sağol canımyogunlasalim ne yapacaksın onlar için kavitasyon a falan mi gideceksin?
ben ayrıca bişey almadım tatlım ablamın hediye ettiği beyaz ışıltılı bı takım vardı onu kullancam, çok kabarık bişey alma derim evlenen arkadaşlar bi daha hiç sermedık dıyorlar:))) benimki şöyle Eki Görüntüle 679109
Günaydın, günaydın, günaydınnbugun kendimi çok mutlu we enerjik hissediyorum
Yenı haftamızda hepimiz işlerimizi kolaylıkla halledelim,alışverişe çıkacak olan arkadaşlarım herşeyi eliyle koymuş gibi bulsun, günler su gibi aksın gitsinSevdiğimizle tartışmadan huzurlu günler geçirelim. Bide bide sizlere şu güzel çiçekleri armağan etmek istiyorum haftanın ilk çiçeği benden olsun Ayyy yazdıkca mutlu oluyorum benn. çok enerjik doluyum
maşallah canım çiçeklerin için teşekkürler aldım benimkini...Günaydın, günaydın, günaydınnbugun kendimi çok mutlu we enerjik hissediyorum
Yenı haftamızda hepimiz işlerimizi kolaylıkla halledelim,alışverişe çıkacak olan arkadaşlarım herşeyi eliyle koymuş gibi bulsun, günler su gibi aksın gitsinSevdiğimizle tartışmadan huzurlu günler geçirelim. Bide bide sizlere şu güzel çiçekleri armağan etmek istiyorum haftanın ilk çiçeği benden olsun Ayyy yazdıkca mutlu oluyorum benn. çok enerjik doluyum
Benim bu setten var canım gelin home un.... benimde yapmam lazım bi şeyler sürmem lazım vallaya canım kendi çapımda bi şeyler yapmak istiyorum mesela yağ akrışımları okudum forumda onları sürüp leslie ile 3 mil yapsam falan diyorum
kabak lifim vardı almıştım düzgün kullanmadım hiç her banyoda onu yapsam
bi de bacak bacak üstüne atmamalıymışız
kavitasyon selülit için de mi iyi geliyo bi arkadaşım kilo için gitmişti yarıda bıraktı fayda görmedim demişti
yok canım kabarık asla almıcammm
taçın evlilik setleri var nevresimli pike takımı
mesela şunu beğeniyorum ben
hehehe senin enerjin bana da yansıdı kuzum ama burda hava berbat
c.tesi resmen kısa kollu ile dolandık bugün yine mont ve atkı ikilisine geri döndüm
ya canım kendi çapımda bi şeyler yapmak istiyorum mesela yağ akrışımları okudum forumda onları sürüp leslie ile 3 mil yapsam falan diyorum
kabak lifim vardı almıştım düzgün kullanmadım hiç her banyoda onu yapsam
bi de bacak bacak üstüne atmamalıymışız
kavitasyon selülit için de mi iyi geliyo bi arkadaşım kilo için gitmişti yarıda bıraktı fayda görmedim demişti
yok canım kabarık asla almıcammm
taçın evlilik setleri var nevresimli pike takımı
mesela şunu beğeniyorum ben
hehehe senin enerjin bana da yansıdı kuzum ama burda hava berbat
c.tesi resmen kısa kollu ile dolandık bugün yine mont ve atkı ikilisine geri döndüm
rica ederim kuzumaşallah canım çiçeklerin için teşekkürler aldım benimkini...papatyayı da çok severim
evin hayırlı olsun canım benımözet geçiyorummmmm Cumartesi evi tuttuk sonra eşya bakmaya gittik oturma odası için köşe takımı salon a koltuk takımı siparişi verdik ve yemek odasını da aldık..... DoğtaştanPazar günü boyacıyı alıp götürdüler baksın diye hafta içi ev boyanacak... aynı zamanda abiyem için ayakkabıyı da pazar yani dün aldık.... ayrıca abiyem için bugün provam son boyunu alacak bitecek Bayan bittikçe teslim edeyim mi dedi hayır dedim şimdi eve gelecek her gelen giy görelim giy görelim kıvrışacak abiyem
Evet ya diktirme daha iyi oldu üstüme göre hem hemde istediğim ne varsa yapıldı yanitatlım burdada hava güzel değil ama kapalı havalar benı etkilemez bu arada pıke+nevresim takımı çok hoşuma gıttı
rica ederim kuzubende çiçeklerın hepsını sewerimm
evin hayırlı olsun canım benımgüle güle oturun. ayy ne kadar güzel bu telaşlar ya abiyeyi almamaklada ıyı etmişin akıllı düşünmüşün
değişik değişik sayfalardan okudum yine sevdim ben bu topiği keşke daha önce keşfetseymişim hepimiz şöyle toplansak da bi gün yapsak ne çok ortak yönümüz var
ama ama herkes nereye gitti niye kimse yoook
geç olsun güç olmasınn canımmm
*
günaydınnn günaydınnn günaydınnnn
uykusuz ama mutlu bi gündenn hepinizee selamlarrrrr
kızlar çoğu işinizi halletmişsinizzzz ellerinize sağlıkkk, mutlu huzurlu günlerde kullanınn cicikleriniziiii
mervecimm inşallah ekleşcez seninlee bugünnnn
mavişimm foto bida eklermisinn lütfennnn
inşallah bu hafta da göz açıp kapayana kadar biterr, her günümüz mutlu, huzurluu geçerrrrr
özgeeeee burdaa havaaa sıcakk, sıcakkkkk
yaz geldii buralaraaaaaa
Mavişş kuzumm hayırlı olsun gule gule mutlu gunlerde kullanFelaket bir derece 20 lik diş ağrısı çekiyorum yaa bi türlü fırsat olmuyo operasyona canım nasıl yanıyo acısı dinsin bakın görün yine bırakacam strese girim yine baş gösterecek
Bu arada cumartesi bende bi sürücük şey aldım ki yemek odam salon takımım ve ayıla bayılaadığım aşık olduğum köşe oturma grubum puzzle şeklinde kataloğunda 7 farklı modele giriyor ama biz daha farklı şekillere de sokarız sevdiceğimle hepiciği mayıs başında evimizde olacak ki:119::119::119:
Artı devekran tv aldırdım babişime 107 ekran ama çok cicik mutfak robatlarımıda aldırdım ki:119::119::119:
özlem sizde yavaş yavaş herşeyı hallediyorsunuzsevgili gelincikler günaydın,,,
kardelen ve hüm yeni cicişleriniz hayırlı olsun kuzular
özgem günaydın ,,
mutluuuuu ççokkk mutlusun bugün maşallah...
