'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızlarrrr, hayırlı cumalarrr
*
dün akşam bütün eşyalarım yerdeydi resmenn
evdeki bütün kışlıklarımı toparladık ve gitmeye hazır hale getirdikk
giymeye zaman bulamicağım yazlıklarımda aynı şekildee
*
tabi bu arada balayı çantamı da hazırladıkk hazır yazlıklar gecelikler ütülenmişkenn
*
aslıyaa, donukpudramaa selam olsunnn onun aldığı baby doll de çantada yerini aldıı

Diloosum hazir yerlestirmelik hale getirmissiniz ne guzel. Benim hepsi utu bekliyor. Yetistirebilirsem bu haftasonu utuleyip gardroba yerlestirmek niyetindeyim bende..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canımm şükür öyle olduu
*
açınca yine bişeler yaparım ben onlara kutularda, hurçlarda bile sıkıştıklarından kırışıyolarr :26::26:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

aslıyaa, donukpudramaa selam olsunnn onun aldığı baby doll de çantada yerini aldıı
wuuhhuuuuuuuu :92: güle güle giy

giydiğin gün beni çaldır anlarım ben çok arsız çıktım

keşke biz de o balayını bir daha yaşasak. güzel güzel geçirin hepiniz çok güzel ve özel bir şey çünkü

ben çamaşır işine mi girsem ya eşime hep diyorum :89:

saolll bebekkk
*
aslım o ara elime telefon geçer mii bilmiyorummmm
*
ayrıca bugüne kadar girmediğin hataaa aç bi çamaşırcımmm

Sana da günaydınn canııımmmm Ayhh sorma aynı hava istanbulda da hakiim

haftasonu güzel olsa bari diye ümit ediyorum

ayyy ne güzeeelll fındık kurdunu göreksiniz yaniii ayyy böyle yazan annişler yüzünden benim bile yapasım geliyor

saolll bebekkk
*
aslım o ara elime telefon geçer mii bilmiyorummmm
*
ayrıca bugüne kadar girmediğin hataaa aç bi çamaşırcımmm

şu kpss olmazsa ciddi ciddi düşüncem

hem ilk ben denerim müşterilere daha iyi bilgi veririm sırf bundan yani

şaka yaptım yahuu telefonları kapatın. hasret var malum

şu kpss olmazsa ciddi ciddi düşüncem

hem ilk ben denerim müşterilere daha iyi bilgi veririm sırf bundan yani

şaka yaptım yahuu telefonları kapatın. hasret var malum

'' tecrübeyle sabittir '' yaparsın sloganınıı bak o zaman sen patlayan satışlaraaaa

Günaydın herkese
49 gun kalmıs :18::18: benımde dun yatak odam kuruldu kucuk odama aldıgım cekyat ve ayaakkabı dolabımda geldı ama ben daha goremedım yarın gorucem ınsaalah.Avizelerimizide takıcaz yarın ben de o arada dolabın ıcını sılerım eve gıdınce bısı yapmadan duramıyo ınsan

Günaydıın canımmm =)

hadi bakalım az kaldı benmde 50 güncük bişey kaldı şaka gibi nerdeeen nereye zaman çabuk geçmişş walla

oo iyi bakalım ne güzell kurulmuş sende yerleştirrsin çeyizciklerinii artık =))

benimde çarşamba günü perdelerim, salonum yemek odam geldi yarında yatak odamız geliyor =)

çeyizelrimde yarın gidicek haftaya da temzlik yapıp silip süpürüp yerleştrcez inşş =))

bende henüz görmedim yarın gidip görcem herşeyi kv halletmiş çok güzel oldu diyip duruyordu görmek için can atıyorum resmen

Hayırlı cumalar kızlar,
Haziran gelinleri forumuna yazmıştım buraya da yazayım. Sevincimi paylaşayım. Dün gelinliğime karar verdim. Ay ama çok zor oldu. Hayal ettiğimden çok çok çok farklı bir model ve kumaş seçtim. Hayrolsun inşallah pişman olmam. Keşke elimde fotoğraf olsaydı da sizlerle paylaşaydım. Artık provalarda unutmazsam çekicem. Darısı diğer tüm gelin arkadaşlarımın başına. sevgiler...

Son düzenleme:

günaydınn gündaşşş
bizimde bugün mobilyalarımız geliyo inşallahh

merhaba masalcımm
umarım gelecek hafta sonu da ben eşyalarımı görcem aynı zamanda yerleştircemm

hayırlı cumalar canım :26:
ayy hadi gözün aydınn hayırlı olsunn güle güle giy inşallah
ihmal etme sakınn bi foto çekil mutlakaaa

Aynen canım dun herkes ordaydı ıkıde bır arayıp durdum nasıl oldu sığdımı bılmem ne dıye .Salon dısında butun odaların esyaları tamam salon takımları ıcın beklemedeyız daha
günaydınn gündaşşş
bizimde bugün mobilyalarımız geliyo inşallahh

Hayırlı olsun canım güle güle eskıtın

hayırlı olsun arkadaşım :)

Birde bu model var topuzumun çok büyük ve tepede olmasını istemiyorum.Eki Görüntüle 1076174 bu nasıl kızlar?

canım bu ilk gösterdiğin modelden daha güzel fakat çok büyük ve yukardan olmasını istemiyorum diyosun ama bulduğun modeller hep yukarıdan ve büyük. tabi saçının uzunluğuna da bağlı. uzun saçlı biri olarak söylüyorum topuzlar çok büyük olabiliyor haberin olsun

Ama ben yokum?
Hangi ara liste bu hale geldi
3 haftadır doğru düzgün nete giremediimden foruma da giremedim haliyle 1 defa yazmıştım mazeretimi 10-15 gün uğrayamıcam dedim foruma ve sahalara geri döndüm an itibariyle
Herkese hayırlı cumalar
Bakalım ben yokken forumda neler yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…