kullandığın ilaçlar seni bu düşüncelerden uzaklaştırmıyomu. ayrıca o pastayı yeme, bu huyunu bilen eşin pastayı evde tutmasın
Dr a bi danışın derim çünkü bunun bide doğumu var
Burda sana denilecek laf sakin olun dur kafanızı dağıtacak başka şeyler bulun dur eşiniz dostunuzla dışarı çıkın dır ...
Devletin psikiyatr bölümleri var iyi bi doktor araştırıp bence doktora gidin siz
Burdaki tavsiyelerle olucak iş değil
Bu konuyu açtığına göre , çoğu şeyi kendin takıntı yaptığını biliyorsun zaten.
Çözüm de sende , kendi kendini telkin et.
Bebeği bu kendini soktuğun stres etkilemesin.
Ozelde psikiyatri doktorum var zaten gidiyorum.Devlet Hastanesi psikiyatriste gidin.
tek çözüm yoğun olmak
takacak zamanın bile olmasın
gerekirse dizi vs başla
macera romanı oku
ne bileyim basit bir şeyi yetiştirmeye çalış
atıyorum bugün patik ör bitmeli de
ya da şu resmi yapacağım de4
en azından kafanı bebekten uzak tut
bunlar basit öneriler ama en iyi çözümü seni bilen hekimin ve belki de çevren verebilir zira biz seni bilmiyoruz
ayrıca da bebeğin artık büyümüş etraf tabii ki görecek boş ver nazar vs olmaz
Ozelde psikiyatri doktorum var zaten gidiyorum.
Devlette psikoloğa gitmek istesem psikiyatri bölümümü göndermeli beni kendim randevu ile gidemiyorum diye biliyorum.
Maşallah ne güzel. Keşke bende o kadar rahat olsam. En ufak birşey bile takıyorum.Parmak uçlarında çok yükselerek uzanmazsan bir şey olmaz Allahın izniyle. İlk gebeliğimde 32. Haftaya kadar motorsiklete binmiştim...
Hamilelikte verilen ilaçlar da kısıtlı zaten bir de çok ağır ilaçlar kullanamıyorum mide bulantısı yapiyo.Zaten durumun iilaçlık. Ona danış. Hamilesin takma desek de olmaz ki. Takarsın... doktorun kararı versin...
Aslında sürekli onları düşünüyorum. Eskiden insanlar bu kadar bile dikkat etmiyormus. Ben şimdi 3 günlük pasta yedim diye takıyorum onlar belki de küflü ekmek yiyorlardi. Ama işte şimdi herşey hormonlu insanlar daha hassas.eski insanları düşün mesela.. Düşün ki o annelerimiz tarlada çalışırken sırtında çocuğu ve karnında bebeği vardı... Herşey bebeğine zarar vermez bundan emin olabilirsin vücudun için zararlı davranışlar ona da etki yapacaktır öncelikle kendine dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?