dilacım evet canım 13 Eylül.. daha çooookkk varrr çookkk
bebiş için başlatmadı mı doktorcuun kuzum?
daha çok dediğin ne ki kuzu? göz açıp kapayıncaya kadar geçecek aha da şuraya yazıyorum bak şuraya..
Heeeee sen onu diyorsunBende diyorum demir ne? Folik asit başlattı canım, onu alıyorum şu an.
geçer inşallah
benim sevdicek her geçen gün kısaltıyo zaten zamanı, 6 ay kaldı diyo, dedim ki dha şubattayız, ee şubat bitiyo sayma, eylülü de sayma 6 ay iştededim tamam haklısınn
dilacım eklersin benide sevinirim canımm
14 şubatta ben de şu kek, meyve sepeti oluyor ya çiçek çeklinde, ondan göndermeyi planlıyorum hep istiyordum sevdiceğe gönderemeyi iyi olur sanıyorum kii
demekki eksiği değil fazlası var benim cici anne adayımın.. :13:
maşallah süphanallah
dualarım da aklımda seninle cancanım
Benimde sürekli boğazımda sürekli bir düğüm ama en çok sesini duyunca ağlıyorum. O anlamasın diye tutuyorum kendimi bi de üzülmesin oralarda benim yüzümden. Ama telefonu kapatınca büyük patlama oluyor.of canım ya çok duygulandım okuyunca
dilacım evet canım 13 Eylül.. daha çooookkk varrr çookkk
ay çok hoşsun dilooşş ben yazacaktım zehroş önce davrandı.. çok dağınık kafası kuzumuzun demek kii
tatlımm 14 şubatı unutma emiii?
Oyyy kuzucuum sıkma canınıı bir sonraki sevgililer gününde sevdiceklerle beraberiiz
teşekkürler kuzucum..
amaaann en geç 14ü sabahı farkederdin kuzum ne olacak sanki?
geçer inşallah
benim sevdicek her geçen gün kısaltıyo zaten zamanı, 6 ay kaldı diyo, dedim ki dha şubattayız, ee şubat bitiyo sayma, eylülü de sayma 6 ay iştededim tamam haklısınn
dilacım eklersin benide sevinirim canımm
14 şubatta ben de şu kek, meyve sepeti oluyor ya çiçek çeklinde, ondan göndermeyi planlıyorum hep istiyordum sevdiceğe gönderemeyi iyi olur sanıyorum kii
Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınızzaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs
Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınızzaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs
uzaktayız kutlamak istemiyorummm
geçen yılda ayrıydık zehroşş
benim doğum günüm, onun doğum günü, yıldönümümüz, sevgililer günü hepsinde ayrıyız
geçen yılda askerlikten dolayı böyleydikk
hıı hıı evett mesaj atardık yine sadeceee
offffff
eklerim tatlım yarın sabah mutlakaaa
özel mesaj atarsan ama çok sevinirim hem düğünü hem kınayıı
hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii
dilaaammmüzüyorsun ama bizi.. e bundan sonraki her özel gün dip dibe el ele kol kola göz göze diz dize geçecek ki.. mis gibi hadi benim felsefeden yön alalım hı? beklenen günler gelecekse çekilen acı bile kutsaldır..
dilaaammmüzüyorsun ama bizi.. e bundan sonraki her özel gün dip dibe el ele kol kola göz göze diz dize geçecek ki.. mis gibi hadi benim felsefeden yön alalım hı? beklenen günler gelecekse çekilen acı bile kutsaldır..
çilekeşş oldumm yeminleeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu sözü biliyordum ama sayende hatırladım. Sabah sabah çok hoşuma gitti, güldürdün inanSağolasın
arzucumm klasik erkek modu haklısın valla, benimkide kesin kaçakları oynar yaklaşınca, strese girer eminimay bana da bi garip geliyo hem çok mtuluyum hem de ulen ne gerek vardı modundayım, dengesizmiyim neyim
güneş merhaba canımm, ev arayışları sıkıntılı bir süreç sanıyorum ki gönlüne göre bulursun umarım, ben de nisan gibi aramaya başlayacağım bakalım kiralar da almış başını gidiyor gerçi:18::18:
diloşş atarım ben özelden tabisiii
ama sonrasında misketle başlayıp çiftetelliyle biten günden sonra görüşeceğim senle çakma çilekeşim benim :79::79::79:
diloşş atarım ben özelden tabisiii
arzu gerçekten hayranımm evrene yaydığım bu enerjiyee
Allah ne muradın varsa versin emiii
gözümden kaçmış çok özür.. hepimiz o kara günleri yaşadık inan ki birden bire ahanda bu ev! diyeceğin yer çıkacak karşına.. hem cebine hem gönlüne göre inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?