• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallah canım ne kadar uyguna almışsınız hepsini, güle güle kullan..
ben de istanbulda düğün yapıcam ama salonlarımız arasında fark var baya , keşşke biz de uyguna bulabilseydik:31::31:

hayırlı olsun eşyaların tekrar:34:

sagol canım cok tesekkur ederım normalde 2015 de olcakdı dugunumuz ve nasıl yapıcaz 2014 dıe dusunup duruyorduk allaha sukur evlenen allah yardım eder dıye bosuna demıyorlar sukurler olsunkı kolayladık sayılır

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak

ayrıca tv numumuzuda aldık 117 ekran samsung led

veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz

veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık

salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs

:52:

woww bir solukta okudum maşallah

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak

ayrıca tv numumuzuda aldık 117 ekran samsung led

veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz

veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık

salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs

:52:

Heyyy maşallah, bir çırpı da bitmiş herşey, Allah gönlünüze göre versin herşeyi inşallah.:16:

aynenn :9::9:
*
bideee bi haber vereyimm sizeee :52::52::52:
spk ile düğünüm aynı günnn :52::52:
sabah sınava gircem kuaföre öyle gitcem
hatta sınavın 2. oturumuna da gircem saat 14:00 te başlıyoo :52::52::52::52::52:

Bütün sınavları tutturdun sende, düğün tarihine karar verirken ÖSYM' nin sınav takviminden mi faydalandınız kız:1:

selam kızlar. nasılsınız:16:

aynenn :9::9:
*
bideee bi haber vereyimm sizeee :52::52::52:
spk ile düğünüm aynı günnn :52::52:
sabah sınava gircem kuaföre öyle gitcem
hatta sınavın 2. oturumuna da gircem saat 14:00 te başlıyoo :52::52::52::52::52:

:9::9::9::9: ikinci oturuma gelinliğidne git. hatta bir papucunada sınav arkadaşlarının adını yaz :33::33:

Back
X