Günaydın Canım benım ne guzel heyecan okurken hısettım vallaKızlar bebeğimi gördüm sabah, kontrolümüz vardı , kıpır kıpır bir görseniz kolları ayakları eşim kendisine el salladığını iddaa ediyor :)) harika bir duyguydu sizlerle paylaşmak istedim darısı hepinizin başına
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Canım benım ne guzel heyecan okurken hısettım valla
Süper canım hemde , birde boyu 3cm olmuş normalden uzun dedi doktor.:)
son olarak damatlığımızı aldık damat tan 1000 küsüre geldi
pztesi izne ayrılıyorum geçsin hemen günlerde şu stres bitsin artıkk:18:
evet canım az kaldı. stres bitsin dediğin gibi.
seninle bir gün arayla evlenicez Allah izin verirse.
evet canım az kaldı. stres bitsin dediğin gibi.
seninle bir gün arayla evlenicez Allah izin verirse.
Son gunler gecmıyor gıbı gelıyor :)
29 unda kınam var oda düğün gibi olcak ben bayağı erken yaşıcam yani:)
Gunaydiin kizlaar ♥ Hayirli haftalar ♥
Evimiz cok sukur bitti. Ufak tefek dokunuslar kaldi. Gardroba kiyafetlrrimi yerlrstirdim. Ic camasirlarima elleyemedim cunku yanimda annem vardi :) Cumartesi aksami evimizde kaldik. Simdilik koltuklarda uyuduk :) Bende haberler boyle. :)
Günaydın herkese
Hayırlı olsun pamukcugum
Bizimde cumartesı yemek masasıyla tv unıtemız geldı onlar kuruldu yatak odamız daha once kurulmustu ben yenı gordum yatak odası takımınıyla tv unıtesını her kosesını sıldım nerdeyse tutamadım kendımısonra nısanlımla bırlıkte avızelerımızı taktık baya ugrastık aksama ıkımızınde pertı cıkmıstı ama cok guzel oldular
Dünde malum beklenen gelınlık randavum vardı korktugum gıbı deılmıs allahtan tekrardan gıydım 3 kısı de fazdan götürdüm yanımda bırı gormezse dıgerı gorsun bı hata varsa dıye neysekı sorunsuz teslım aldım kuzu gıbı yatıyo suan evde
canm hayırlı olsun aşkla oturmayı nasip etsin
ya kızlar kim muhasebe işi arıyordubi turlu aklıma gelmıyor bu ara hafıza sıfır of
hayırlısı olsun canımGunaydiin kizlaar ♥ Hayirli haftalar ♥
Evimiz cok sukur bitti. Ufak tefek dokunuslar kaldi. Gardroba kiyafetlrrimi yerlrstirdim. Ic camasirlarima elleyemedim cunku yanimda annem vardi :) Cumartesi aksami evimizde kaldik. Simdilik koltuklarda uyuduk :) Bende haberler boyle. :)
hadi bakalım gözün aydın içine sinmesine sevindim tatlımGünaydın herkese
Hayırlı olsun pamukcugum
Bizimde cumartesı yemek masasıyla tv unıtemız geldı onlar kuruldu yatak odamız daha once kurulmustu ben yenı gordum yatak odası takımınıyla tv unıtesını her kosesını sıldım nerdeyse tutamadım kendımısonra nısanlımla bırlıkte avızelerımızı taktık baya ugrastık aksama ıkımızınde pertı cıkmıstı ama cok guzel oldular
Dünde malum beklenen gelınlık randavum vardı korktugum gıbı deılmıs allahtan tekrardan gıydım 3 kısı de fazdan götürdüm yanımda bırı gormezse dıgerı gorsun bı hata varsa dıye neysekı sorunsuz teslım aldım kuzu gıbı yatıyo suan evde
ohh misgünaydınn kızlarrr
mutlu haftalar olsunn
*
bu hafta sonu ütü yaapmaktan belim ortadan ikiye ayrıldı diyebilirimm
hafta sonu bütüm nevresimlerim, havlularım, örtülerim fln ütülendii
oynama zıplama eşliğinde kurdalelendii
perdelerimiz, halılarımız alındıı
ev sanırımmm ev oluyooo
*
slm kızlar
bugün benim son günüm işte izine çıkıyorum ve 8 mayısa kadar yokum dönüşüm muhteşem olacak evli bir bayan olarak geri döneceğim 5 yıllık ilişkim mutlu son ile taçlanacak hiç bu kadar yaklaşacağımı tahmin etmezdim hep hayal gibi gelirdi ama çok şükür ki sonuna geldik hayırlısıyla atlatmak nasip etsin 03.03.2013 tarihinde nişanlanmıştım çok uzun bi vakitmiş gibi geliyordu zaman geçmez aylar bitmez diyorduk kendimizi öyle bir kaptırdık ki bu teleşlara hazırlıklara vakit geldi dedik artık sizleri çok sevdim ve birçok şey paylaştık burdaki herşey çok güzeldi bir gün sıra banada gelecekmi diye çok hayal kuruyodum herşey gönlümüzce olsun umarım çok mutlu oluruz mis gibi yuvalarımız da mutlu mesut geçinip gideriz sorunsuz bir şekilde atlatırım umarım geirye dönüp baktığım da kahkaha atarak anımsamak hatırlamak istiyorum 1 haftam kaldı çok heyecanlı ve çok mutluyum içim bir yandan huzur bir yandan korku dolu umarım herşey istediğim gibi olur bu haftam çok yoğun geçecek bir sürü işlerim var ufak tefek onları tamamlamakla geçecek btüün yardımlarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim döndüğümde görüşmek üzere çok mutlu olun yüzünüzden gülümseme eksik olmasın:123::123:
Kızlar bebeğimi gördüm sabah, kontrolümüz vardı , kıpır kıpır bir görseniz kolları ayakları eşim kendisine el salladığını iddaa ediyor :)) harika bir duyguydu sizlerle paylaşmak istedim darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?