'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

normal sevişme bitti de uzakdoğusu kaldı

uzak doğuyu bırak, 3 cilt. anam kim okuyacak o kadarını

ya ben çok mu erken başlamışım bu tarz kitaplara merak salmaya :44::44:
ortaokulda annemin (hemşire) sağlık kitaplarını okurdum, tabiki genelde cinsel sağlık kitapları tercihim olurdu

biz öyle yaptık . hatta belli günler saat aralıgı koyduk okuduk. sonra karsılıklı yorumlarda bulunduk.

eda sen bu gidişle hız kesmeyip bir cinsellik kitabı patlatırsın.

yalayıp yutmussun hepsini maşallah

[FONT=Arial Black]
elbette haklısın tabıkı o kıtapta güzell:)
ben hızlı geçiş yaptım zaten ama bu kıtaptada çok işe yarar şeyler var.[/FONT]

Aslı evlenmeden okuma şansımız yok ikimizde çok utangacız kitabı nerede saklayacağız? heleki şimdi herkesin gözü üzerimizdeyken bu kitabı okurken düşünemiyorum yakalandığımızı
Eda basamak basamak ancak ilerleyebiliriz ya sen bize bakma ama dikkatli ol bu gidişle erken çocuk olmasın. Evlenince alışmak lazım iki kişilik bir hayata bir süre ve cinselliğinde öyle olduğunu düşünüyorum.

dışını başka kitap kapağı ile kaplasak

kızlar kaba hali bu...yükledim fotoları...daha halılar yastık yorgan yerleşecek... odanın birine sevdicegin bazası dolabı falan gelcek...daha var da var yani....cok iş var ama büyükler bitti

canımm güle güle oturr bayıldım evine ,
mutlulukla oturun inşallah...

canım doğru söylüyorsunda benım sabrım kalmadı hasretlıkte var ondan evlenınce koşmam lazım
çocuk konusuna gelınce kapıyı çalıp gelsin oda yaramaz:)

Aslı evlenmeden okuma şansımız yok ikimizde çok utangacız kitabı nerede saklayacağız? heleki şimdi herkesin gözü üzerimizdeyken bu kitabı okurken düşünemiyorum yakalandığımızı
haticem en azından günde 15 dk oku. ya da sadece ilk gece olan kısmını. cidden evlenmeden en azından o kısımı okuyup ikinizin de rahat olması gerek.
ay niye öyle diyorsun bende çok okumuşluğum var ama fayda etmiyor
acaba bilgiler mi köreldi

teorik ve pratik ayrımı oluyor demek ki.

tecrübe olarak evli bir hatun var burda

aman bence kitap okumaya falan gerek yok
Eskiden kitap mı varmış Bu içgüdüsel bişey zaten öğrenme gerektirmiyo bence
Ben sadece ilk geceden utanıyorum yıllarca sakla sakla Sonra herşey foraaa

Haticecim evet haklısın etrafımızda cinsellikle ilgili bilgi kirliliği çok.

Ama ben cinsel eğitime çok önem veririm, özellikle üzerinde durduğum bir konudur,hatta etrafımda evli insanlar bile cinsellikle ilgili bazı şeyleri bnden öğrenirler.

Benim etrafımda öyle densiz konuşan olmadı, kimse bizim ailede de çevrede de anlatmaz özel yaşantısını öyle.

Ama sana basit bir soru soracapım,sevgiline dokununca zevk alıyor musun? bir eline yüzüne ya da öpüşünce?

Eğer zevk alıyorsan sakın korkma, cinsellikten de soğuma.

haklısın canım benı tarıf etmışın.Yıllarca sakla sakla sonra kutuyu açımmı açmayayımmı dıye düşün yarışmadakı gibi

demek fora

haklısın aslında iç güdüsel oluyor herşey, ama iç güdüsel olması için adamın da sabırlı olması gerek, Allahtan şimdiki erkeklerde sabırlı. anlayışlı

off içte olunca sorun yok işte

Yok oyam işe yaramaz bizimkiler kitap okumayı sevdiğim için her defasında elimden alıp içini bir karıştırır beğenirlerse okurlar.

canım doğru söylüyorsunda benım sabrım kalmadı hasretlıkte var ondan evlenınce koşmam lazım
çocuk konusuna gelınce kapıyı çalıp gelsin oda yaramaz:)
NEyse şaka bir yana benim günüm yaklaştığı için midir bilmem bende de aşırı sarılıp öpme isteği var. hayır yaparsam aşkım şok olur kalbi durar diye korkuyorum.

İlk gece eve geldiğimizde alıp okuruz ertesi gün yaparız olmaz mı

Çağlaaammm evine bayılıyoreeeeeeee
Yalnız o eldivenler ne içinki?
Aşk dolu sımsıcak bi yuvanız olsun gariiiiiiiiiiiiii
Son 13:123:

Cinsellik mi aaa o da ne
Ben hiç merak etmiyom
Hiç araştırıp kitap da okumadım
Ayıp yahuuuuu

Aslıcık
ama bende öyle bir kitap edinmek istiyorum, önerini kaydettim kenara
Bende eşlerin birbirlerine olan görevleriyle ilgili bir kitap okumuştum İslami açıdan
Çok yararlı olduğunu düşünüyorum
Anlayış katıyo insana her açıdan

Son düzenleme:

Ahahahahaaayyy Doğru diyosun cnm Ben pazarlığımı yaptım zaten canımı acıtırsan yarıda bırakırım diye cesaret edemez oyüzden sabırsızlık etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…