'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim de eşim hapı bu yüzden istememişti...

o düşünce beni de benden alıyor
napsam ben ya
6 kutudan sonra mmı eşim korunsa püfffff kadın olmak ne zor :26:

ikinizde bir sene sonra hamilesiniz...2 sene mi....cıx bana hiç öyle gelmiyooooo hamileler hissedermiş

iyi ki bir hamiş oldun olabilir de olmayabilirde.. zaten 9 ay gebelik var.1 sene gibi de onu düşünürsek olabilir

*
bu arada sizce çağloşun bebişinin cinsiyeti ne olacak kızlar

bende korkuyorum haptan kuzenimin 4 yıl olmadı haplardan dolayı :18::18:

ama şimdi bi tane 2 yaşında oğlu var ve 2 ye hamilee

yani bir açıldı pir açıldı

bu arada çağloşun oğlu olacak bekarlar hissedermiş

oof off.
biz birde ev almak istiyoruz evin borcu hamilelik gderleri doğum çocuğun ihtiyaçları nasıl olur hiç bilmiyorum yaaa.
en az 2 yıl durmamız şart

ikinizde bir sene sonra hamilesiniz...2 sene mi....cıx bana hiç öyle gelmiyooooo hamileler hissedermiş

çağloşum bende sevgili faktörü var kii
ona kalsa hiç olmasın ikimiz sonsuza kadar edi ile büdü gibi yaşayalım

iyi ki bir hamiş oldun olabilir de olmayabilirde.. zaten 9 ay gebelik var.1 sene gibi de onu düşünürsek olabilir

*

bence kız

*

haha nasıl kıvırdın....benim bebekimi görünce hemen yapmak isticen ki

hadi hayırlısı Pınarım......

kızlar bende hapı bırakma kararı aldım ya iştahım kaçtı vajinamda kuruluk falan oldu galiba haptan dolayı biraz kocacıkım korunsun diyorum ama kazara hamile kalırım diye korkuyorum şimdi yazdıklarınızıda okuyunca kararsız kaldım

oof off.
biz birde ev almak istiyoruz evin borcu hamilelik gderleri doğum çocuğun ihtiyaçları nasıl olur hiç bilmiyorum yaaa.
en az 2 yıl durmamız şart

şartlanmalar insanı strese sokuyor dimi özlem bizde aynı durumdayız eşime borçlarımızın bitmesine yakın hamile kalmalıyım diyorum yaş 26 geç kalacaz diye korkuyorum bide hemen hamile kalmazsam 1-2 sene de öyle beklersek

Son düzenleme:

o kuruluk ara ara bende de oluyor dikkat ettim adet sonrası oluyor.
kondomla korunan çok kişi var aslında ya. ben de kararsızım
Bugün ben de sıkıldım ama ben dün de sıkılmıştım Sanırım her gün sıkılıyorum ben
bende bende sıkıntıdan çatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…