• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne güzel halletmısın ben daha kına ıcın bı gırışimde bulunmadım kolay halledılır gıbı gelıyo :26:[/QUOTE]

benim gibi fazla detaycı biriysen biraz zorlanırsın ben çok fazla uğraştım ama sonuç benim açımdan mükemmel:)

canım hallettim halletmesine çok şükür de resimler neden görünmüyor ona sinir oldum :(

bluedays fotoları paintte açıp jpeg olarak tekrardan kaydetsen olabilir belkii :34:

Selam kizlar ya ne guzel kina dugun esya ugrasiyorsunuz ben kina mekanini tutmadim bana birsey oldu hicbirsey yapasim gelmiyor istemiyorum

evet canım :))) gün yaparız artık :9:

:52: :52: :52: en kısırlısıından

Alişirsın canım bi süre sonra :1:Heleki metrobüs kullan iş saatlerinde:27: Gözünü korkuutum ııce vazgeccek kızcegiz yok canım biz yaşıyoz sende uyum sağlarsın dert etme

Vallahi hiç bilmiyorum canım nasıl alışıcam. İstanbulda bir yerden bir yere gitmek bile insanı yormaya yetiyor :31:
Evet gezilcek çok yeri var, sosyal aktivitelerin yüksek olduğu bir yer ama kalabalık cidden korkutuyor beni..
Metrobüse de bindim bir kere. Benimki boş gelmesini beklersen durakta kalırsın dediydi :1:

iğnedanlık

$iðnelik.webp

$magnet.webp magnetli kınalarım,kuruyemiş keseleri,mum $kýnalar.webp

$kýna kýyafetim.webp kına için kıyafetim

$bindallý.webp $bindallý2.webp $bindallý3.webp bindallım

kına gecesi davetiye

$davtye.webp

bileklikler,taçlar ve tülbentleri ekleyemiyorum sürekli hata veriyor sayfa anlayamadım :15:

Eklentiler

• $kn.webp
    $kn.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Vallahi hiç bilmiyorum canım nasıl alışıcam. İstanbulda bir yerden bir yere gitmek bile insanı yormaya yetiyor :31:
Evet gezilcek çok yeri var, sosyal aktivitelerin yüksek olduğu bir yer ama kalabalık cidden korkutuyor beni..
Metrobüse de bindim bir kere. Benimki boş gelmesini beklersen durakta kalırsın dediydi :1:

tabi ki :) metrobüs çile ya başka bişey değil nerden geliyorsun İstanbula

ayıp olmuyo mu :63::63::63::63::63:

iğnedanlık

Eki Görüntüle 956004

Eki Görüntüle 955981 magnetli kınalarım,kuruyemiş keseleri,mum Eki Görüntüle 955983

Eki Görüntüle 955999 kına için kıyafetim

Eki Görüntüle 955993 Eki Görüntüle 955994 Eki Görüntüle 955995 bindallım

kına gecesi davetiye

Eki Görüntüle 955996

bileklikler,taçlar ve tülbentleri ekleyemiyorum sürekli hata veriyor sayfa anlayamadım :15:

ellerine sağlık şenay :3::3::3:
senin ismindir die düşündüm dee :17::17::17:
gayet güzeller hepsii :16:

Teşekkür ederim canım gördüm. :)
Eline sağlık. :16:

nasılsınnn canım :16:

Senlede yiyek bacım ayıpsıın :27:
Sende içli köfte yap bize hatta adana kebap sarımsaklı köfteeeee :52:
Of çok pis canım çekti :56:
Adanalıyık diyoon yeaaa görelim hünerlerinii :27:

nasıl gelim ben orayaaaaa :19::19::19:
ama siz bana gelirseniz hepiciğinden yaparım bol bolll :56::56::56: