• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam mı devam mı?

Balzac07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
10
3
1
36
Merhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?

Merhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?

Çocuk nerede kalıyorsa kalsın bu adamın çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez. Çocuğun sorumluluğunu üstlenebilirim benim için sorun değil diyorsanız görüşün. Yok ben çocuk istemem diyorsanız gorusmeyin.

Evlendiğin an o çocuk sende yaşayacak.

Seni kıskanacak, kıskandıracaklar.

Kaynana oğluna değer vermez ama gelin alınca kıymete biner ya erkekler de partner bulunca aynısı yapıyorlar bi an da ilgilenmedikleri çocukları kıymete biniyor.

Asla 1. Sırada olamayacaksın.

Adamın her daim 2. Ailesi olacaksın senden cocuğu olsa bile.

Kendin gibi çocuksuz bul yaşın 30,

50 değilsin yapma sakın kendini seviyorsan

Yaşınızda ne var ki kılçıklı olsun ? 32 yaşımın son çeyreğinde evlendim. Gayette evlilik için normal bir yaştasınız. Ben şahsen çocuğu olmayan bir adam tercih ederdim. Tabi sizle adam arasında ki duygusal bağda önemli

Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak zor kısmında takıldım ben. Evlilik yaşı zaten bu yaşlara çıkmış durumda maddiyat mi var iş mi var millette haliyle bu yaşları buluyor. Ben de 32 yaşında evlendim. Sanki 50 yaşında gibi konusmussunuz. Bu yaşta kendini çocuklu birine mahkum hissetmek saçma. Yanlış anlaşılmasın çocuklu biriyle de evlenilebilir ama buna mecburum başka bulamam gibi konuştuğunuz için bu yorumu yapıyorum

Evlendiğin an o çocuk sende yaşayacak.

Seni kıskanacak, kıskandıracaklar.

Kaynana oğluna değer vermez ama gelin alınca kıymete biner ya erkekler de partner bulunca aynısı yapıyorlar bi an da ilgilenmedikleri çocukları kıymete biniyor.

Asla 1. Sırada olamayacaksın.

Adamın her daim 2. Ailesi olacaksın senden cocuğu olsa bile.

Kendin gibi çocuksuz bul yaşın 30,

50 değilsin yapma sakın kendini seviyorsan
Aşırı haklısınız, istisnalar kaideyi bozmaz

Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak zor kısmında takıldım ben. Evlilik yaşı zaten bu yaşlara çıkmış durumda maddiyat mi var iş mi var millette haliyle bu yaşları buluyor. Ben de 32 yaşında evlendim. Sanki 50 yaşında gibi konusmussunuz. Bu yaşta kendini çocuklu birine mahkum hissetmek saçma. Yanlış anlaşılmasın çocuklu biriyle de evlenilebilir ama buna mecburum başka bulamam gibi konuştuğunuz için bu yorumu yapıyorum
30ların sonundayım. 37 yaşındayım.

30ların sonundayım. 37 yaşındayım.
37 de olsa gec sayılmaz benim çevremde var mesela 30 lu yaşlarda bekar. Benden illa şu kadar yaş büyük olsun demezseniz bekar denk gelebilir. Hadi bekar yoksa da evlenip ayrılmış çocuğu olmayan biri olabilir. Çocuk konusunda yapılan yorumlara katılıyorum. Şartlar eşit olmayınca anlaşmanız zor olacak çünkü, sorumluluklar kat kat gelecek sorunlar bitmeyecek. Çevremde evlenip ayrılmış çocuğu olan/olmayan arkadaşlarımın sonraki ilişkilerinden gozlemledigim de böyle

Back
X