• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bekliyorum ve bana da haber veriyosun ona göre, kaça yaptırıyosun bu arada, net üzerinden mi sipariş verdin...ama ben kredi kart kullanmıyorum:(

:34::34:
internetten yaptırıyorum el emeği çiziliyo
eft yaptım ben kredi kartından diil zatenn ballıcımmm:34:
*
yapılır haftaya eklerim burayaa :34:

Nasıl yetişmeyı dusunuyosun canım dugune kuaforu fotograf cekımı evden gelın cıktısı derken baya vakıt lazım e spk sınavıda kısa surmez

foto çekimim Adanada diil
o yüzden rahatımm:31::31:
tek dersten geçmem önemli benim için
o da 20 soru tatlım yaparım 1 saatte 3 te çıksam kuaföre yetişirim akşam 8 de başlar zaten düğn:34:

gelin tişörtümüüüü:52: ben ilk kez duydum biliyomusunuzzz:17: netten baktım da çok cicik bişeymiş ama:21::21:

dilaa kuzum ne şans ya tam da denk gelmiş spk ile vallahi istesen böyle denk gelmezdi yaa:26: girer çıkarım diyosan ne güzel vallahiii:21::21:

foto çekimim Adanada diil
o yüzden rahatımm:31::31:
tek dersten geçmem önemli benim için
o da 20 soru tatlım yaparım 1 saatte 3 te çıksam kuaföre yetişirim akşam 8 de başlar zaten düğn:34:

sınavların giriş cıkıs saatleri var canım onuda hesaba kattın mı su saatten once cıkamazsınız gıbı bı durum olabılıyo omru sınavlarda gecmıs bırı olarak sınavı bıtırıp cıkarsınlar dıe 1 saat bekledıgımı bılırım

valla ben tşört falan masraf etmiyim diyorum giyerim bir gömlek çıkarması kolay olur ben gelinliği kuaförede giymek istemiyorum zaten evimde rahat rahat giyerim

gelin tişörtümüüüü:52: ben ilk kez duydum biliyomusunuzzz:17: netten baktım da çok cicik bişeymiş ama:21::21:

dilaa kuzum ne şans ya tam da denk gelmiş spk ile vallahi istesen böyle denk gelmezdi yaa:26: girer çıkarım diyosan ne güzel vallahiii:21::21:

benimde içim gitti onlaraaaa dayanamadım yaptırıyorum bakalımm :21::21::21:
*
hakkaten şans yaniii :D
tek derse çalışcam ya o yüzden bu kadar rahatım canım
takas operasyonu vermem lazımm :31::31:

sınavların giriş cıkıs saatleri var canım onuda hesaba kattın mı su saatten once cıkamazsınız gıbı bı durum olabılıyo omru sınavlarda gecmıs bırı olarak sınavı bıtırıp cıkarsınlar dıe 1 saat bekledıgımı bılırım

20 soru çözcem güneşcim o yüzden rahatımm
olmadı rica ederim düğünüm var çıkmam lazım die napemm :27::27:

valla ben tşört falan masraf etmiyim diyorum giyerim bir gömlek çıkarması kolay olur ben gelinliği kuaförede giymek istemiyorum zaten evimde rahat rahat giyerim

ben de çok masraf etmiim diyodum canım ama baktım istiyorumm
yaptırayım dedimm napim canım sağolsunn :31:

benimde içim gitti onlaraaaa dayanamadım yaptırıyorum bakalımm :21::21::21:
*
hakkaten şans yaniii :D
tek derse çalışcam ya o yüzden bu kadar rahatım canım
takas operasyonu vermem lazımm :31::31:

20 soru çözcem güneşcim o yüzden rahatımm
olmadı rica ederim düğünüm var çıkmam lazım die napemm :27::27:

yaptır tabi canım , şu evlilik sürecinde hiçbişey insanın içinde kalmamalı bence, bir kez oluyor sonuçtaa:21::21:

1 ders ise yaparsın ya, sınava başlamadan söylersin görevliye çıkarsın ona göre bence:34:

yaptır tabi canım , şu evlilik sürecinde hiçbişey insanın içinde kalmamalı bence, bir kez oluyor sonuçtaa:21::21:

1 ders ise yaparsın ya, sınava başlamadan söylersin görevliye çıkarsın ona göre bence:34:

bence dee :26::26::26:
*
bildiğiniz güzel kaftancı var mı yaaaaaaaa:24::24::24:

teşekkür ederimm :16::16:

bana da öyle geliyo zehroşuum vallahi ama cidden kıyamıyorumm
bi heves yazdırıyoruz çünkü ismimizi
bu listeyi ben hazırlamadan öncesini hatırlıyorum çünkü
ve şuan hiç sorgulamadan listeye yazıyorum kişileri farkındaysan
önceden bi bakardık topiğe uğruyomu fln die 3 4 gün
ama bunu suistimal ediyolar gibime geliyo şimdii :31::31:

sormaa nill ama farkındaysan başını alıp giden listee
topikte sayfa akmıyo bile nerdeysee:31::31:
bu listeye şimdi sohbete yetişemememiz lazımm:31::31:

canım bu listeyi hazırlamak beni hiç yormuyo
ama istiyorum ki madem isim burda ben arkasından şafak saymiim
hep birlikte sohbette olalımm, listede ismimizin yanında şafak düştükçe heyecanımızı paylaşalım amaa:31::31:
haklısın canım ama ben geldim sonunda :9:
Benimde sürekli boğazımda sürekli bir düğüm ama en çok sesini duyunca ağlıyorum. O anlamasın diye tutuyorum kendimi bi de üzülmesin oralarda benim yüzümden. Ama telefonu kapatınca büyük patlama oluyor.
Yanınızdaki sevgililerin kıymetini bilin a dostlar. Gözlerinin içine bakın, bol bol sevdiğinizi söyleyin. Hasta oldum ameliyat oldum. Canım ciğerim annem babam hep yanımdaydı ama ben bir tek o olsun isterdim yanımda...
canım ya o kadar üzüldüm ki inş biran önce kavuşursunuz :43:

Back
X