bende gidicem eminönüne bir bakayım. ya kötü yanı pazar günleri kapalı olması keşke açık olsa -_-
Her gelin adayı eminönünü tadacaktır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gidicem eminönüne bir bakayım. ya kötü yanı pazar günleri kapalı olması keşke açık olsa -_-
Evet maalesef kapalı.. Biz sevdicekle 4,5 yıldır birlikteyiz. O kadar istanbula gittim geldim.. Ama bi geçen hafta gelinlik provamda gidebildim eminönüneHafta içi olmasına rağmen çok kalabalık :18:
Bu site orası değil ama tatlım. Hatta yukarıda mağazamız şarkhanın dışındadır demiş![]()
istanbulamı gelin oluyorsun
vay üçkağıtcılargıtmek lazım kesin de şu pazarda açık olsa dilekce verelım
![]()
evet tatlım istanbula gelin oluyorum![]()
evet tatlım istanbula gelin oluyorum![]()
hayırlı olsun canım. Düğünlerimiz bitsinde yeni gelin toplantısı yaparız İstanbul'da :) o kadar yol arkadaşlığı yaptık :) hangi semtte olacaksın
Gel tatlım gel uzulme sevdıceğnin yanında olucaksın
hehe yapalım valla cok guzel olur![]()
hatta eminönü çıkartması yapsak düğün öncesi herkes gidecek oraya nasılsa :) hem toplu indirim alırız![]()
Gidelim valla sen yakınmısın canım ne tarafta oturuyodun
levent tarafında canım sen ne taraftasın bu aralar gitmeyi düşünüyorum kına alışverişi için falan son aylar başka şeylerle uğraşmak istiyorum alayım dursun kenarda nasılsa alınacak. Düğün sezonu değil ya herşey daha uygun bu aylar gerçi orası toptancı daha uygundur thtakaleye gittim baya ucuz
Bende şişli tarafındayım canım şişhane tarafında calısıyorum bıde yakınım ben eminomune
bahçelievlerde oturucam ben tatlımhayırlı olsun canım. Düğünlerimiz bitsinde yeni gelin toplantısı yaparız İstanbul'da :) o kadar yol arkadaşlığı yaptık :) hangi semtte olacaksın
Gel tatlım gel uzulme sevdıceğnin yanında olucaksın
hehe yapalım valla cok guzel olur![]()
bahçelievlerde oturucam ben tatlım
Gözüm korkuyor vallahii :18:
bahçelievlerde oturucam ben tatlım
Gözüm korkuyor vallahii :18:
slm kızlar çok fazla giremiyorum arada bir bakıp çıkıyorum neler konuşulmuş takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince hazırlıklar koşturmalar başlamış ve bitmk üzere bende hazırlıklarımı paylaşayım fikir olsun :)
Düğün için
Davetiye sade istediğim için
![]()
takıkurdelem (beyaz)
![]()
iğnedanlık
Eki Görüntüle 955848
kınagecesine geçelim:):)
kına davetiyemm
Eki Görüntüle 955851
kınakıyafetim
Eki Görüntüle 955852
Bindallım
Eki Görüntüle 955855 Eki Görüntüle 955856 Eki Görüntüle 955857
Hediyeliklerin hepsini kendim tasarlayıp hazırladımm kaftan modelli magnetli kınalar,gelin damat temalıkuruyemiş keseleri
kına yakımı zamanı gelini çıkartırken yakın çevremdenarkadaşlarım ,kuzenlerim ve erkek tarafı yakınlarına verilecek kırmızı kına tacları şapkalı tüllü,annemin düz kırmızı tülbent kenarlarınagümüş boncuklarla süslemiş olduğu eşarplar kişilerin omuzlarına atılacak,nedime bileklikleri ve mumlar ve 3 adet kırmızı beyaz organze kurdelelerle süslenmiş tefler ayrıca konuşma balonları şimdilik bu kadar gibi :)
![]()
kızlar nedense diğer resimleri ekleyemiyorum sürekli hata veriyo tekrar deniyce
ne güzel halletmısın ben daha kına ıcın bı gırışimde bulunmadım kolay halledılır gıbı gelıyo :26: