'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yazıklar olsun sıze.İnsan bır hayırlı olsun der işim konusunda.Herkes yapabıldığı ışı yapar.Yeteneksızse zaten yapamaz.Artık sıktınız eda eda dıye çok yazık.Siz grup olmuşunuz bazı kışılerı aranıza almışınız bazılarınıda dışlamışınız.Ço yazık sizln sohbetınıze ıhtıyacım yok zaten bır dahada muhatap olmayacağım.

iyi akşamla kuzularrrr
lesli yapıyorum 2 seferdir, 3 mil yaptımm
hem eğleniyorum hem de iyi ter atıyorum vallaaaa, çok iyi gelcek inşallah
bi bıcı bıcı yapayım saç baş olaylarına girişeyimmm
yarın sabahtan lazer kontrolüm var sonra sevdiceğimle kahvaltı yapçazzz
sonra da bi istanbula gitme durumumuz var, kesin değil
gitmezsek de perde bakçaz
öyle işteeee
herkeslere iyi haftasonları

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı işler stressiz mutlu huzurlu haftasonları inşallah

günayydınn kızlarr

hümmm ev işi ne oldu sinir oldum kadına ya ne diye şimdi kirayı artırıyo yeni evli çift bulmuş mis gibi hava da kapması lazım sizi:26:
bende havuz deniz işini öyle yapmayı düşünüyorum arkadaşım mantar oldu da aylarca atlatamadı 23 haziran kandil zaten gece yola çıkacaz otele gittiğimiz ilk gün girmemiş olacam

elifcim,anlattığın olayda ağladım tüylerim diken diken oldu halimize çok şükür benimle yaşıtmış,çok zor bi durum inşallah tedavi olabilir sonuç alabilir ne durumdadır kimbilir..Burcu arkadaşımıza ve onun gibi olanlara Rabbim şifa versin

gidip bakacağız canım bugün öğleden sonra bakalım tutacakları mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…