Takı meselesi bizmi yanlışiz

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.046
Bayanlar ablam cumartesi günü nisan olacak geçen hafta damat ailesi geldi nisanda takı takılacak dedi bu cumartesi alışverişe çıkışın dendi .... bizde bu gün gittik hem alyanslari alırız hem Takıları hemde kıyafetleri alır geliriz dedik ... Alyanslar alındı ama nisan Takıları beğenilmedi ablam damat beye sorunca düğüne yakın annemler alacak demiş ... Annemde kızdı nisanda takı takılacak dediler şimdi düğüne kaldı ve kıza begendirmeyip kendileri alacakmis olmaz öyle Takıları kız beğenir yoksa bozulur bu iş diyor ...Ayrıca bu gün damat beyin annesi babası gelmedi teyze ve abisiyle karısı geldi annem onada kızdı anne gelmez mi hc die ...Sizce bizmi abartiyoruz yoksa annem haklimi ... Söz atılacak galiba böyle giderse

Eger kayinvalide yasliysa cabuk yorulan bir insansa yerine baskasi gidebilir bu normal. Teyze burda kaynana vekili olmus. Ayrica siz taki begenmeyi bosverinde damadin kisiliginden haber verin. Damat duzgun biriyse sirf kiz kardesiniz takı begenmedi diye soz atilmasi bana tuhaf geldi.

bu surecler onemlidir, hemen atmayin tabi ama bi gozlemleyin.. bence annen de hemen bozulsun is moduna girmesin.. is bozulmazsa biraktiginiz intiba hos olmaz..

Eger kayinvalide yasliysa cabuk yorulan bir insansa yerine baskasi gidebilir bu normal. Teyze burda kaynana vekili olmus. Ayrica siz taki begenmeyi bosverinde damadin kisiliginden haber verin. Damat duzgun biriyse sirf kiz kardesiniz takı begenmedi diye soz atilmasi bana tuhaf geldi.

Yok kayinvalide annemden genç ... Damat gayet iyi efendi biri ...Ama adetleri de annem uyulsun istiyor ...ben pek karışmam istemiyorum ablamda kendi beğenmek istiyor ama dile getirmeye de utanıyorum diyor para göz görünmek istemiyorum diyor

Yok kayinvalide annemden genç ... Damat gayet iyi efendi biri ...Ama adetleri de annem uyulsun istiyor ...ben pek karışmam istemiyorum ablamda kendi beğenmek istiyor ama dile getirmeye de utanıyorum diyor para göz görünmek istemiyorum diyor

Damat efendiyse nisan atmadan cozmeye calisin. Ablaniz bi citlatsin altin alinirken bende geleyim model begenirim hem takmayacagim bir seye bosa para verilmis olmaz felan desin.

Evet kız seçer ama almayacaklar bence. .
Nişan aile arasında mı olacak?

Görüşü usulü sayılmaz ama annemin kızdı nisanda takı yapılacak denilip de sonra düğüne kalmasına bozuldu
Yine de evlenecek iki şnsan dururken bir annenin bu tar söylemde bulunması bence çok itici. Ona düşmez bu karar. Ha düğünde takılmış ha nişanda ne fark eder?

Yine de evlenecek iki şnsan dururken bir annenin bu tar söylemde bulunması bence çok itici. Ona düşmez bu karar. Ha düğünde takılmış ha nişanda ne fark eder?

Öyle tabi ama şimdi nisanda takılacak diyip düğüne takılacak diye dönünce annemde düğünde de yan çizer bunlar diyor... Burdaki yorumları okudum ona biraz yumuşadı gibi

Evleneceği adama en azından takıları ben beğenmek isterim diyebilir ablan.

Bu sorun değil nisandan sonra da bakılır.

Ama ille de nisanda takılacak takı diye istiyor kimi sırf elaleme gösteriş diye.

Ben anlam veremiyorum böyle şeylere desinler diye yapılan hiç bir işi sevmem.

Şimdi olmaz sonra olur. Maksat benim gönlüm olsun.

Bencillik etmiyorlarsa sorun yok.

Anneni isi bozmaya bahane arıyor gibi gördüm..

takının ne önemi var
bu kadar paracı olmamak lazım çoğu kişi kabul etmez bunu ama öyle. takı muhabbetini yapanlar hep paracı insanlardır ve paracı olduklarını kabul etmezler sanki ekonomi jetonla donuyor.
takı düşünmeyin mutluluğunuzu duşunun

X