kız niye yansın canımız ben canım yansın diye sevişemem valla.
mesela bunu konuşuyoruz, dedim ilk ilişkide kadın karşı taraf dikkatli olmazsa zevk almazmış ben zevk almak isterim,zevk almadığım cinsel ilişkiye devam edemem diye.
Adam mutlu olsun diye değil, ikimiz de mutlu olalım diye sevişiyoruz nihayetinde,hem karşı taraf yeterince nazikse acı olmazmış-zaten acıması anormal bir durummuş aslında- zevk de alınırmış,orgazm da olunurmuş.
Bunlar önemli tatlım,konuşun ufaktan bence.
yağmurumGünaydınnn ben geldimmm
Ben hala ondan çok utanıyorum. Yeğenim kucağımdayken birden buluzumun yakasını indirdi ve sütyenle kaldım. Aşkımda kucağımda yeğenimi seviyordu. Sonra ben nasıl kızarmışsam neden bu kadar utanıyorsun. Evlendiğimizde zaten onlar benim olacak, her yerini göreceğim alış artık dedi. Düşünüyorum hakikaten ben ilk gece nasıl soyunacağım diyeCanım yok ben nişanlımdan utanmam daKaynanamdan çok utandım gittim masum masum şeyler aldım Oysa okadar güzel şeyler vardıki kırmızılı leoparlı falan
Nevresimim geldi çoook güzelmiş cidden beğendimmm....
Bu arada dün spora başladım, spor salonuna yazılmıştım da....O yüzden bacaklarım ağrıyor ya...
Çağla bu ne romantik bir prens maşallahhhhhnazar değmesin aşkınıza...
ayy haticem niye canımız yansıncan yakıcı birsey olsa Allah niye cinselliği versin kullarına.
karşılıklı zevk alınma olayı söz konusu.
zamanla oluacak bazı seyler. kendimizi ve eslerimizi isteklerimizi ögrenince.
evlilik ve cinsel hayat kitabını öneririm kızlardini ve tıbbi acıdan her olay ayrıntılı anlatılmıs
aynen yaaaaaaaaaa..
kv var diye adam gibi bakıp da alamadım.kadın dicek gelin ne vahsi cıktı
sonra nişanlım bana alcak gözümün kaldıklarını.
caglosum nickin altındaki yazıyı degistir artık hadi
evin hayırlı olsun.. güle güle ask dolu günlerdeolsun. canım benim.
Kurabiye Çağlammm gözün aydınnnn bidaha uzun ayrılıklar yaşamazsınız inşallah
Gizotum da aşkitosuna bugünn kavuşucakkk ne güzel aşkk kokucak topiğimizz
Adanalı Çağlaaa evin çok güzel kuzuuu güle güle musmutlu oturun inşallah
aynen yaaaaaaaaaa..
kv var diye adam gibi bakıp da alamadım.kadın dicek gelin ne vahsi cıktı
sonra nişanlım bana alcak gözümün kaldıklarını.
hepinize tesekkur ederim ballarrrrrrrrrrrr
adaşımmmmmmmmmm kuzummmm renk uyumlarına esya secimine bayıldımmmmmmmmm tam genc evi... renkler uyumlu diinamik her yanında enerji akıyortamamen yerleşmiş hali nası olcak kimbilir
güle güle huzurla mutlulukla yasayın içinde
Çağlacımmm saol canım benimmmmm...begenmenize cok cok sevindimmmmm...darısı sizlere olsun canım arkadaslarımmm
Canım mutlulukla oturun inşallah.kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti
selam arkadaşlar
konu cınsellıkten açılmışken sormak istedım tao sevışme sanatı adlı kıtabı okudunuzmu 3 cılt tavsıye ederim:)
uzakdoğu doktorlarının yazdığı süper bır kıtap evlenecek kışılere ders kıtabı olsun:)
Kurabiye Çağlammm gözün aydınnnn bidaha uzun ayrılıklar yaşamazsınız inşallah
Gizotum da aşkitosuna bugünn kavuşucakkk ne güzel aşkk kokucak topiğimizz
normal sevişme bitti de uzakdoğusu kaldı
normal sevişme bitti de uzakdoğusu kaldı
aşkolsun donuk pudra
yahu adamlar bu işin sırrını çözmuşler doktorların tavsıyesıyle yazılan ve çok faydalı bılgıle içeren kıtap.Uzakdoğuyla ilgisi yok kıtabın
3 cılt olduğuna göre düşünün işte bızlerın ders kıtabı olsun
aşkolsun donuk pudra
yahu adamlar bu işin sırrını çözmuşler doktorların tavsıyesıyle yazılan ve çok faydalı bılgıle içeren kıtap.Uzakdoğuyla ilgisi yok kıtabın
3 cılt olduğuna göre düşünün işte bızlerın ders kıtabı olsun
Aslım haklısın not aldım kitabı ben alamam ama sevdiceğe aldırırım.
Birlikte okuruz öyle uygularız napalım
canım benim icin ilk dini acıdan ilk gecenin gecirilmesi önemli. ve tıbbi acıdan.
haaaaaa sonra mı zamanla alıstıkca pozisyonlar icin bu kitap olabilir. belki.
[FONT=Arial Black]canım benim icin ilk dini acıdan ilk gecenin gecirilmesi önemli. ve tıbbi acıdan.
haaaaaa sonra mı zamanla alıstıkca pozisyonlar icin bu kitap olabilir. belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?