• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

daha çok dediğin ne ki kuzu? göz açıp kapayıncaya kadar geçecek aha da şuraya yazıyorum bak şuraya..

geçer inşallah :16::16:

benim sevdicek her geçen gün kısaltıyo zaten zamanı, 6 ay kaldı diyo, dedim ki dha şubattayız, ee şubat bitiyo sayma, eylülü de sayma 6 ay işte:27::27: dedim tamam haklısınn:1::1:

dilacım eklersin benide sevinirim canımm :16::16:

14 şubatta ben de şu kek, meyve sepeti oluyor ya çiçek çeklinde, ondan göndermeyi planlıyorum hep istiyordum sevdiceğe gönderemeyi iyi olur sanıyorum kii:31::31:

Heeeee sen onu diyorsun :9: Bende diyorum demir ne? Folik asit başlattı canım, onu alıyorum şu an.

demekki eksiği değil fazlası var benim cici anne adayımın.. :13:

maşallah süphanallah
:nazar::nazar:

dualarım da aklımda seninle cancanım

benim sevdicek her geçen gün kısaltıyo zaten zamanı, 6 ay kaldı diyo, dedim ki dha şubattayız, ee şubat bitiyo sayma, eylülü de sayma 6 ay işte:27::27: dedim tamam haklısınn:1::1:

14 şubatta ben de şu kek, meyve sepeti oluyor ya çiçek çeklinde, ondan göndermeyi planlıyorum hep istiyordum sevdiceğe gönderemeyi iyi olur sanıyorum kii:31::31:

aha klasik erkek :9::9::9::9:

benim kocacık da aynısını yapıp duruyordu son iki ay kala işler sıkışmaya başlayınca "ohoooo daha kocaman üç ay var" demeye başlamıştı :52::52::52::52:

hediyen içinde çok iyi şeyler düşünüyorum çünkü annemle babam da balayımızın ilk günü otele yollamışlardı böyle bir sepet.. balayı sonuna kadar haldır huldur yemiştik
:16::16:

of canım ya çok duygulandım okuyunca :43:
Benimde sürekli boğazımda sürekli bir düğüm ama en çok sesini duyunca ağlıyorum. O anlamasın diye tutuyorum kendimi bi de üzülmesin oralarda benim yüzümden. Ama telefonu kapatınca büyük patlama oluyor.
Yanınızdaki sevgililerin kıymetini bilin a dostlar. Gözlerinin içine bakın, bol bol sevdiğinizi söyleyin. Hasta oldum ameliyat oldum. Canım ciğerim annem babam hep yanımdaydı ama ben bir tek o olsun isterdim yanımda...

dilacım evet canım 13 Eylül.. daha çooookkk varrr çookkk :55::55:

ay çok hoşsun dilooşş ben yazacaktım zehroş önce davrandı.. çok dağınık kafası kuzumuzun demek kii :1: :1:

tatlımm 14 şubatı unutma emiii?

uzaktayız kutlamak istemiyorummm :14::14::14::14::14:

Oyyy kuzucuum sıkma canınıı bir sonraki sevgililer gününde sevdiceklerle beraberiiz :16:

geçen yılda ayrıydık zehroşş :14::14::14::14::14:
benim doğum günüm, onun doğum günü, yıldönümümüz, sevgililer günü hepsinde ayrıyız
geçen yılda askerlikten dolayı böyleydikk :14::14::14::14::14:

teşekkürler kuzucum..

amaaann en geç 14ü sabahı farkederdin kuzum ne olacak sanki?

hıı hıı evett mesaj atardık yine sadeceee :14::14::14::14::14:
offffff

eklerim tatlım yarın sabah mutlakaaa :34:
özel mesaj atarsan ama çok sevinirim hem düğünü hem kınayıı

Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınız:1: zaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs :25::14:

hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii :31:

