Tam karın germe amelyatında dikiş başlangıcında potluk

BaLBeReN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
64
92
38
18 gün önce tam karın germe ve bel lipo oldum tamam sonuç feci ödemli ama dümdüz bi karın oldu ama karın dikişimin başladığı ve bittiği yerde köpek kulağı denilen potluktan oluştu bandaj çıkınca farkettim ve büyük hüsran oldu benim için doktorum 6ay ile 1sene arasında bu potluğun azalacağını beni rahatsız etmeyecek kadar küçüleceğini vaad ediyo geçmezse ek bi operasyonla düzeltilebilineceğini söylüyo ki ben bidaha yatmak istemiyorum o soğuk sedyeye aranızda böyle problemle karşılaşıp sonucunda dğzelme yaşayan varmı acaba lütfen yardım edin fikir verin

18 gün önce tam karın germe ve bel lipo oldum tamam sonuç feci ödemli ama dümdüz bi karın oldu ama karın dikişimin başladığı ve bittiği yerde köpek kulağı denilen potluktan oluştu bandaj çıkınca farkettim ve büyük hüsran oldu benim için doktorum 6ay ile 1sene arasında bu potluğun azalacağını beni rahatsız etmeyecek kadar küçüleceğini vaad ediyo geçmezse ek bi operasyonla düzeltilebilineceğini söylüyo ki ben bidaha yatmak istemiyorum o soğuk sedyeye aranızda böyle problemle karşılaşıp sonucunda dğzelme yaşayan varmı acaba lütfen yardım edin fikir verin

çok geçmiş olsun ben ameliyat olmadan önce çok araştırdım okudum buradan arkadaşlarla yazıştım bu sorunu yaşayanlar vardı bazılarında düzelme oldu ama bazıları revizyon oldu tekrar tabi düzeltme olanlarda dikiş izi uzadı

3cm daha uzar dedi dikiş izi tekrar düzeltme istersem eğer ne kadar süre içinde geçti yada geçmedi diyebilirimki

Utanmasam ağlıcam şimdi teşekkür ederim cevaplar için hiç geçecek gibi görünmüyo gözüme

Utanmasam ağlıcam şimdi teşekkür ederim cevaplar için hiç geçecek gibi görünmüyo gözüme

ne olur ağlama ben bilirim erken evrede sinir krizi geçirdiğim dönemi dikiş çok yukarı da diye inan bu süreç ,beklemek şart . Mutlaka çözümü var bunu unutma .

Çözümü olması evet rahatlatıyo ama 2çocukla bu maceraya tekrar girişmek çok yoracak beni umarım kendiliğinden küçülüp gider :KK43:

Çözümü olması evet rahatlatıyo ama 2çocukla bu maceraya tekrar girişmek çok yoracak beni umarım kendiliğinden küçülüp gider :KK43:

Nasıl oldu durumun tesadüf burayı gördüm bayağı yazmıştm sana düzelme varmı bu potluklarda (köpek kulağı değil allahtan buradan özelden biri attı bana köpek kulağı olayı kötü gerçekten:KK43: potluk düzeliyor en azından zamanla zor tabi iki kuzu ollunca tekrar kesilip biçilmek anlıyorum seni

X