- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.357
- 398
Günaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
Haftalar çok yoğun geçiyor ve nasıl geçiyor anlamıyorum
geçtiğimiz pazar teyzemlere gebzeye gittim sağolsunlar çeyizime halı aldılar .. Aman yarebbim ne kadan pahalıymış o halılar öyle valla yükümü hafiflettiler ama yine bendende bayağı çıkacak yani nakit olarak..
Dünde perdelere falan baktım valla düşüp bayılcam artık 1300 e anca çıkıyor bütün evin tülleri ki küçük oda ve mutfağa zebra stor yaptırıcam tül+kanat yaptırmak çok daha pahalı zebra stor olacak oralar
yaptıracaklara örnek olsun ortalama fiyatlar bu şekilde...
Yani salonum kruvaze tül +stor+kanatlar 750 tl (tül perfiore pier cardin marka)
küçük oda : Cam ve balkon kapısı istanbul desenli zebra stor : 250
mutfak sadece camı var zebra stor : 120
yatak odası sık pileli yere kadar tül arkasında da yine stor olacak : 250 tl (tül taç marka)
anlayacağınız battık biz çok çok zor işlermiş

Hepinize selamlar.
Haftalar çok yoğun geçiyor ve nasıl geçiyor anlamıyorum
geçtiğimiz pazar teyzemlere gebzeye gittim sağolsunlar çeyizime halı aldılar .. Aman yarebbim ne kadan pahalıymış o halılar öyle valla yükümü hafiflettiler ama yine bendende bayağı çıkacak yani nakit olarak..
Dünde perdelere falan baktım valla düşüp bayılcam artık 1300 e anca çıkıyor bütün evin tülleri ki küçük oda ve mutfağa zebra stor yaptırıcam tül+kanat yaptırmak çok daha pahalı zebra stor olacak oralar
yaptıracaklara örnek olsun ortalama fiyatlar bu şekilde...
Yani salonum kruvaze tül +stor+kanatlar 750 tl (tül perfiore pier cardin marka)
küçük oda : Cam ve balkon kapısı istanbul desenli zebra stor : 250
mutfak sadece camı var zebra stor : 120
yatak odası sık pileli yere kadar tül arkasında da yine stor olacak : 250 tl (tül taç marka)
anlayacağınız battık biz çok çok zor işlermiş