'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne güzel halletmısın ben daha kına ıcın bı gırışimde bulunmadım kolay halledılır gıbı gelıyo :26:[/QUOTE]

benim gibi fazla detaycı biriysen biraz zorlanırsın ben çok fazla uğraştım ama sonuç benim açımdan mükemmel:)

canım hallettim halletmesine çok şükür de resimler neden görünmüyor ona sinir oldum

bluedays fotoları paintte açıp jpeg olarak tekrardan kaydetsen olabilir belkii

Selam kizlar ya ne guzel kina dugun esya ugrasiyorsunuz ben kina mekanini tutmadim bana birsey oldu hicbirsey yapasim gelmiyor istemiyorum

evet canım :))) gün yaparız artık

en kısırlısıından

Alişirsın canım bi süre sonra Heleki metrobüs kullan iş saatlerinde Gözünü korkuutum ııce vazgeccek kızcegiz yok canım biz yaşıyoz sende uyum sağlarsın dert etme

Vallahi hiç bilmiyorum canım nasıl alışıcam. İstanbulda bir yerden bir yere gitmek bile insanı yormaya yetiyor
Evet gezilcek çok yeri var, sosyal aktivitelerin yüksek olduğu bir yer ama kalabalık cidden korkutuyor beni..
Metrobüse de bindim bir kere. Benimki boş gelmesini beklersen durakta kalırsın dediydi

iğnedanlık

magnetli kınalarım,kuruyemiş keseleri,mum

kına için kıyafetim

bindallım

kına gecesi davetiye

bileklikler,taçlar ve tülbentleri ekleyemiyorum sürekli hata veriyor sayfa anlayamadım

Eklentiler

• $kn.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

tabi ki :) metrobüs çile ya başka bişey değil nerden geliyorsun İstanbula

en kısırlısıından

ayıp olmuyo mu

ellerine sağlık şenay
senin ismindir die düşündüm dee
gayet güzeller hepsii

Teşekkür ederim canım gördüm. :)
Eline sağlık.

nasılsınnn canım

Senlede yiyek bacım ayıpsıın
Sende içli köfte yap bize hatta adana kebap sarımsaklı köfteeeee
Of çok pis canım çekti
Adanalıyık diyoon yeaaa görelim hünerlerinii

nasıl gelim ben orayaaaaa
ama siz bana gelirseniz hepiciğinden yaparım bol bolll
mantı flnda açarım bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…