kızlarrr ben biraz yorgunummm ..
cmts günü sevdicekle evimizin yarını temizledik çok güzel olduuu yaaaaa
onunla temizlik yapmak bile çok zevkli...
mutfak ve banyoya derz yaptırmıştık onları çıkarmak biraz zor oldu ama banyoda birazcık kaldı tabiii ...
cmts günü avizelerimiz takıldı görenler çok beğendiler. evi temizledikten sonra boş halinin fotolarını çekicem zaten.. sizlerde görürsünüz inş.
banyodaki lavabo çıktı yerine lavabolu banyo dolabı takıldı.
mutfaktaki derzler,salon ve küçük oda temizlendi.
banyonun yarısı temizlendi..
fazlaca yorulduk ama olsun yinede çok güzel geçti
dünde bütün gün evdeydim zaten kollarım ve bacaklarım ağrıyordu
ekleşelim dilamgeç olsun güç olmasınn canımmm
*
günaydınnn günaydınnn günaydınnnn
uykusuz ama mutlu bi gündenn hepinizee selamlarrrrr
kızlar çoğu işinizi halletmişsinizzzz ellerinize sağlıkkk, mutlu huzurlu günlerde kullanınn cicikleriniziiii
mervecimm inşallah ekleşcez seninlee bugünnnn
mavişimm foto bida eklermisinn lütfennnn
inşallah bu hafta da göz açıp kapayana kadar biterr, her günümüz mutlu, huzurluu geçerrrrr
özgeeeee burdaa havaaa sıcakk, sıcakkkkk
yaz geldii buralaraaaaaa
Mavişş kuzumm hayırlı olsun gule gule mutlu gunlerde kullan
özlem sizde yavaş yavaş herşeyı hallediyorsunuzbunlar tatlı yorgunluklar.sevdicekle hiç bişey yapmadan boş boş oturmak bile bizi mutlu edıyor oyle değilmi
ekleşelim dilamözge ve mavişle arkideş olduk
Günaydınovvvsssskkkkaaaaaaaaaaa..
Yorgun gezgin gelincik geldiiiiiiiiii
Cumartesi günü İstanbul'daydıkBir nişana katıldık, gezdik eğlendik, ziyaretlerde bulunduuukkkk
Bir gece gidip bir gece gelerek Pazar sabah Ankarakoviç'e indiiikkkk:13:
Yolda sarmaş dolaş uyuduuukkkk
Ara sıra uyanınca öptü beniiiiiii
Allahım nasıl bir huzurdu anlatamam!
Gerçeklerineee sadece 27 güüünnn kaldııııı
Pazar günü uyanıp sokağa çıkana kadar öğle oldu haliyle
Sonnacağıma davetiye bakalım dedik ama davetiyeciler kapalıydııı
Babacıkla mucizekoviç ev sözleşmesi için yollara düşerkeeeennn, anniş ben ve kardeşçik de bindallı yollarına düştüüükkk
Emlakçı kapalıymış, adam pazar gelin demişti ama çocuğumun doğum günü var demiş
Hain emlakçıııı
Babamlar halledemeden döndüler, ama biz benim canııımmmııınnn içiii, göz bebeğiiimm bindallımı aldııııııkkkkkk
Çok sevdim, çok beğendim kendimi
Resimleri için albüm yapıcem ben şimdiiiiiiiii
Sizsiz olmaaaazzzzz
Emlakçıyla iyi ki hallolmamış başka bi ev bulduk biiiizzzz
5+1 250 metrekareeeee
Aştık di mi olayıııı
Bilmiyom onlar bize verecek miiii
Avizeleri bile yeni takılıyomuuşş, ankastre yaptırmış adaaammmm
Kendi oturacakmış da bişii çıkmış oturamıyoooo
Terası var, tam mangallık, Ramazan'da püfür püfür iftarllıııkkkk
Aaaahhhh olsa ne olurdu yaneeeee
Bakalım bugün haber gelirse gidip anında tutacaaaazzzzz
Bana dua edin de gelsin haber yaaaaaaa
Öpüyorum hepiniziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?