aminnnnnn
çok şımardık ya nişanlıcıkımlabi oynadık bi oynadık
ohh maşallah
ne güzel demek ki oğlan tarafıyım ben deyip çekmemiş kendini herşeyi almış kadıncağız
şımarrrrrrrrrrrr hakkındır
*
dilam maşallah diyorumbenim kv tüküreymiş bi
Günayyddınnnnnn
Herkes burda mıııı bomba gibi haberlerim var sizeeee
Günayyddınnnnnn
Herkes burda mıııı bomba gibi haberlerim var sizeeee
Nişanlandın geldim ama Gülin hatunun bomba haberine ayrıca biticek gibiyim
Öncelikle çokk heyecanlıyımmmm nerden başlasam bilmiorummm
Bugün sevdiceğimle yıldönümümüz ama biz dün kutlayacaktık.Daha haftanın başında sevdiceğim bana ''annemi,anneni de alıp İstanbul'a gideim hafta sonu gezeriz'' dedi ben tabi şokNasıl ya yıldönümümüzü annemlerle mi kutlycaz dedim olsunnn nolcak ki dedi Normalde de öyle odunsu değildir yani çok şaşırdım başta ama kızmamak için zor sakinleştirildim kızlar tarafından
Dün annem annesi yeğeni ben çıktık yola ablasına gittik.Orda otururken sevdicek ''hadi gidelim ''dedi ''ee hadi kalkalım o zaman'' dedim görümcecikte ''anneler benimle bugün siz gidip gezin'' dedi.
Çıktık biz veee sevdiceğim o çok istediğimmmm Büyükada'ya götürdü beniO kadar güzel biyerdi kiii bisiklet kiraladık gezdik eğlendik kocaaamaan dondurma yedik çok güzeldiiii
Sonraaa çok güzel manzarası olan biyere oturdukBütün gün çok heyecanlıydı sevdiceğim zaten ama orda daha bi rengi attı Bi baktım kırmızı bir kutu çıktı,içinden harika bir tektaş O an bişeyler söyledi ama hiç bişey hatırlamıyorum saflaştım afalladım bi '' Eee kabul etmiyceklmisin '' dedi ''evett kabul ediyorum ''dedimm Sarıldıkk uzun uzun çok mutlu oldummm Sonra garson kızı çağırdık fotoğraf çekilmek için kız benden daha çok heyecan yaptı görünce tektaşı
Sonra ordakilerin tebrikleriyle ayrıldık oradan
Yolda giderken muzurluk yaptım''Yeaaa ben anlamadım ki hiç bişey,teklifi anlayamadım bile '' dedim
Hemen diz çöktü sevdiceğim yolun ortasında ''benimle evlenirmisin'' dedi''kalk hadi be deliii ''diyorum ''kabul etmeden kalkmam ''diyo ''tamam kabul ediyorumm evett ''dedimm
Veee eve annelerimizi almaya gittik.Benim normal de eve girme konusunda saat sorunum var o yüzden annemi de almışız ki saat sorunumuz olmasın diyeOnlar çok uzun zamandır konuşuyorlarmış zaten annemle nasıl yapalım diye
Sonuç olarakk en kısa süre de ailelerimizi tanıştırıp,ramazandan önce de sözümüzü yapıcaz kısmetse
Bugün sevdiceğimle yıldönümümüz ama biz dün kutlayacaktık.Daha haftanın başında sevdiceğim bana ''annemi,anneni de alıp İstanbul'a gideim hafta sonu gezeriz'' dedi ben tabi şokNasıl ya yıldönümümüzü annemlerle mi kutlycaz dedim olsunnn nolcak ki dedi Normalde de öyle odunsu değildir yani çok şaşırdım başta ama kızmamak için zor sakinleştirildim kızlar tarafından
Dün annem annesi yeğeni ben çıktık yola ablasına gittik.Orda otururken sevdicek ''hadi gidelim ''dedi ''ee hadi kalkalım o zaman'' dedim görümcecikte ''anneler benimle bugün siz gidip gezin'' dedi.
Çıktık biz veee sevdiceğim o çok istediğimmmm Büyükada'ya götürdü beniO kadar güzel biyerdi kiii bisiklet kiraladık gezdik eğlendik kocaaamaan dondurma yedik çok güzeldiiii
Sonraaa çok güzel manzarası olan biyere oturdukBütün gün çok heyecanlıydı sevdiceğim zaten ama orda daha bi rengi attı Bi baktım kırmızı bir kutu çıktı,içinden harika bir tektaş O an bişeyler söyledi ama hiç bişey hatırlamıyorum saflaştım afalladım bi '' Eee kabul etmiyceklmisin '' dedi ''evett kabul ediyorum ''dedimm Sarıldıkk uzun uzun çok mutlu oldummm Sonra garson kızı çağırdık fotoğraf çekilmek için kız benden daha çok heyecan yaptı görünce tektaşı
Yolda giderken muzurluk yaptım''Yeaaa ben anlamadım ki hiç bişey,teklifi anlayamadım bile '' dedim
Hemen diz çöktü sevdiceğim yolun ortasında ''benimle evlenirmisin'' dedi''kalk hadi be deliii ''diyorum ''kabul etmeden kalkmam ''diyo ''tamam kabul ediyorumm evett ''dedimm
Veee eve annelerimizi almaya gittik.Benim normal de eve girme konusunda saat sorunum var o yüzden annemi de almışız ki saat sorunumuz olmasın diyeOnlar çok uzun zamandır konuşuyorlarmış zaten annemle nasıl yapalım diye
Sonuç olarakk en kısa süre de ailelerimizi tanıştırıp,ramazandan önce de sözümüzü yapıcaz kısmetse
Allahımmmmmmm çığlık atcam işyerinde
gülinnnnnnnn
bu harika
hayılrısı olsun.. eniştemizi de tebrik ederim
maşallah kuzummmmmmhemencecik söz nişan veeeeee :123::123::123::123:
vayyyyyy maşallahhhh enişteye hadi bakalım sıra size geliyorrrr yavaş yavaş
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Canım canım seni öperim eşsiz bir yerde peri masalı yaşadın sen büyük ihtimal bizim fotoyu çekindiğimiz tepede teklif ettti sana su dün sende bende heyecan yaşadık desene ikimizde yüzüklerimizi taktık balım oh be
Gülinimmmm Allahım tamamına erdirsinnnnnn...çok güzel bi haber bu kuzum benimmmmmm
Ayy çok heyecanlıyım hala Aslımmmm nasıl yazıp alatıcağımı şaşırdım kelimeleri karıştrıdım
Teşekkür ederimmm en kısa sürede sözümüzü yapıcazz biz zaten sözlü gibiydik ama babam devre de değildi biliyodu herşeyi ama tanışmamıştı kimseyle geride duruyodu yani ama ben hem annemle tanıştırmıştım hem de onun sülalesiyle tanışmıştım.Artık herşey resmileşicek inşallah Rabbim bize de nasip edicek
Teşekkür ederim hümmmm çok sağaollll
Hhahahaha kutlama gibi oldu buuuu
Keşke numalarımız olsaydı birbirimizde o kadar gözlerim seni aradı ki aynı an da yaşadık heyecanlarımızı ve inşallah düğün şafağımızı da beraber sayıcaz gizotumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?