'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bizimki biraz düğün gibi olacak canım 250 kişiyi geçecek
Davetiye şart yani
Sen niişanlığı naptın sahi?

konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa
tamam çok hoş oluyo ama haziran sıcağında yanarım ben

Ay canım çook sevindim ne güzel süpriz yapmış enişte inşallah hep yamacında çalışır bi daha uzaklara gitmez Amiiin

kurabiye cagla enişteye helal olsun.

uzaklık özlem neler yaptırıyor..

ahh ahh benimkide uzak mı olsaydı böyle yapması icin

maşallah size. daim olsun

teşekkkür ederim bitanemm sag ol aminnnnnnnnnnn

bazıları gosteremez canım icinde fırtınalar da kopsa... yapmak ister ama yapamaz... onemli olan bitmeyen suprizler degil zaten gozlerinde gordugun ask

cinsel zevkler?:44: yatcaz kalkcaz başka ne olaki zaten canımız yanacak:26:

kız niye yansın canımız ben canım yansın diye sevişemem valla.

mesela bunu konuşuyoruz, dedim ilk ilişkide kadın karşı taraf dikkatli olmazsa zevk almazmış ben zevk almak isterim,zevk almadığım cinsel ilişkiye devam edemem diye.

Adam mutlu olsun diye değil, ikimiz de mutlu olalım diye sevişiyoruz nihayetinde,hem karşı taraf yeterince nazikse acı olmazmış-zaten acıması anormal bir durummuş aslında- zevk de alınırmış,orgazm da olunurmuş.

Bunlar önemli tatlım,konuşun ufaktan bence.

Canım yok ben nişanlımdan utanmam da Kaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan

Nevresimim geldi çoook güzelmiş cidden beğendimmm....

Bu arada dün spora başladım, spor salonuna yazılmıştım da....O yüzden bacaklarım ağrıyor ya...

Çağla bu ne romantik bir prens maşallahhhhh nazar değmesin aşkınıza...

Canım sen çok güzel laflar ediyon yaa doğru söze susuyorum kuzum

cinsel zevkler?:44: yatcaz kalkcaz başka ne olaki zaten canımız yanacak:26:

ayy haticem niye canımız yansın can yakıcı birsey olsa Allah niye cinselliği versin kullarına.

karşılıklı zevk alınma olayı söz konusu.

zamanla oluacak bazı seyler. kendimizi ve eslerimizi isteklerimizi ögrenince.

evlilik ve cinsel hayat kitabını öneririm kızlar dini ve tıbbi acıdan her olay ayrıntılı anlatılmıs

Hoş geldin çağla beklliyoruz hemen herşey çok güzel olmuştur.

tesekkur ederim kuzummmmmmmmmm

hala ruyada gibiyimmmmm yaaaaaaaaaaaaa o gercek bir PRENS kanıtladı işte dun yineeee sukrede sukrede bir hal oldumm allahım bidaha gostermesin böle uzun ayrılık

ÇAğlam benimkisi odun olduğu için bu tarz şeyler beklemem. Düz mantıkta gidiyoruz hep zaten ikimizde normal olmadığımız için tam bize göre yaşam
Allah bir daha böyle uzun ayrılıklar vermesin. Ben sözden sonra 17 gün görmediğimde çok zor gelnmişti. Günde 2-3 dakika konuşmayla yetiniyorduk.
O yüzden istemem kimsenin gözü yollarda kalsın.

Canım yok ben nişanlımdan utanmam da Kaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan

aynen yaaaaaaaaaa..

kv var diye adam gibi bakıp da alamadım. kadın dicek gelin ne vahsi cıktı

sonra nişanlım bana alcak gözümün kaldıklarını.

kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti

Günaydınnn ben geldimmm

günaydın kızlar hoşgeldiniz Canım ooooohhh yükün çoğunu atmışsın ne mutlu sana, darısı başımıza artık ,resimleri merakla bekliyoruzzz

Çağlacımm eniştemi tebrik ediyore gözün aydın canımm
Kızlar ortam müsait olmadığı için ve işlerden ötürü geriye gidemiyorum fazla iyi kötü ne yazdıysanız cevaplıyamıorum ama hepinizin yanındayım

kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti

caglosum nickin altındaki yazıyı degistir artık hadi

evin hayırlı olsun.. güle güle ask dolu günlerde olsun. canım benim.

Kurabiye Çağlammm gözün aydınnnn bidaha uzun ayrılıklar yaşamazsınız inşallah

Gizotum da aşkitosuna bugünn kavuşucakkk ne güzel aşkk kokucak topiğimizz

Adanalı Çağlaaa evin çok güzel kuzuuu güle güle musmutlu oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…