'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yatak odası çok sirin olmuş dolu dolap ohh al al koy banyodakı dolapta çok kullanışlı bişeye benziyor valla

Tşkler kuzum evet çok kullanışlı oldu çok dolap iyi oldu yatak odası özel tasarım ince uzun olduğu için o başlığın oraya yatak girecek tamamlansın daha cicik olcek ki

Hadiyin canlar mesai paydaş Maviş kaçar gidim bi koşu salon Takımı diğer mobilyalara bakim gelim hadi iyi tatiller cümleden

maviş nereye kaçtın ama ben gormeedım evinii arkadaş olmak mı gerekıyor bılmiyorum ekledim seni ama :)))
ben de ev yerleştirme hazırlığındayım biraz kopya çekiyim
kızlar bir de size bir sorum vaaarr kiraladığımız ev küçük ama çok içimize sindi dedik biz de eve göre eşya alırız gönlün sığdığı yere her şey sığar
beğendiğimiz koltuk takımlarının sığıp sığmayacağını anlamak için salonun enini boyunu ölçtük,
koltuklarımız sığıyor şükür ama salon kapısını da ölçtük 77 cm çıktı
yeni alınan koltuklar parçalanarak gelınıp evde mı kuruluyo yoksa mağazada grdgmz sekılde kurulu mu gelıyor bılıyor musunuz,
kurulu gelırse kapıdan sığmıcak koltukcuklarımm

değişik değişik sayfalardan okudum yine sevdim ben bu topiği keşke daha önce keşfetseymişim hepimiz şöyle toplansak da bi gün yapsak ne çok ortak yönümüz var
ama ama herkes nereye gitti niye kimse yoook

isterseniz adamlar getirip.ıçerde kurar canım

haftasonları pek kimse.olmaz canım burda herkes sevdiğiyle gezme eşyaydi evdi derdinde.oluyor... haftaiçi gündüz aktif olur

haftasonu gezme zamanı tabi ben de grip olmayaydım gezeridim sevdiğimle bu güzel havada evde oturuyorum internetten çeyiz bakıyorum artık
o zaman haftaiçi buluşmak üzere hoşçakalın arkadaşlar :)))

bazıları parçalanıyor gelip kuruyorlar söylersin aldığın yere canım çoğu eşya kapıdan sığmaz çünkü vardır bi çözümü görüş alacağın yerle derim

mavişşşşş çok kullanışlı olmuş dolaplar ortada bi şey kalmaz hepsini dizersin dolabına hatta dolaplarına

dün sevdiğimi bi yordum bi yordum tam isyan ediyordu ki oturma odamızı hallettik mutlu mutlu evlerimize döndükkk

Son düzenleme:

haftaya bir mobilya mağazası açılacakmış onu bekliyoruz merakla beğendiğimiz bir şey olmazsa cardin mobilyadan bi model beğendik onun için son kez konuşcaz umarım parçalanarak geliyordur , sizin de oturma odanız hayırlı olsun tatlım nereden aldınız köşe takım mı güle güle oturun

kuzular merhabalarrr
dün biz de perde tül halı olaylarını hallettik çok şükür
bugün de evlilik seti alcaktım (gelin pikesi deniyo ya nevresim+pike) onun için taçın fabrika satış mağazasına gittik ama bulamadım
netten alcam sanırım
455 lira ama yaa nevresimdünyası adlı sitede
sizler naptınız bu gelin yatağını yaaa

bu arada dün tartıldım vee 52.4 kiloyu da gördümmm
kendimi resmen manken gibi hissediyorum ya

ben ayrıca bişey almadım tatlım ablamın hediye ettiği beyaz ışıltılı bı takım vardı onu kullancam, çok kabarık bişey alma derim evlenen arkadaşlar bi daha hiç sermedık dıyorlar:))) benimki şöyle

vovvv süper hümüm yaa ben de seni tebrik ederim, o 3 kilo da düğüne kadar eriyip gidicek senin kesin
bende biraz selülit de var şimdi onlara yoğunlaşçam artık

52 miiii valla bravo tebrik ediyorum , hümüm seni de tebrik ediyorum 5 kilo vermek ne demek yaaauuww ben niye veremiyorum 56 kiloyum ben de bi 54 olsam yeter ama olmuyo tabi ben de bi çaba göstermiyrm orası ayrı selülitler için ne yapıyorsunuz a dostlar ben de yapayım

keşke bende olsam 56 kilo ben 66.5tan 61.5 a düştüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…