- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
cancazım hiç sağı solu belli olmuyo.. hesaplarıma göre benim de 14 haziranda son hapı içmem lazım düğüne kadar olup bitmem lazım ama hapa başladıktan sonraki adetim çok uzun sürdü o nedenle riske atamıcam35 gün falan iççem
olmadı sen de bi kerelik böle bişi yaparsın
Pınarrrtakma kuzum böyle şeyleri boşver demişse demiş altında eminim bir kötü düşünmemiştir..
Çok azıcık sanki :26:evlenince de büyüyo demişlerdii
var mı sende bi değişiklikk
hoşgeldinn canımm
iyi niyetle bile olsa denmesin böyle şeyler sevmiyorum yani hoşuma gitmiyor bu tarz yaklaşımlar
her dediğini taksaydım çatlardım zaten şimdiye bircanım
2 düşün 1 söyle diye ne güzel demiş atalarımız
sağol bircanCanım çok geçmiş olsun yaşadıklarını okudum
Ama İtiraf ediyorum çok güldüm
özgişşş
hani 21 gün içiyoz sonra 7 gün ara veriyoz ya o arada adet görüyoruz ya o adetin bitmesini mi bekliyoruz tekrar içmek için
öyle değildi sanki yaa:44::44: yani adet bitmese bile 7 gün aradan sonra başlamak gerekmiyor mu:26:
her dediğini taksaydım çatlardım zaten şimdiye bircanım
2 düşün 1 söyle diye ne güzel demiş atalarımız
yok canım bitmesini beklemiyozzz
bitmese de 8. gün muhakkak alıyoz ondan dedim
çünkü benim 8. gün de geliodu adet ve benim 8. günüm 22 haziran olucak eğer bırakırsamdüğün günü yani
sabaha kadar uyku uyumadım karnımı yoklayıp durdum
evlenince de büyüyo demişlerdii
var mı sende bi değişiklikk
hoşgeldinn canımm
hepsine bayıldımmmmm
çok zevklisin çok güzeller canımgüle güle kullan
hoşgeldinnnn
bunlar da çok güzel canımmm
biz de daha dağıtmaya başlamadık üşeniyom benbenim dağıtçaklarımı dağıtmaya başlasam yavaştan iyi olcak
çağlaaaaa canım çok sewindimm ayy ilk bebiş haberi yaa Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına vermek nasip etsinn
sağol bircan. hortlak gibiyim hala. ve ayagım o topuk nasıl batıysa kanadı
ama düşününce cidden koikti halim
*
baldedediğim bu sebepten
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...ilk-zaman-rezil-oldunuz-763.html#post30686875
*
özlem davetiyen ne nikah kutusu cok hos asil duruyor.
Kızlar az kaldı düğüne ve hiçbişey tam değil
Ne eşyalar zamanında geldi ne beyaz esyaları bağlatabildik bir sürü sorun çıktı
İnşallah gelinliğimi zamanında verebilirler
Düşünmekten başım çatlayacak
Kızlar az kaldı düğüne ve hiçbişey tam değil
Ne eşyalar zamanında geldi ne beyaz esyaları bağlatabildik bir sürü sorun çıktı
İnşallah gelinliğimi zamanında verebilirler
Düşünmekten başım çatlayacak
Kızlar Selammm :)
Çok önceden bir kez yorum yapmıştım konuya, iş yoğunluğundan , evlilik telaşından ev kurma teleşından vakit bulamadım girmeye :)
Bir yıllık nişanlılık döneminin sonunda iki gün sonra düğünümüz var Cuma günü de kınamız var , şu an sankı hala evlenen ben değilde bir başkasıymış gibi hissediyorum :))))
Sizler ne durumdasınız ?
kızlar ben bişey sorucam sizee gerçi hep soru soruyorum galiba ama davetiyesini internetten sipariş veren var mı aranızda verdiyseniz bu konuda beni bilgilendirseniz çokk sevinirim özlemmm senin davetiyeni de çok sevdim ne kadara geldi sorması ayıptır
merhabaaeksikler bitmiyor maalesef burda evlenenlerin çoğu hatta hepsi gelin olduğunu anlamadı taa kii düğüne kadar sen de öyle oluyorsun sanırım gelinliği giydiğinde anlarsın o günün gelini sen olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?