• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınarrr foto ve video için aldığın fiyat çok çok iyi :46:

Pasta için aldığın da çok iyi ben nişanı evde yaptım 80 tl ye yaptırdım o da tanıdığım bir yerdi indirimli hali sen 7 kat diyorsun bir de süpermiş valla:46:

Pınarrr foto ve video için aldığın fiyat çok çok iyi :46:

Pasta için aldığın da çok iyi ben nişanı evde yaptım 80 tl ye yaptırdım o da tanıdığım bir yerdi indirimli hali sen 7 kat diyorsun bir de süpermiş valla:46:

bende şimdi farkettim bircancım baya iyimiş bizim fiyatlar:31:

kızlar neler diyor baksana :18: oralarda olsak evlenmezdik biz bi 10 yıl kadar :30:

Canim valla bizim gelecekleri dusunmesem sizin o taraflara gelirdim.Ki ben eksralara giren bir kac seyi ucuza getirmeme ragmen cok fazla bu fiyetlar
Gelin yolu 300
Ses sistemi 300
Masalara samdam tanesi 15
Fotograf video normali 850 ki icinde album yok birde cekilen tum karelerin basimsiz halini istersem flasda 100 daha odeyecegim
Diye uzaip giden listem var

kızlarr yaa ben ders çalışıyorum ama çok zor yaaa :25::25::25:
müdürüm sınav yapcam seni dedii :18::18::18:
eğer sınavı geçersem yolum açılcak dua edin bana nolurrrr :5::5::5:

şimdi ben çıkımm daha ders çalışcam eve gidipp:10::10::10:
iyi akşamlarr kocaman öptüm sizii :54::54::54::54:

Pinar ben kokteyle kisi basi 15 3750 oduyorum. Liman soslu havuc, cerez, pasta icecek var.2 saatlik bise masalarin suslenmesi, mikrofon, ses sistemi vs. Hepsi ekstralara giriyor :(

Canim valla bizim gelecekleri dusunmesem sizin o taraflara gelirdim.Ki ben eksralara giren bir kac seyi ucuza getirmeme ragmen cok fazla bu fiyetlar
Gelin yolu 300
Ses sistemi 300
Masalara samdam tanesi 15
Fotograf video normali 850 ki icinde album yok birde cekilen tum karelerin basimsiz halini istersem flasda 100 daha odeyecegim
Diye uzaip giden listem var

Gerçekten çok canım ya Allah yardımcınız olsun...

İyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versin :21: inşallah istediğin olur dualarım seninle :16:

Soru : Senin ticker a ne olmuş? Sildin mi?

çokmuş yaa:5: Allah yardımcınız olsun canım ne diyim

yuva kuruyoruz Allah büyük :16:

dilamikkk:29: kolay gelsin canım inşallah geçersin ki sen o sınavıı :16::16::16:

bende kaçayım mı artık :44: evet evet saat gelmişş:1:

hadi iyi akşamlar herkese :54::54::54:

Günaydın herkeslere
Mutlu sabahlar güzel gelinlerim

hüm
gözün aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin. :16:

Mavişim
her şeyin içine sinsin canım :nazar:

Sinem ilaca başlayınca sorun kalmaz inşallah sıkma canını kuzum

Özge bende yanına kıvrılayım acayip uykum var ve 1 saat 43'dır trafikteydim.Yorgunum, uykusuzum ve sinirliyim.:31:

Tüm annelerin ve siz sevgili anne adaylarının geçmiş anneler gününü tebrik ederim.İlerde hamişlerinizle kutlamamız temennisiyle sevgiyle kalın.:54::54::54:

hümmm kuzummmmm hayırlı olsunnnnnnn :16::16::16:hep mutlu olunnnn inşallahhhh:16:

dilammmm canımmmm geçmiş olsunnnnn:25:

Günaydın herkeslere
Mutlu sabahlar güzel gelinlerim

hüm
gözün aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin. :16:

Mavişim
her şeyin içine sinsin canım :nazar:

Sinem ilaca başlayınca sorun kalmaz inşallah sıkma canını kuzum

Özge bende yanına kıvrılayım acayip uykum var ve 1 saat 43'dır trafikteydim.Yorgunum, uykusuzum ve sinirliyim.:31:

Tüm annelerin ve siz sevgili anne adaylarının geçmiş anneler gününü tebrik ederim.İlerde hamişlerinizle kutlamamız temennisiyle sevgiyle kalın.:54::54::54:

hafta sonu geldi canımmm:16::16::16::16:

günaydınnn:16::16::16::16::16:

size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:

biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık:ssz::ssz::ssz:

ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:

mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyor :69: babası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:

sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar

gelinlik bakıyorlar :123::123:

kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla :1:

sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:

annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:

tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse :69::69::69:

sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyor:20::20: bu saatte göndermem :45:

tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:

ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı :17::17:

ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza :17::1::1::1:

nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona :69:

birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:

birlikte magazin izleniyor :52::52:

ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor

ama kız da delikanlı da çok mutlu :69:

2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine :17::17:

kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor :91::91:

ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış :69:

çok az kalmış :69:

