'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

daha çok dediğin ne ki kuzu? göz açıp kapayıncaya kadar geçecek aha da şuraya yazıyorum bak şuraya..

geçer inşallah

benim sevdicek her geçen gün kısaltıyo zaten zamanı, 6 ay kaldı diyo, dedim ki dha şubattayız, ee şubat bitiyo sayma, eylülü de sayma 6 ay işte dedim tamam haklısınn

dilacım eklersin benide sevinirim canımm

14 şubatta ben de şu kek, meyve sepeti oluyor ya çiçek çeklinde, ondan göndermeyi planlıyorum hep istiyordum sevdiceğe gönderemeyi iyi olur sanıyorum kii

Heeeee sen onu diyorsun Bende diyorum demir ne? Folik asit başlattı canım, onu alıyorum şu an.

demekki eksiği değil fazlası var benim cici anne adayımın.. :13:

maşallah süphanallah

dualarım da aklımda seninle cancanım

aha klasik erkek

benim kocacık da aynısını yapıp duruyordu son iki ay kala işler sıkışmaya başlayınca "ohoooo daha kocaman üç ay var" demeye başlamıştı

hediyen içinde çok iyi şeyler düşünüyorum çünkü annemle babam da balayımızın ilk günü otele yollamışlardı böyle bir sepet.. balayı sonuna kadar haldır huldur yemiştik

of canım ya çok duygulandım okuyunca
Benimde sürekli boğazımda sürekli bir düğüm ama en çok sesini duyunca ağlıyorum. O anlamasın diye tutuyorum kendimi bi de üzülmesin oralarda benim yüzümden. Ama telefonu kapatınca büyük patlama oluyor.
Yanınızdaki sevgililerin kıymetini bilin a dostlar. Gözlerinin içine bakın, bol bol sevdiğinizi söyleyin. Hasta oldum ameliyat oldum. Canım ciğerim annem babam hep yanımdaydı ama ben bir tek o olsun isterdim yanımda...

dilacım evet canım 13 Eylül.. daha çooookkk varrr çookkk

ay çok hoşsun dilooşş ben yazacaktım zehroş önce davrandı.. çok dağınık kafası kuzumuzun demek kii

tatlımm 14 şubatı unutma emiii?

uzaktayız kutlamak istemiyorummm

Oyyy kuzucuum sıkma canınıı bir sonraki sevgililer gününde sevdiceklerle beraberiiz

geçen yılda ayrıydık zehroşş
benim doğum günüm, onun doğum günü, yıldönümümüz, sevgililer günü hepsinde ayrıyız
geçen yılda askerlikten dolayı böyleydikk

teşekkürler kuzucum..

amaaann en geç 14ü sabahı farkederdin kuzum ne olacak sanki?

hıı hıı evett mesaj atardık yine sadeceee
offffff

eklerim tatlım yarın sabah mutlakaaa
özel mesaj atarsan ama çok sevinirim hem düğünü hem kınayıı

Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınız zaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs

hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii

Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınız zaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs

gözümden kaçmış çok özür.. hepimiz o kara günleri yaşadık inan ki birden bire ahanda bu ev! diyeceğin yer çıkacak karşına.. hem cebine hem gönlüne göre inşallah

dilaaammm üzüyorsun ama bizi.. e bundan sonraki her özel gün dip dibe el ele kol kola göz göze diz dize geçecek ki.. mis gibi hadi benim felsefeden yön alalım hı? beklenen günler gelecekse çekilen acı bile kutsaldır..

çilekeşş oldumm yeminleeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu sözü biliyordum ama sayende hatırladım. Sabah sabah çok hoşuma gitti, güldürdün inan Sağolasın

arzucumm klasik erkek modu haklısın valla, benimkide kesin kaçakları oynar yaklaşınca, strese girer eminim ay bana da bi garip geliyo hem çok mtuluyum hem de ulen ne gerek vardı modundayım, dengesizmiyim neyim

güneş merhaba canımm, ev arayışları sıkıntılı bir süreç sanıyorum ki gönlüne göre bulursun umarım, ben de nisan gibi aramaya başlayacağım bakalım kiralar da almış başını gidiyor gerçi:18::18:

diloşş atarım ben özelden tabisiii

yok kuzucum dengesiz değilsin gelin adayısın ondan..

yani bütün gelincikler aynı yoldan geçiyor inan canım..

hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii [/QUOTE]
İstanbuldayım canım bulamamdan belli deılmı :26: ben şişli de oturuyorum ama nısanlım karsıda anadolu yakasında metroya yakın yerlerden bakıyoruz avrupada olursada metrobuse yakın
gözümden kaçmış çok özür.. hepimiz o kara günleri yaşadık inan ki birden bire ahanda bu ev! diyeceğin yer çıkacak karşına.. hem cebine hem gönlüne göre inşallah

Kaç haftadır bakıyorum henuz cıkmadı umarım cıkar yenı evler cok kucuk kafanda sıgdırmaya calısıyosun olmuyo annemde kıyametletı koparıyo yenı gelın evı ust uste olurmuymus dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…