• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

diloşa kesinlikle katılıyorum, çok pozitif birisin arzuuu insan yazdıklarınla mutlu oluyo gülümsememe yardım ediyosun, bir de görüşsek sürekli güleriz sanıyorum ki:16::16:

gelin adayısı dimi doğru didin , o ben oluyoreee:27::27: hiç gelmicek sandığım günler geldiği için bu leylalık :27::27:

diloşa kesinlikle katılıyorum, çok pozitif birisin arzuuu insan yazdıklarınla mutlu oluyo gülümsememe yardım ediyosun, bir de görüşsek sürekli güleriz sanıyorum ki:16::16:

gelin adayısı dimi doğru didin , o ben oluyoreee:27::27: hiç gelmicek sandığım günler geldiği için bu leylalık :27::27:

kopun gelin ankaraya bak nasıl enerjiye boğuyorum hepiciinizi :52::52::52::52::52::52::52:

gelin adayısı tabiiii... müthiş bişiii bu.. :21::21:

İstanbuldayım canım bulamamdan belli deılmı :26: ben şişli de oturuyorum ama nısanlım karsıda anadolu yakasında metroya yakın yerlerden bakıyoruz avrupada olursada metrobuse yakın

Kaç haftadır bakıyorum henuz cıkmadı umarım cıkar yenı evler cok kucuk kafanda sıgdırmaya calısıyosun olmuyo annemde kıyametletı koparıyo yenı gelın evı ust uste olurmuymus dıe

Arkadaşım düğününe 2 hafta kala bulmuştu evini (Allah onlar gibi de yapmasın :1:) Ama çok şirin kutu gibi tam da gönüllerine göre olmuştu. Gerçekten nasip işi. Ben ev ararken muhtemelen ellerimi açar yalvarırım yollarda (yapmışlığım var :52:) "Allahımmmmmm nolur kaşımıza çıkar" diye.

Son düzenleme:
Arkadaşım düğününe 2 hafta kala bulmuştu evini (Allah onlar gibi de yapmasın :1:) Ama çok şirin kutu gibi tam da gönüllerine göre olmuştu. Gerçekten nasip işi. Ben ev ararken muhtemelen ellerimi açar yalvarırım yollarda (yapmışlığım var :52:) "Allahımmmmmm nolur kaşımıza çıkar" diye.

2 Hafta kala mı:53: ne ceyız gıder ne esya bulunur ne ev yerlesır o kadarcık surede nasıl yaptıllar evı bulum ole esya alıcam.bu hafta sonu bende yalvarmaya baslıyım belkı faydası olur:ssz:

2 Hafta kala mı:53: ne ceyız gıder ne esya bulunur ne ev yerlesır o kadarcık surede nasıl yaptıllar evı bulum ole esya alıcam.bu hafta sonu bende yalvarmaya baslıyım belkı faydası olur:ssz:

Tabi canım olacak şey değil. Ama bir rekordur yani :10: Diyorum ya bizim öyle olmasın inşallah yaaaa. Biz Mart sonu başlıcaz aramaya. Bakalım bakalım nasıl yetişcek

Güneş canım Allah yardımcınız olsun.. Ev bulmak zor iş..
Rabbim bize bu konuda yardım etti.. Biz evi değil ev bizi bekledi :16:
Nişanlımın patronunun evini tuttuk.. Adam sağolsun evi boş bir şekilde bizim için 5 ay bekletti.. Mart ayında ilk kiramıza başlıcaz :16:

Tabi canım olacak şey değil. Ama bir rekordur yani :10: Diyorum ya bizim öyle olmasın inşallah yaaaa. Biz Mart sonu başlıcaz aramaya. Bakalım bakalım nasıl yetişcek

Aynen canım Allah yardımcımız olsun
Güneş canım Allah yardımcınız olsun.. Ev bulmak zor iş..
Rabbim bize bu konuda yardım etti.. Biz evi değil ev bizi bekledi :16:
Nişanlımın patronunun evini tuttuk.. Adam sağolsun evi boş bir şekilde bizim için 5 ay bekletti.. Mart ayında ilk kiramıza başlıcaz :16:

Çok sanslıymıssın canım bızım ev vardı aslında kağıthane dıye ters geldı oturmadık orda kıraya verdık sımdı dıyorum guzelım evı bıraktık heralde:26:

okudum okudumm :47::47:
*
aslımmm bu arada cuma doğum günün müydüü :26::26::26::26:
yok sevgililer günü ya ondan şey ettim :60: bana alın yavuklularınıza almayın diye :86:

ben tül perde yaptırdım.. senede 2 kere yıka tak ohh mis.. storla uğraşmak zor geldi bana şahsen.. çalışıyorum vaktim yok .tülü perdeye atıyorum 45 sonra alıp direkt asıyorum. ütü derdi de yok güneşlikte de :9: memnunum yani.

Selam kizlar mutlu haftalar

Bu haftaya hirsiz soku ile basladik komsumuzun dukkanina girdiler

Guzel haber kina icin salon tuttum

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak

ayrıca tv numumuzuda aldık 117 ekran samsung led

veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz

veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık

salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs

:52:

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak

veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz

veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık

salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs

:53: :53: Maşallah tatlım
nerde oturuosun sen :53:

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

maşallah maşallah :nazar::nazar:
her şeyin bitmişş :46::46::46:

:53: :53: Maşallah tatlım
nerde oturuosun sen :53:

canım dugun salonu ıcın soruyorsan dugun salonu maltepe drama koprusunun ayagında sayılır gunay dugun salonu ben kartalda oturuyorum ama suan maltepede ablamda kalıyorum esınden ayrı oldugu ıcın beraber kalıyoruz bır arkadasımızla dun aksam cafede oturuyorduk tesaduf oldu abısının arkadasının yerıymıs salon

maşallah maşallah :nazar::nazar:
her şeyin bitmişş :46::46::46:

sagol canım evet bıttı gıbı bır buzdolabı camasır makınesı perde ve halılar kaldı

canım dugun salonu ıcın soruyorsan dugun salonu maltepe drama koprusunun ayagında sayılır gunay dugun salonu ben kartalda oturuyorum ama suan maltepede ablamda kalıyorum esınden ayrı oldugu ıcın beraber kalıyoruz bır arkadasımızla dun aksam cafede oturuyorduk tesaduf oldu abısının arkadasının yerıymıs salon

sagol canım evet bıttı gıbı bır buzdolabı camasır makınesı perde ve halılar kaldı

Çok uyguna halletmişsiniz herşeyi ne güzel :16:

kızlarr merhaba

sıze ıyı haberlerım var

maşallah canım ne kadar uyguna almışsınız hepsini, güle güle kullan..
ben de istanbulda düğün yapıcam ama salonlarımız arasında fark var baya , keşşke biz de uyguna bulabilseydik:31::31:

hayırlı olsun eşyaların tekrar:34:

Back
X