herkes istediğini düşünmekte özgür sonuçta bende böyle düşünüyorumişin konusunda bişiy diyemeyeceğim zira bu ülkede herkes herşeyi rahatlıkla oluyor zaten
sağol canımiştah mı :26: bilmem :44: aynı sanki ya dankekler caramiolar havada uçuşuyo ama bu yeni bişi değil
evet dün gece maç izlerken nişanlıma bilem dedim pozitif enerji aşkım pozitif düşün diye diye aldık maçı
az önce uyandı aşkım çok pozitifim bugün ne kadar güzel bigün değil mi hadi bide namaza gideyim daha güzel olsun diyo
evren duyuyor bizi
maviş kuzum gunaydınhani hani nerde fotolar
arkadaşız canımKuzum sadece arkadaşlara açık albüm sen benim arkadaşım değil misin:26::26::26:
arkadaşız canımsen bu sayfada mı yayınladın başka bi yerde mı?
şimdi gördümKuzum profilime gir albüm olarak oluşturdum
şimdi gördümkuzum herşey güzel olmuş yanlız mutfak dolaplarını neden koyu renk tercih ettin ?
günayydınn kızlarr
hümmm ev işi ne oldu sinir oldum kadına ya ne diye şimdi kirayı artırıyo yeni evli çift bulmuş mis gibi hava da kapması lazım sizi:26:
bende havuz deniz işini öyle yapmayı düşünüyorum arkadaşım mantar oldu da aylarca atlatamadı23 haziran kandil zaten gece yola çıkacaz otele gittiğimiz ilk gün girmemiş olacam
elifcim,anlattığın olayda ağladım tüylerim diken diken oldu halimize çok şükür benimle yaşıtmış,çok zor bi durum inşallah tedavi olabilir sonuç alabilir ne durumdadır kimbilir..Burcu arkadaşımıza ve onun gibi olanlara Rabbim şifa versin
Günaydın kızlar. Güzel cumartesiler..
Maviş tatlım güle güle otur evinde..
Amin inşallah kuzum daha çok eksiği var ama merak eden arkadaşlar vardı ama piyasada yoklar nesem cicik olmuş mu ama bi şeye benzemiyolar daha
Kuzum dolapların bi sürüü o çok kullanışlı.. Hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?