- 9 Mart 2015
- 76
- 21
- Konu Sahibi adsizbirprofil
Merhaba artık her şeyi o kadar çok kafaya takıyorum ki bir şey yapıyorum hemen aklımdan acaba bu kişinin hakkına mı girdim vs. gibi düşünceler geçiyor evde sürekli bi yerleri kontrol ediyorum ütü ocak vs. geceleri özelikle yatağımdan kalkıp ocağı kontrol ediyorum vanası kapalı olduğu halde tekrar düğmeleri sıkıp kapatmaya çalışıyorum ki bazen bu o kadar fazla oluyor ki.. daha önce gittim psikiyatriye gittim bir devlet hastenesinde o zaman da böyle daha farklı takıntılarımda vardı dini konularda vs. ve çok olumsuz düşünüyordum çoğu konuda bana prozac adlı bir ilaç verdi pek bir faydasını gördüğümü söyleyemem bana o ilacı kullanıp 3 hafta sonra tekrar gitmemi söylemişti ama zaten ilacıda çok düzenli kullanmadım.. aslında ilaç kullanmakta istemiyorum bunları kafamda daha fazla büyütmeden bitirmek istiyorum ama nasıl bilemiyorum o doktora gitsem şimdi yine aynı ilacı vereceğini düşünüyorum farklı bir ilaç verse bile ilaç kullanmak istemiyorum uyku yapıyor çünkü ayrıca üniversite öğrencisiyim derslerimde var uyumak istemiyorum bu şekilde ilaçlar içip.. Obsesifim büyük ihtimal daha 19 yaşındayım bunlar oldukça böyle takıntılar sinirlerim bozuluyor