'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslı bizim toplumda tabu gibi ya bunlar birde sanırım bende bu konuda çok fazla yanlış, eksik bilgi duydum. Daha birkaç ay önce evlenen biri bana ilk hafta oturamadım acıdan sen bu kadar nazikken nasıl dayanacaksın dedide daha da tırstım. Annemde sağlık sorunum yüzünden erken çocuk yapmamı istiyor normal doğumla o zaman rahatlayacağımı umuyor.Bense annemle bu konuları konuşmak istemiyorum.

Günaydınnn ben geldimmm
yağmurum

Canım yok ben nişanlımdan utanmam da Kaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan
Ben hala ondan çok utanıyorum. Yeğenim kucağımdayken birden buluzumun yakasını indirdi ve sütyenle kaldım. Aşkımda kucağımda yeğenimi seviyordu. Sonra ben nasıl kızarmışsam neden bu kadar utanıyorsun. Evlendiğimizde zaten onlar benim olacak, her yerini göreceğim alış artık dedi. Düşünüyorum hakikaten ben ilk gece nasıl soyunacağım diye

Hayırlı olsun.

Zaten eğer ayete birinizde sükunete erin yazmasaydı ben herhalde sadece acı olduğunu düşünürdüm.

aynen yaaaaaaaaaa..

kv var diye adam gibi bakıp da alamadım. kadın dicek gelin ne vahsi cıktı

sonra nişanlım bana alcak gözümün kaldıklarını.

Bende kırmızı ve siyah isterdim ama alamadım.

Son düzenleme:
caglosum nickin altındaki yazıyı degistir artık hadi

evin hayırlı olsun.. güle güle ask dolu günlerde olsun. canım benim.

tamam tamam değiştircem simdi cok saol Aslımmm...canım benimm

gülibigimmm yirim seni..teşekkür edeerim balım benim

aynen yaaaaaaaaaa..

kv var diye adam gibi bakıp da alamadım. kadın dicek gelin ne vahsi cıktı

sonra nişanlım bana alcak gözümün kaldıklarını.

Walla yaaaa bbenimde içimde kaldı gittim la senza dan paraya kıyıp aldım bi sütyen takımı ama görmeniz lazım çok sexy çok

Çağlacım resimlerre baktım yerleşmemiş hali bile inan çok sıcak ve güzel görünüyo Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin cnm

hepinize tesekkur ederim ballarrrrrrrrrrrr

adaşımmmmmmmmmm kuzummmm renk uyumlarına esya secimine bayıldımmmmmmmmm tam genc evi... renkler uyumlu diinamik her yanında enerji akıyor tamamen yerleşmiş hali nası olcak kimbilir

güle güle huzurla mutlulukla yasayın içinde

selam arkadaşlar

konu cınsellıkten açılmışken sormak istedım tao sevışme sanatı adlı kıtabı okudunuzmu 3 cılt tavsıye ederim:)
uzakdoğu doktorlarının yazdığı süper bır kıtap evlenecek kışılere ders kıtabı olsun:)

Çağlacımmm saol canım benimmmmm...begenmenize cok cok sevindimmmmm...darısı sizlere olsun canım arkadaslarımmm

Canım biz 6 senedir bbirlikteyiz eeeehh bi zahmet utanmayalım artık

Son düzenleme:
haticem özellikle senin için paylasıyorum lütfen bu kitabı temin et oku. çünkü senşn korkunu birşekilde yenmen gerek. maalesef toplumumuzda hala bu bilgiler kolayca konusulamıyır. genelde kulaktan dolma bilgilerle bizler yok yere kendimizi korkutuyoruz.

bu kaynagı oku. emin ol cinselliğe bakısın degisecek ve biraz daha özgüvenli duracaksın.

kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti
Canım mutlulukla oturun inşallah.
Çok güzel herşey

Hoş geldin eda

normal sevişme bitti de uzakdoğusu kaldı

aşkolsun donuk pudra

yahu adamlar bu işin sırrını çözmuşler doktorların tavsıyesıyle yazılan ve çok faydalı bılgıle içeren kıtap.Uzakdoğuyla ilgisi yok kıtabın

3 cılt olduğuna göre düşünün işte bızlerın ders kıtabı olsun

benim icin ilk dini acıdan ilk gecenin önemi ve onun karsılıklı anlayıs içinde gecirilmesi önemli. ve tıbbi acıdan.

haaaaaa sonra mı zamanla alıstıkca pozisyonlar icin bu kitap olabilir. belki. kitaptan içeriginden bilgim var.

uzak douyu espri olarak yazdım zaten

Son düzenleme:

Bu aralar kesin hormonal dengesizlik var hemen +18 moduna geçiyoruz. Evlendiğimizde hemen çocuk yapmamak lazım bu hızla iyi korunmak lazım.

canım benim icin ilk dini acıdan ilk gecenin gecirilmesi önemli. ve tıbbi acıdan.

haaaaaa sonra mı zamanla alıstıkca pozisyonlar icin bu kitap olabilir. belki.
[FONT=Arial Black]
elbette haklısın tabıkı o kıtapta güzell:)
ben hızlı geçiş yaptım zaten ama bu kıtaptada çok işe yarar şeyler var.[/FONT]

eda sen bu gidişle hız kesmeyip bir cinsellik kitabı patlatırsın.

yalayıp yutmussun hepsini maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…