Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce kocamı sonra sizi verdi bana Allahım daha başka ne muradım olsun daha nooolsun fındık kurdum beniimm![]()
![]()
diloşa kesinlikle katılıyorum, çok pozitif birisin arzuuu insan yazdıklarınla mutlu oluyo gülümsememe yardım ediyosun, bir de görüşsek sürekli güleriz sanıyorum ki![]()
gelin adayısı dimi doğru didin , o ben oluyoreeehiç gelmicek sandığım günler geldiği için bu leylalık
![]()
İstanbuldayım canım bulamamdan belli deılmı :26: ben şişli de oturuyorum ama nısanlım karsıda anadolu yakasında metroya yakın yerlerden bakıyoruz avrupada olursada metrobuse yakın
Kaç haftadır bakıyorum henuz cıkmadı umarım cıkar yenı evler cok kucuk kafanda sıgdırmaya calısıyosun olmuyo annemde kıyametletı koparıyo yenı gelın evı ust uste olurmuymus dıe
Arkadaşım düğününe 2 hafta kala bulmuştu evini (Allah onlar gibi de yapmasın) Ama çok şirin kutu gibi tam da gönüllerine göre olmuştu. Gerçekten nasip işi. Ben ev ararken muhtemelen ellerimi açar yalvarırım yollarda (yapmışlığım var
) "Allahımmmmmm nolur kaşımıza çıkar" diye.
2 Hafta kala mıne ceyız gıder ne esya bulunur ne ev yerlesır o kadarcık surede nasıl yaptıllar evı bulum ole esya alıcam.bu hafta sonu bende yalvarmaya baslıyım belkı faydası olur
![]()
Tabi canım olacak şey değil. Ama bir rekordur yaniDiyorum ya bizim öyle olmasın inşallah yaaaa. Biz Mart sonu başlıcaz aramaya. Bakalım bakalım nasıl yetişcek
Güneş canım Allah yardımcınız olsun.. Ev bulmak zor iş..
Rabbim bize bu konuda yardım etti.. Biz evi değil ev bizi bekledi
Nişanlımın patronunun evini tuttuk.. Adam sağolsun evi boş bir şekilde bizim için 5 ay bekletti.. Mart ayında ilk kiramıza başlıcaz![]()
yok sevgililer günü ya ondan şey ettimokudum okudumm
*
aslımmm bu arada cuma doğum günün müydüü :26::26::26::26:
yok sevgililer günü ya ondan şey ettimbana alın yavuklularınıza almayın diye :86:
.
kızlarr merhaba
sıze ıyı haberlerım var
yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak
ayrıca tv numumuzuda aldık 117 ekran samsung led
veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz
veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık
salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs
![]()
kızlarr merhaba
sıze ıyı haberlerım var
yatak odamı yemek odamı salon grubunu tv unıtesını toplam 8000 tl ye aldım taksıtle 2000 pesın verdık 500 ayda oduyucez dugune 2-3 ay kala bıtmıs olcak
veee en onemlısı nısanlıgımı aldım ve nısan tarıhımde kesınlesdı 19 nısan da nısanlanıyoruz
veee daha bıtmedı salon buldum kına ve dugun ıcın hersey dahıl pasta album vıdeo foto ıcıcek vs dahıl 2800 tl ye anlastık
salon 800 kısılık nasıl hee bu arada sac ve makyaj dahıl anlasmalı kuaforlerı varmıs
![]()
![]()
Maşallah tatlım
nerde oturuosun sen![]()
maşallah maşallah
her şeyin bitmişş![]()
canım dugun salonu ıcın soruyorsan dugun salonu maltepe drama koprusunun ayagında sayılır gunay dugun salonu ben kartalda oturuyorum ama suan maltepede ablamda kalıyorum esınden ayrı oldugu ıcın beraber kalıyoruz bır arkadasımızla dun aksam cafede oturuyorduk tesaduf oldu abısının arkadasının yerıymıs salon
sagol canım evet bıttı gıbı bır buzdolabı camasır makınesı perde ve halılar kaldı
Çok uyguna halletmişsiniz herşeyi ne güzel![]()
kızlarr merhaba
sıze ıyı haberlerım var
![]()