmem sorun olmaz bana göre
bide nişanı dışarda yapmazsakta adada illlaki bişi olur nikah kokteyl tarzında karşı tarafta düğün yapar başka bir gün
ama benmki 2 düğün yani nikah ayrı düğün ayrı kokteylidi şuydu buydu stresine girmek istemyor arkadaşını görmüşte çok etkilenmiş paşa :) o yüzden en olmadı kına gecemde bişiler yapabilirim bide arkadaşım et pilav meşrubat felan servis ettirdi yaniiii nişan dışarda olmazsa değişik alternatifler olabilir kına adada olur en olmadı
ayyy gülçin benim kafam bir dünya şimdi benmki gelip kafamı çorba edicek ama gördüğün gibi öle çok altenatifim varki hiç şaşırmıyorm bişi olmazsa arkasından bişiyi yerleştiriyorum :)))))))
ennnn hayırlısı ben inanıyorum sen bu yaz aşkınla kavuşucannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?