Canım ben davetiye bastırmayı düşünmüyorum.
Gereksiz masraf gibi geliyor mesaj, mail atacağım. bildireceğim yeri herkeside ararım diye düşünüyorum.
Tabi ben çok kalabalık olmayacağım için böyle rahatım. Aile ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla olacağız.
konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa
tamam çok hoş oluyo ama haziran sıcağında yanarım ben
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir SUPERMAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN bana SSURPRIZ YAPTIIIIIIIIIIIIIII
dün iş yerinden bi cıktımmm ellerinde hediyeler yagmur altında kapımda sırılsıklamdıııııııııııııııı
sonrasında aştan sırılsıklam oldukkkkkkkkkkk
sırf 2 saat gorebilmek icin gelmiş onca yolu... geri dondu tekrar limana pazar gunu gelicek tekrar kollarıma insallah
kurabiye caglaenişteye helal olsun.
uzaklık özlem neler yaptırıyor..
ahh ahh benimkide uzak mı olsaydı böyle yapması icin
maşallah size.daim olsun
cinsel zevkler?:44: yatcaz kalkcaz başka ne olaki zaten canımız yanacak:26:
kızkardeşim, aşkım ile gittik almaya sevdiceği dışarı çıkarıp almıştım. Sevdiceğin yanında kadın bir takım gösterince benim yüzümün alı al moru mor olmuştu.
Neyse sonunda kız kardeşimle gidişimizde aldık ama nişan bohçası gelince herkes göreceğini öğrenince sevdiceğe akşam ondan sonra iç çamaşırlarınn hepsini bize getirmesini söylemiştim.Garibim getirmişti ama içinede bakmıştıbana gelinliğin altına pierre mi giyeceğimi sorduğunda evet dedim. Onun altı ipli biliyorsun değil mi dedi. Döverim seni diyince sustu.
Ay canım çook sevindim ne güzel süpriz yapmış enişte inşallah hep yamacında çalışır bi daha uzaklara gitmez Amiiin
Canım yok ben nişanlımdan utanmam daKaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan
PElin bu huyunu değiştirmeye çalış yarın anne olunca hepten ihmal edersin kendini genç olacağız, güzel olacağız en güzelide sağlıklı olacağız.
maviş yüzüğün madenindense taşı değerli diyorum başka birşey demiyorum.
cinsel zevkler?:44: yatcaz kalkcaz başka ne olaki zaten canımız yanacak:26:
ben geldimmmm....nasılsınız canlarım?ben yorgunluktan ölüyorummm...evi temizledik yerleştirdik....tam anlamıyla bitmiş değil tabi...fotograf yüklüyorum hemen bu arada kına için duvak ve eldiven sölemiştim ya...onlarda gelmiş...onlarında fotografını yüklüyorum..
tesekkur ederim kuzummmmmmmmmm
hala ruyada gibiyimmmmm yaaaaaaaaaaaaa o gercek bir PRENS kanıtladı işte dun yineeee sukrede sukrede bir hal oldummallahım bidaha gostermesin böle uzun ayrılık
Bizimki biraz düğün gibi olacak canım 250 kişiyi geçecek
Davetiye şart yani
Sen niişanlığı naptın sahi?
Hayırlı olsun gönlüne göre olsun inşallah
Cumartesi günü alışverişten sonra ailecek gideceğiz.
Bakalım hala aynı anlayacağın.
Canım yok ben nişanlımdan utanmam daKaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan
ben geldimmmm....nasılsınız canlarım?ben yorgunluktan ölüyorummm...evi temizledik yerleştirdik....tam anlamıyla bitmiş değil tabi...fotograf yüklüyorum hemen bu arada kına için duvak ve eldiven sölemiştim ya...onlarda gelmiş...onlarında fotografını yüklüyorum..
Günaydınnn ben geldimmm
kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti
kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?