Takıntılı bir hamile

Aaaa ayni ben :)) anksiyete had safhada benim de.. 25.haftada olmama ragmen kusmalarim hala devam ediyor, azıcık gaz sancısı olsa erken dogum mu acaba diye kendimi yiyorum, wcde biraz acı hissedersem hemen idrar tahlili yaptiriyorum, yedigim ya da ictigim seyden pisman olursam ilaca ragmen aninda kusuyorum. Bunlarin hepsinin en buyuk nedeni internette yazanlar. Okuyup okuyup kafamizda kuruyoruz.
Annelerimiz hicbir sey bilmiyormus hatta ultrasonun bile olmadigi zamanlar varmis hicbirimiz eksik ya da problemli dogmadik ki simdi bile kimler kimler hamile kalıp saglikli bebekler doğuruyor. Dusun tarlada bile doguran var. Bu yuzden kendi kendini telkin etmeye çalış bu soylediklerimi aklina getir. Ayrica bebegin kaderinde olani yasayacak kimse kaderin onune gecemez ki.
Ben bu dusuncelerle kendimi cogu zaman rahatlatabiliyorum artik. Tavsiye ederim;)

@KedidirKedi1 acil yardım almanız lazım bunun daha doğumu var hatta lohusalığı var. Gözünüzü korkutmak istemem ama lohusalık en beteri.
Siz de zemin de hazır acil destek alın.

Ama bu neredeyse her hamilede olur. Acaba bebege bisey olmusmudur,su hareketim ona zarar vermismidir.. ben de hamileyim. Takintiliyim fazla evhamliyim. Basamaktan hizli.insem ayy diyorum. Camasir yikiycakken sivi deterjani kaldrsam 2saat oturup icimi kemiriyorum. Afedersin wc.de comelince bile offf hadi zarar gorduyse falan oluyorm.
Ya ama kontrollere gittigimde goruyorum ki bisey olmamis oluyo ,insallah da olmaz.. Allah koruyor bebekleri,merak etme canim. Sen canini sikma,stres yapma.. hareketleri hissedene kadar bu boyle. Hareketler belli olunca da aman.niye durdu,niye hareket etmedi,ay ustune mi yattim ki,of kola ictim zehirledim vs vs bi suru seyle ugrasicaksin..
Ama sonu yok. Biz yaratiyoruz bu durumu. Ama ben bi cok kiside bunun boyle oldugunu dusunuyorum..
Ayyy hayirli dogumlar olsun sana da bana da..

şöyle düşün bu çocuk kısmetse sen ne kadar zararlı şeyler yaparsan yap sağlıklı şekilde dünyaya gelicek.her hamile de oluyo bu endişeler ama abartmamak lazım.bunun içinde herşey olucağına varır diye düşünerek rahatlatabilirsin kendini ben öyle yapıyorum

Back
X