360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış :69:

ayyy anlatışa bakk yaaa:9::9::9::9::9: kız bu arada anlaştığın fiyatlar çok iyi ben sadece foto dış çekim 1500e anlaştıkkk:14:

kuzular üzüldüğüm konu şu... yani geçti aslında ama yine de buruk içim
davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
ailemi geride bırakıcam kendimi yapayalnız hissedicem
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok
o koydu biraz :5:

kızlar bu gelin alma falan kuaförden sonra kii
ben sabah 9 gibi gidicem işte kuaföre
sonra kendi evime gelicem.. kuşak bağlama olcak
sonra gelip beni alıp götürcekler :4: :5:
yoksa gelin almadan sonra benimkilerden kimse gelmiyo onlaraaa
adı üstünde beni alıp götürcekler ailem geride kalcak :5:
akşam salonda görcem onları :5:

oyyy benimm gündaşımmmmmmmmm çok mutlu olacaz öyle düşün sennnnn:54: bu arada neden seninle yenge fln gelmiyor ki bizim burda adet öyle yengmle gidecem ben:26: bir de sabahtan alacaklar beni sonra 1 saat sonra fln kuaför için ordan foto oradan düğün olarak ayarladık:27: makyajım bozulmasın diye :33::33:

şarkı ayarlaması yapıyorum
ne zor işmiş yaaa :52: giriş ve ilk dans tamam
şimdi pastada takılı kaldım :30:

giriş ve dans müziğin ne olacak kuzmmm yaaa:26: ben pasta için oya bora sevmek zamanı olsun diyorum ama nasıl olur ki:26: bi de ben ilaca başladımm artık çok şükür:16:

dilammm başarılar kuzummm Rabbim yardımcın olsun:16:

biz davetiyelerimizi aldık pazar günü çok cici olmuş kii:16::16::16::16:
sizinle paylaşacam yaptırdfığım kişiden mail istiyecem yarın:16:
şimdi avizeye karar veremiyorum:26: çok pahalı o kadar parayı kendi evim olunca veririm diyorum:34: elma şeklinde avizeler var gördünüz mü bilmem mutfağa ondan düşünüyorum salon nasıl alsam ki var mı fikirleriniz:26:

tabisi sensinnn:16::16::16: aşagıda gördüm adını çok şaşırdim ilk defa gördüm seni bu topikte

ama demek sen bizi takip ediyosun:17: bizi seviyosun yane :17:

o zaman elifin evlendiğini biliyosun :52::52::52::52:

bilmiyosan da öğrendinnn:52::52::52::52::52:

gelsene buraya hiç yabancılık çekmezsin çok tatlı ablalar var burda :27: evliliğin ilişkilerin detaylarını öğrenirsin :9::9::9:

durumlar nasıl anlat bakimmmmm:29:

ciddi adımlar atılacaktı en son :23:

Evet takipteyim siziii :1: seviyorum tabiiiii :17: Bilmem mi Elifi hem bu sayfadan hem facebooktan takip ediyorum fotoları falan gördüm çok cicilleeeer :16: Darısı da düğüne gün sayan herkesin başınaaaa :))
Ciddi adımlar şimdilik askıya alındı okul falan var daha diye :14: Bi ara hayal kırıklığı ile bunalıma girdim :50: ama şimdi iyiyim. Anneciklerimizin ortak kararı okulun bitimine ertelemek söz işini...
Napalım el mahkum bekliyoruz.... ama madem öyle anın tadını çıkaralım diyoruz :66:

Son düzenleme:
hümmm kuzummmmm hayırlı olsunnnnnnn :16::16::16:hep mutlu olunnnn inşallahhhh:16:

ayyy anlatışa bakk yaaa:9::9::9::9::9: kız bu arada anlaştığın fiyatlar çok iyi ben sadece foto dış çekim 1500e anlaştıkkk:14:

oyyy benimm gündaşımmmmmmmmm çok mutlu olacaz öyle düşün sennnnn:54: bu arada neden seninle yenge fln gelmiyor ki bizim burda adet öyle yengmle gidecem ben:26: bir de sabahtan alacaklar beni sonra 1 saat sonra fln kuaför için ordan foto oradan düğün olarak ayarladık:27: makyajım bozulmasın diye :33::33:

giriş ve dans müziğin ne olacak kuzmmm yaaa:26: ben pasta için oya bora sevmek zamanı olsun diyorum ama nasıl olur ki:26: bi de ben ilaca başladımm artık çok şükür:16:

kuzummm hapa başlamana çok sevindimmm şimdi denk gelmicek di miii
benim de 17sinde ilk kutunun son hapını içiçem :52:

giriş şarkısı [video=youtube;9G4czt3pMfs]http://www.youtube.com/watch?v=9G4czt3pMfs[/video]

ilk dans şarkısı [video=youtube;PtWLLQTDXAw]http://www.youtube.com/watch?v=PtWLLQTDXAw[/video]

pasta kesme şarkısı [video=youtube;rnlPLYKart8]http://www.youtube.com/watch?v=rnlPLYKart8[/video]

biz davetiyelerimizi aldık pazar günü çok cici olmuş kii:16::16::16::16:
sizinle paylaşacam yaptırdfığım kişiden mail istiyecem yarın:16:
şimdi avizeye karar veremiyorum:26: çok pahalı o kadar parayı kendi evim olunca veririm diyorum:34: elma şeklinde avizeler var gördünüz mü bilmem mutfağa ondan düşünüyorum salon nasıl alsam ki var mı fikirleriniz:26:

Hayirli olsun allah bizede nasip etsin daha tam tamina 151 günümüz var bizim :1:

sağol canım benim :16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X