'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgişşş

hani 21 gün içiyoz sonra 7 gün ara veriyoz ya o arada adet görüyoruz ya o adetin bitmesini mi bekliyoruz tekrar içmek için

öyle değildi sanki yaa:44::44: yani adet bitmese bile 7 gün aradan sonra başlamak gerekmiyor mu:26:

Pınarrr takma kuzum böyle şeyleri boşver demişse demiş altında eminim bir kötü düşünmemiştir..

her dediğini taksaydım çatlardım zaten şimdiye bircanım

2 düşün 1 söyle diye ne güzel demiş atalarımız

Son düzenleme:

yok canım bitmesini beklemiyozzz
bitmese de 8. gün muhakkak alıyoz ondan dedim
çünkü benim 8. gün de geliodu adet ve benim 8. günüm 22 haziran olucak eğer bırakırsam düğün günü yani

Son düzenleme:
yok canım bitmesini beklemiyozzz
bitmese de 8. gün muhakkak alıyoz ondan dedim
çünkü benim 8. gün de geliodu adet ve benim 8. günüm 22 haziran olucak eğer bırakırsam düğün günü yani

anladım sanırım :44:

bu hap konusunda kafam çok karışıyo benim yaa

düğünü yapalım da hemen doktora gidicem

bide siz hep kadın doğum doktoruna gittiniz dimiiii :26:

ben aile hekimine gitmek istiyorum yaaa olmaz mııı

sabaha kadar uyku uyumadım karnımı yoklayıp durdum

evlenince de büyüyo demişlerdii
var mı sende bi değişiklikk

hoşgeldinn canımm

geçmişi okudum çok üzüldümm keşke yaşanmasaydı topiğimizde böyle şeyler.. elif biran önce aramıza dön lütfen biz seni seviyoruz ve burda görmek istiyoruz..bizi bu hale getirenleri Rabbime havale ediyorum şu mübarek günde.

düğünümüze 17 gün kalmışken hevesimiz kaçtı..Rabbim ülkemizi koru,bugün çok dua edelimmmm..

neyse..

çağlaaaaa canım çok sewindimm ayy ilk bebiş haberi yaa Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına vermek nasip etsinn

kız dila d.k hapları büyütüyomuşşşşşşşşşşşşş

ÖZGE KUZUM teşekkür ederimmmmm ... hiç beklemediğim bir alışverişti zaman olmadığı için hepsini pentiden hallettim valla napim
beğenmenede sevindim ...
bende ağırdan başlıcam öncelikle face te etkinlik yapılcak tebi

bugün gelinliğimi alacam ki beeennn aşk yuvama götürüp bırakmayı düşünüyoruz
bi de zeybek hocası buldum ama nişanlıcan pek sıcak bakmıyo

bi de dün bana aşkicann seramik tencere takımı almışşşş

ama onunla ilgilenmediğim konusunda şikayetçi düğün sıralamasında kenarda köşede kaldım diyor gönlünü aldım ama yazık sewdiceğimeee:26::26::26::26:

Kızlar Selammm :)

Çok önceden bir kez yorum yapmıştım konuya, iş yoğunluğundan , evlilik telaşından ev kurma teleşından vakit bulamadım girmeye :)

Bir yıllık nişanlılık döneminin sonunda iki gün sonra düğünümüz var Cuma günü de kınamız var , şu an sankı hala evlenen ben değilde bir başkasıymış gibi hissediyorum :))))

Sizler ne durumdasınız ?

Kızlar az kaldı düğüne ve hiçbişey tam değil
Ne eşyalar zamanında geldi ne beyaz esyaları bağlatabildik bir sürü sorun çıktı
İnşallah gelinliğimi zamanında verebilirler
Düşünmekten başım çatlayacak

kızlar ben bişey sorucam sizee gerçi hep soru soruyorum galiba ama davetiyesini internetten sipariş veren var mı aranızda verdiyseniz bu konuda beni bilgilendirseniz çokk sevinirim özlemmm senin davetiyeni de çok sevdim ne kadara geldi sorması ayıptır

Merhaba ..

Lütfen kendini strese sokma , düğününüze çok az kalmış, kendine sıkıntı yapsan da değişen bir şey olmuyor ki öncelikle bunu kabullen..

Ben çok streslı bir insanımdır ama bu evlilik sayesınde kendimi ne kadar yıprattıgımı anladım ..

Yetişmese de bazı şeyler evlendikten sonra da hallolur sıkma canını ..

Gelinlik için hele ki hiç sıkma canını.. Gelinlikçiler profesyoneller , herşeyı zamanında yapıyorlar merak etme sakın .. Sakinleştir kendini, herşey güzel olcauk diye telkin et kendini

pınar d.k. hapı için aile hekimliğine de gidebilirsin ama orda baştan savma olur diye ben kadın doğuma gitmiştim.

ben 4 kutu bitirdim sanırım artık içmeyeceğim. kararsızım çok.
hem bu horman dengesinin şaşması yüzünden hem de resmen ben şiş hissediyorum kendimi ya
göğüslerim göbeğim.

eşim korunacak ama ondan da korkuyorum ya yırtılır bişi olursa diye araftayım resmen.

canım hallolur sıkma canını..her şey güzel olacak diye düşün

merhabaa eksikler bitmiyor maalesef burda evlenenlerin çoğu hatta hepsi gelin olduğunu anlamadı taa kii düğüne kadar sen de öyle oluyorsun sanırım gelinliği giydiğinde anlarsın o günün gelini sen olduğunu

ben netten vermedim ama 1 tane örnek iste canım yapabiliyorlarsa :26: biz 2000 davetiye 250 tlye bastırttık zarfıyla birlikte

dilaaaaa özlemmm aldıklarınızzaaaa bayıldımmmmm hatta dila pentiden ben de senin aldıklarını alacaktım ama beden kalmamıştı dur ben de aldıklarımı bulayım netten yükleyeyim

Son düzenleme:

Evet herkes aynı seyı söyluyor gelınlıgı gıyınce anlarsın dıye :) Ama odamda gelınlık asılı her gece görup uyumak cok zor oluyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…