'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne geldi bakalım kuzum merak ettim:26::26:

nerden geldiyse aklıma artık şöyle bişi düşündüm

özgiş sevgilişine bi hediye hazırlıyor böyle sürprizli alengirli bişi sende bunu öğrendin aynısından sende yapıyosun sevgilişe

hatta bunu ilk zehroş yapmış özgişte ondan öğrenmiş bu hediyeyi

abovvv amma yazmışım haaa

Oy kuzum baya düşünmüşsün yuk üle değil ben kazma nişanlıma hiçbir jest yapmıcam haketmiyor çünkkü

pınarımm ne kadar yaratıcısınn senn öleeee

çok önemli aslında da işte dikkat etmiyoruz çoğu zaman böyle ağrıdı mı koştur dur artık işte

mobilyalarını göstercen mi bana :26:

Kuzuuuummm mesajını yeni gördüm ben amaaa
Tabiisiiii göstericiiiiimmmmm

Bana da pek kaliteli gibi gelmediler de kararsız kaldım bi
Alt çamaşır lazım olur di mi en çok?

Mügem ya sen bi el at, çamaşırları takım mı kullanıyorsun hep
Yanlış anlama da acaba hepsini takım mı alsam, yoksa biraz takım biraz kendim mi kombinlesem:44:
Her şey bitti bu kaldı yaaa

günaydın,mutlu sabahlarınız olsunnnn

elif dilimde tüy bitti yaa niye beni görmezden geliyorsun :44:

Pınarıııımmmm
Biriciğiiiimmmmm
Ruhdaşııımmmmm
Benim her konuda beni yalnız koymayan dostumkoviçiiimmmmm

Ben ben valla görmedim mesajını yaaaaaaa

Son düzenleme:
bugün içimde bi sevinç var kızlar yaa..
Allahh kulların bozmasına müsade etmesinn
bu haftasonuu sevdiceğim gelio ailesiyle bize

ben anlamam arkadaş kaç defa sordum bi şöyle geçmişe git 4 defa sorduğunu hatırlıyorum :100:

çabuk göster bakayım benzerlerni bul asılları yoksa ya çatlıcam kaç gündür meraktann:99:

hadi bekliyorum bak ona göre:82:

nişanlıcana kazma denir miiii

onlar can kiiii bitane kiiiiii

evet sanırım öyleyim

neden böyle bişi geldi acaba aklıma :44:

Ben derim kuzum hakediyo of bugün bende bi olumsuzluk var dün akşamdan beri alınganlık gösteriyorum nişanlıma Allah sonumuzu hayır etsin

Ben bişi yapmadım ki ben masum paynak kaday çocum daha sevgi gösterip göstermeme meselesi yaa bugün kendimi çook mutsuz hissediyorum dokunsanız ağlıcam

tabi tabi hep zaten bişi yapmadım diyen de olur kabahat ben de öyleyim ben ne yaptım ki şimdi diyosan hep bendedir suç

kim gösteremiyor sevgisini nişanlın mı:26: mesela ne bekliyorsun da yapmıyor

tabi tabi hep zaten bişi yapmadım diyen de olur kabahat ben de öyleyim ben ne yaptım ki şimdi diyosan hep bendedir suç

kim gösteremiyor sevgisini nişanlın mı:26: mesela ne bekliyorsun da yapmıyor

Evet aslında gösteriyor ama tam göstermiyorum diyor o zaman göster diyorum kaldıramazsın diyo bi deniyelim diyorum ben karar verim bununla yetin diyor kafam karıştı ben eve gidim en iyisi ya iş yerinden de verim alamıyorum 3-4 müşteriyi haşladım biraz önce

bununla yetin ne demek yaaa
kendine muhtaçmısın bu lafı kullanabilyooo

kaldıramazsın ne demek ya:44: gösterirsem kaldıramazsın :104: :104:

maviş hep sorunlarınız mı var sizin böyle :26: nedense hep bi savaş halindesiniz sanki :26: ben mi yanlış anlıyorum acaba ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…