'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aminnnnnn

çok şımardık ya nişanlıcıkımla bi oynadık bi oynadık

ohh maşallah

ne güzel demek ki oğlan tarafıyım ben deyip çekmemiş kendini herşeyi almış kadıncağız

saolsun vallahii almışş

şımarrrrrrrrrrrr hakkındır

*

dilam maşallah diyorum benim kv tüküreymiş bi

:86::86::86::86::86:

Günayyddınnnnnn

Herkes burda mıııı bomba gibi haberlerim var sizeeee

dinliyoreeee burdayız kiii

Hümm saol kuzu gilinde telefonumuzun olmadığına pişmanlık yaşıyorum ya cidden aynı anda aynı yerlerde mutluyduk Gülin anlat he seviyomm seni

giz tebrik ederim
düğününü görmek nasip olsun :123::123:

*

gülinnnnnnnnnnnn ben gitcem öyle gelcen şimdi of hadi :26:

Öncelikle çokk heyecanlıyımmmm nerden başlasam bilmiorummm

Bugün sevdiceğimle yıldönümümüz ama biz dün kutlayacaktık.Daha haftanın başında sevdiceğim bana ''annemi,anneni de alıp İstanbul'a gideim hafta sonu gezeriz'' dedi ben tabi şok Nasıl ya yıldönümümüzü annemlerle mi kutlycaz dedim olsunnn nolcak ki dedi Normalde de öyle odunsu değildir yani çok şaşırdım başta ama kızmamak için zor sakinleştirildim kızlar tarafından

Dün annem annesi yeğeni ben çıktık yola ablasına gittik.Orda otururken sevdicek ''hadi gidelim ''dedi ''ee hadi kalkalım o zaman'' dedim görümcecikte ''anneler benimle bugün siz gidip gezin'' dedi.

Çıktık biz veee sevdiceğim o çok istediğimmmm Büyükada'ya götürdü beni O kadar güzel biyerdi kiii bisiklet kiraladık gezdik eğlendik kocaaamaan dondurma yedik çok güzeldiiii

Sonraaa çok güzel manzarası olan biyere oturduk Bütün gün çok heyecanlıydı sevdiceğim zaten ama orda daha bi rengi attı Bi baktım kırmızı bir kutu çıktı,içinden harika bir tektaş O an bişeyler söyledi ama hiç bişey hatırlamıyorum saflaştım afalladım bi '' Eee kabul etmiyceklmisin '' dedi ''evett kabul ediyorum ''dedimm Sarıldıkk uzun uzun çok mutlu oldummm Sonra garson kızı çağırdık fotoğraf çekilmek için kız benden daha çok heyecan yaptı görünce tektaşı

Sonra ordakilerin tebrikleriyle ayrıldık oradan

Yolda giderken muzurluk yaptım ''Yeaaa ben anlamadım ki hiç bişey,teklifi anlayamadım bile '' dedim

Hemen diz çöktü sevdiceğim yolun ortasında ''benimle evlenirmisin'' dedi ''kalk hadi be deliii ''diyorum ''kabul etmeden kalkmam ''diyo ''tamam kabul ediyorumm evett ''dedimm

Veee eve annelerimizi almaya gittik.Benim normal de eve girme konusunda saat sorunum var o yüzden annemi de almışız ki saat sorunumuz olmasın diye Onlar çok uzun zamandır konuşuyorlarmış zaten annemle nasıl yapalım diye

Sonuç olarakk en kısa süre de ailelerimizi tanıştırıp,ramazandan önce de sözümüzü yapıcaz kısmetse

Allahımmmmmmm çığlık atcam işyerinde

gülinnnnnnnn

bu harika

hayılrısı olsun.. eniştemizi de tebrik ederim

maşallah kuzummmmmm hemencecik söz nişan veeeeee :123::123::123::123:

vayyyyyy maşallahhhh enişteye hadi bakalım sıra size geliyorrrr yavaş yavaş

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım canım seni öperim eşsiz bir yerde peri masalı yaşadın sen büyük ihtimal bizim fotoyu çekindiğimiz tepede teklif ettti sana su dün sende bende heyecan yaşadık desene ikimizde yüzüklerimizi taktık balım oh be

Allahımmmmmmm çığlık atcam işyerinde

gülinnnnnnnn

bu harika

hayılrısı olsun.. eniştemizi de tebrik ederim

maşallah kuzummmmmm hemencecik söz nişan veeeeee :123::123::123::123:

Ayy çok heyecanlıyım hala Aslımmmm nasıl yazıp alatıcağımı şaşırdım kelimeleri karıştrıdım

Teşekkür ederimmm en kısa sürede sözümüzü yapıcazz biz zaten sözlü gibiydik ama babam devre de değildi biliyodu herşeyi ama tanışmamıştı kimseyle geride duruyodu yani ama ben hem annemle tanıştırmıştım hem de onun sülalesiyle tanışmıştım.Artık herşey resmileşicek inşallah Rabbim bize de nasip edicek

vayyyyyy maşallahhhh enişteye hadi bakalım sıra size geliyorrrr yavaş yavaş

Teşekkür ederim hümmmm çok sağaollll

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hhahahaha kutlama gibi oldu buuuu

Keşke numalarımız olsaydı birbirimizde o kadar gözlerim seni aradı ki aynı an da yaşadık heyecanlarımızı ve inşallah düğün şafağımızı da beraber sayıcaz gizotumla

o kadar mutlu oldum kii kelimeler yetersiz kaldıı
ben de sarı civcivlere başvurdumm hemenn napimm hem kutlamaayı haketcek bi haber buu

günaydııınnnnn topiğimiz haftaya ne güzel haberlerle başlamış inşallah hep böyle devam eder nerden başlasam bilemedim öncelikle pınarrrr sıranın sana gelmesi ne güzel artık herkes senin için koşturacak abine mutluluklar dilaaaa senin de haftasonun mükemmel geçmiş anladığım kadarıyla inşallah sevdiceğin hayırlı bir iş bulur da senin gersayım da başlar artık giz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin gülibikkk ne güzel yaşadıkların allah isteyen herkese nasip etsin sizin ilişkiniz de hep böyle mutlu mesut heyecanlı devam etsin diğer kızlara da kocaman öpücüklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…