Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, benim konuma bakarmısınız oldukça iyi ürünler var fiyatta anlaşırızSatıs sayfamdaki ürünler duruma göre begendigim ,ihtiyacim olan ürünlerle takas olabilir. Aradiklarim
Deri ceket ,sisme mont, şişme yelek, bot,çizme,dar paca likrali kot pantolon,kotceket ve kot gömlek ,çocuk kostüm, 3 yas erkek 6 yas kiz cocuk kiyafetleri ,postaci cantasi, sırt cantasi ,bohça çanta, cuzdan tipi canta begendiklerim gibi aklima gelenler şimdilik bunlar.
6 yas kız cocuk kıyafeti ihtiyacınız devam ediyormu?Satıs sayfamdaki ürünler duruma göre begendigim ,ihtiyacim olan ürünlerle takas olabilir. Aradiklarim
Deri ceket ,sisme mont, şişme yelek, bot,çizme,dar paca likrali kot pantolon,kotceket ve kot gömlek ,çocuk kostüm, 3 yas erkek 6 yas kiz cocuk kiyafetleri ,postaci cantasi, sırt cantasi ,bohça çanta, cuzdan tipi canta begendiklerim gibi aklima gelenler şimdilik bunlar.
bakabilirmiyim ama 37 ayagim olur muhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ucuza-alin-kalmasin.876168/
İstediğiniz tarz bot da var 38 numara, numarası uyuyorsa size foto ekleyeyim?
Takas düşünmüyorum ama, beğenirseniz anlaşırız
Benim ayağımda 37 ama bunun içi kürklü olduğu için tam oluyor :)bakabilirmiyim ama 37 ayagim olur mu
tesekkurler cnm cat ariyorum :)Benim ayağımda 37 ama bunun içi kürklü olduğu için tam oluyor :)
Rica ederim :)tesekkurler cnm cat ariyorum :)