'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dun yatakodasi takimim geldi hasarli cikti parcalari geri yolladim dikkat edin mutlaka

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

ya zaten elımız ayagımız dolanıyo neden guzel bı kontrol sağlamıyolar anlamıyorum iyi hemen farketmıssın canım cok sağol bende tek tek bakıcam inşallah vaktı geldiğinde herşeyi çok araştırıp halletmeye calıştım mobilyalarımda da inşallah yuzum guler benımde hepımizinde

ben olur muyum nasıl senın hazırlıklar canım? yolundadır herşey umarım

aşkolsunnn
*
hazırlıklar gayet iyi canım bi sıkıntı yok çok şükür
hafta sonu evimizi de tuttuk mu tamamdır
içim biraz daha rahatlicak
*
sen de durumlar nee hazırlıklar flnn

Allahtan ben gittim annem olsa coktan kurmuslardi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

aşkolsunnn
*
hazırlıklar gayet iyi canım bi sıkıntı yok çok şükür
hafta sonu evimizi de tuttuk mu tamamdır
içim biraz daha rahatlicak
*
sen de durumlar nee hazırlıklar flnn

canım bizde mobilyalar gundemde suanda ya nikah basvurusu ıcın erken dedıler ağustos 30 ya bızım gunumuz erken olmuyomuş

canım bizde mobilyalar gundemde suanda ya nikah basvurusu ıcın erken dedıler ağustos 30 ya bızım gunumuz erken olmuyomuş

erken mii 4 ay var aslında bence yapabilirsinizz
*
mobilya olarak aklında olan bişeler var mı yoksa gezerek mi fikir edinceksinn

benim mobilyalarım geldiğinde evde değildim kurulumu yapılırken kayınpederim vardı başlarında akşam gittiğimde bi kaç sorun gördüm hemen aradım telafisini yaptılar dolabımın kapağında ufak nokta şeklinde 3 yerinde böle boya toplanmış gibi birşey vardı onu da firma farketti değişim yazdılar düğüne kadar gelir dediler bende çok fazla sık boğaz etmek istemedim çünkü biz bile farketmedik tamm dedik değişim bekliyoruz dikkat edin kızlar başlında siz olacaksanız iicene kontrol edin derim

canım maskoya gittik husrana ugradık herkes kuzuya kurt muamelesinde buradan onerılerle falan gezerek araştırma yapıcam canım galıba

aynen öyleee
indirim yapmaktan ziyade mecbur alacak die yükseltiyolar fiyatlarıı

dikkat etmeliii her noktayıı desenee

Selam millet bugün yoğunluktan yazamadım.
Mobilyada çoğu kişide skıntı oluyor ztn.
Ama firmanın yaklaşımı burada önmli gerçekten

aynen öyleee
indirim yapmaktan ziyade mecbur alacak die yükseltiyolar fiyatlarıı

dikkat etmeliii her noktayıı desenee

kesinlikle tatlım hemen hemn herşeyin başında olamıyoruz bekleyemiyoruz da herşey bi cumartesi gününede sıkışmıyor o yüzden dikkat edilmeli kim durcaksa iicene incelemeli bakmalı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…