umarım çabuk gelir meryemcim :26:
Dun yatakodasi takimim geldi hasarli cikti parcalari geri yolladim dikkat edin mutlaka
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
kimseler yok muu :18::18::18:
ben olur muyumnasıl senın hazırlıklar canım? yolundadır herşey umarım
ya zaten elımız ayagımız dolanıyo neden guzel bı kontrol sağlamıyolar anlamıyorumiyi hemen farketmıssın canım cok sağol bende tek tek bakıcam inşallah vaktı geldiğinde herşeyi çok araştırıp halletmeye calıştım mobilyalarımda da inşallah yuzum guler benımde hepımizinde
aşkolsunnn
*
hazırlıklar gayet iyi canım bi sıkıntı yok çok şükür
hafta sonu evimizi de tuttuk mu tamamdır
içim biraz daha rahatlicak
*
sen de durumlar nee hazırlıklar flnn
canım bizde mobilyalar gundemde suanda ya nikah basvurusu ıcın erken dedıler ağustos 30 ya bızım gunumuz erken olmuyomuş
erken mii 4 ay var aslında bence yapabilirsinizz
*
mobilya olarak aklında olan bişeler var mı yoksa gezerek mi fikir edinceksinn
canım maskoya gittik husrana ugradık herkes kuzuya kurt muamelesindeburadan onerılerle falan gezerek araştırma yapıcam canım galıba
benim mobilyalarım geldiğinde evde değildim kurulumu yapılırken kayınpederim vardı başlarında akşam gittiğimde bi kaç sorun gördüm hemen aradım telafisini yaptılar dolabımın kapağında ufak nokta şeklinde 3 yerinde böle boya toplanmış gibi birşey vardı onu da firma farketti değişim yazdılar düğüne kadar gelir dediler bende çok fazla sık boğaz etmek istemedim çünkü biz bile farketmedik tamm dedik değişim bekliyoruz dikkat edin kızlar başlında siz olacaksanız iicene kontrol edin derim
aynen öyleee
indirim yapmaktan ziyade mecbur alacak die yükseltiyolar fiyatlarıı
dikkat etmeliii her noktayıı desenee
Mrb kızlar bende 2014 Eylül geliniyim rabbım kısmet ederse
canım bizde mobilyalar gundemde suanda ya nikah basvurusu ıcın erken dedıler ağustos 30 ya bızım gunumuz erken olmuyomuş
17 gün sonra
çok az kalmış ne hoş rabbım tamamını erdirsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?