Anemm yarım saat bakmadım kac sayfa gıtmısınız:1: zaten o kadar ev baktım dedım kımse benle ılgılenmemıs :25::14:

gözümden kaçmış çok özür.. hepimiz o kara günleri yaşadık inan ki birden bire ahanda bu ev! diyeceğin yer çıkacak karşına.. hem cebine hem gönlüne göre inşallah :34::34:

uzaktayız kutlamak istemiyorummm :14::14::14::14::14:

geçen yılda ayrıydık zehroşş :14::14::14::14::14:
benim doğum günüm, onun doğum günü, yıldönümümüz, sevgililer günü hepsinde ayrıyız
geçen yılda askerlikten dolayı böyleydikk :14::14::14::14::14:

hıı hıı evett mesaj atardık yine sadeceee :14::14::14::14::14:
offffff

eklerim tatlım yarın sabah mutlakaaa :34:
özel mesaj atarsan ama çok sevinirim hem düğünü hem kınayıı

hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii :31:

dilaaammm :14::14::14: üzüyorsun ama bizi.. e bundan sonraki her özel gün dip dibe el ele kol kola göz göze diz dize geçecek ki.. mis gibi :16::16: hadi benim felsefeden yön alalım hı? beklenen günler gelecekse çekilen acı bile kutsaldır..

dilaaammm :14::14::14: üzüyorsun ama bizi.. e bundan sonraki her özel gün dip dibe el ele kol kola göz göze diz dize geçecek ki.. mis gibi :16::16: hadi benim felsefeden yön alalım hı? beklenen günler gelecekse çekilen acı bile kutsaldır..

çilekeşş oldumm yeminleeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:37::37::37::37:

Bu sözü biliyordum ama sayende hatırladım. Sabah sabah çok hoşuma gitti, güldürdün inan :1: Sağolasın

arzucumm klasik erkek modu haklısın valla, benimkide kesin kaçakları oynar yaklaşınca, strese girer eminim:27: ay bana da bi garip geliyo hem çok mtuluyum hem de ulen ne gerek vardı modundayım, dengesizmiyim neyim:27::27:

güneş merhaba canımm, ev arayışları sıkıntılı bir süreç sanıyorum ki gönlüne göre bulursun umarım, ben de nisan gibi aramaya başlayacağım bakalım kiralar da almış başını gidiyor gerçi:18::18:

diloşş atarım ben özelden tabisiii:17::17:

arzucumm klasik erkek modu haklısın valla, benimkide kesin kaçakları oynar yaklaşınca, strese girer eminim:27: ay bana da bi garip geliyo hem çok mtuluyum hem de ulen ne gerek vardı modundayım, dengesizmiyim neyim:27::27:

güneş merhaba canımm, ev arayışları sıkıntılı bir süreç sanıyorum ki gönlüne göre bulursun umarım, ben de nisan gibi aramaya başlayacağım bakalım kiralar da almış başını gidiyor gerçi:18::18:

diloşş atarım ben özelden tabisiii:17::17:

yok kuzucum dengesiz değilsin gelin adayısın ondan.. :36::36:

yani bütün gelincikler aynı yoldan geçiyor inan canım.. :34::34::34:

hangi şehirdesin senn güneşş, nerden bakıyosun evii :31:[/QUOTE]
İstanbuldayım canım bulamamdan belli deılmı :26: ben şişli de oturuyorum ama nısanlım karsıda anadolu yakasında metroya yakın yerlerden bakıyoruz avrupada olursada metrobuse yakın
gözümden kaçmış çok özür.. hepimiz o kara günleri yaşadık inan ki birden bire ahanda bu ev! diyeceğin yer çıkacak karşına.. hem cebine hem gönlüne göre inşallah :34::34:

Kaç haftadır bakıyorum henuz cıkmadı umarım cıkar yenı evler cok kucuk kafanda sıgdırmaya calısıyosun olmuyo annemde kıyametletı koparıyo yenı gelın evı ust uste olurmuymus dıe

Back
X