- 20 Ocak 2010
- 481
- 3
arkadaşlar ben tam 15 yıldır evliyim 2 çocuğum var aslında sözde aşk evliliği yapmış biriyim ama aşkmı oda ne durumundayım açıkçası hislerimin adını bende koyamıyorum eşimle her 15 günde bir büyük kavgalar ediyoruz evliliğimin ilk yıllarından beri var bu durum 1 ay sürekli kavgasız hiç geçmedi ve eşim sinirlenince ne dediğini bilmeyen hareketlerini kontrol edemeyen hatta bazen abartıp bıçak çeken falan biri ama ben bir türlü onu bırakıp gitmeyi göze alamıyorum normal zamanlarda bana aşık ne desem ölerek yapan biri ama ona biraz soğuk davrandığım yada yorgun olup onunla ilgilenmediğim an bin iftira bin hakaret yani aslında çok çaresizim,,,, bunları yazarken bile o kadar kötü oluyorumki hiç durulmayan bir adam bu tutku derecesinde beni çok seven ve kaybetme korkusu nedeniyle sürekli beni hırpalamak isteyen biri ne yapacağımı bilemiyorum ve şimdi çocuklarım var bu durumdan onların etkilenmesinden de korkuyorum çünkü bazen onların yanında sesini yükselten biri,,,, 15 yıl boyunca çokmu mutluydum yada mutsuzmuydum bunu bile bilemiyorum yada ona acıyormuyum çocuklarım içinmi hala onunlayım yada bende hala seviyormuyum onu bu soruların cvbı yok ama şunu biliyorum adam bana manyak gibi aşık ve buda beni korkutuyor şimdi soruyorum size bu durumu değiştirmenin bir yolu varmı ben bu adamdan vazgeçemiyorum peki bu adamı nasıl değiştirebilirim?