'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pamukprenses sen nereyi rezerve etmiştin acaba sakıncası yoksa isim verebilirmisin

Evt kısmet...
Antalyaya biz gitmiştik o yüzden tercih etmedik.
Ama antalyada kaş çk güzel mesela tavsiye ederim
Bencede gitmediğin bir yere gitmek en mantıklı.
O yüzden bodrum'u seçtik biz

Bende üstüste çok fazla antalyaya gittim aslında Antalyada çok büyük bu konuda
Çünkü daha olimpos ve kaş tarafına hiç gidemedim
Ben Ege-Marmaris-Bodrum-Datça-Didim-Fethiye (Ölüdeniz) buraları da çok merak ediyorum...
Aslında Otel mevki itibariyle güzel olsa şöyle oralarda bi gezilmiş-görülmüş olur diyorum...
Ama fiyatlar bayaaa artmış sanki benim 1-2 hafta içinde karar vermem gerekecek:18::18::18::18::18::18::18:

Kızlarrr bugun televıyonumuz geldii henüz bir evimiz olmadıgından odamda duruyo çamasır makınasınıda koymustuk odam ardıyeye dondu

Hayırlı olsun cnm.
Odalar hep öyle karman çorman yaa ama seninkinde daha vahim heralde durum hem çamaşır hem tv

üst üste koyuyorum valla çamasır makınasının ustunde bır dağ oldu yatak ötüsü takımları fln dolapların ıcıde doldu bı cıksa hepsı nereye sıgcak bılmıyorum valla

Son düzenleme:
üst üste koyuyorum valla çamasır makınasının ustunde bır dağ oldu yatak ötüsü takımları fln dolapların ıcıde doldu bı cıksa hepsı nereye sıgcak bılmıyorum valla

Bende kıyafetlerimi hurçlara koydum dolabımıda son aldığım ıvır zıvırlar ile doldurdum.
3 tane yatak bazası altı odamda 1 koli dolabın üstü.
Aşağıda ardiyemiz var orası heryeri kullanıyorum.
Neyse beyaz eşyalar aldığımız yerde duruyor

canım ben pendık gulıstan sofrası ıle gorusucem bakalım 100 kısıye dusurdum osekılde yapmayı dusunuyorum bakalım madoda ve hacı sayıdde nasıl alternatıfler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…